Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı gunler kızlar muhabbet baya koyu burda :) ben pek vakıt olup gıremıyorm gırsemde bı yazdklarınızı okuyup cıkıyorum... Bnde evlendkten snra 10 ay ıcınde 9 kılo aldım Bu nasıl oldu blmıyorm. Bekarken hıc kılo alamazdm...

Hiç canını sıkma kaç kişi yazdı buraya pko olan da hamile kalabilen.. inşallah da rahim temiz çıkar Allah Kerim canım.
canım merhaba dün rahim filmi çekindin pko olduğum için sağ tüp yapışık çıktı sol tüpte karın boşluğuna akıntısı çıktı doktor sadece rahim güzel yumurta rezervin iyi hiç uğraşma tüp bebek yaptır, bahçeci kliniğine randevu aldım 28 nisanda oraya gideceğim

Hakkında hayırlısı olsun canim.. vardır bir hayır bunda üzme kendini belki de tedavi Bebeğine kavuşmana vesile olurbizi habersiz bırakma.

avatar33 alemsin ya hemen bir ödül yaptın kendine bende camlara girişecem birazdan sil anam sil

Full of Love maşallah ne azim bu gidişle 1 haftaya istediğine ulaşırsin ben daha hoc diet yapmadım veya dikkat etmedim homoni gırtlak .. evlenene kadar yiyip de kilo almayanlardandım

muhas canım sen beslenme programını çıkar yaz özelimë veya buraya ben seni eklerimnohudu haşla icirebiliyorsan için suyundan biraz Tuzla ve zeytinyağ gezdir yesin.

saat15:00 servis tabağına 3 kaşık patlıcan ezmesi 3sigara böreği (sigara boyutunda hemen hemen) ve tabağın geri kalanı salata..
akşam birşey yemeyeceğim mi şimdi

Son düzenleme:
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Ağrı çok oldu mu canım. Ben de cektirecegim iki hafta sonra.

kelebek19 canım teknik arıza olmasına sevindim açıkçası Üzgün yazısını görünce yelkenleri suya mi indirdi dedim çok şükür burdasin. Karar verdiniz mi neler kullanacaksınız??

Ağrı çok oldu mu canım. Ben de cektirecegim iki hafta sonra.
YOK HİÇ AĞRI ACI OLMADI SAKIN KESDİNİ KASMA BEN ÇOK KASTIM BACAKALRIM AĞRIYOR BUGUN BİRDE BENDE TÜP AÇILIR BELKİ DİYE ÜÇ DEFA İLAÇ VARDİ AMA HİÇ AĞRI SANCI OLMADI RAHAT OL SADACE..

İns
YOK HİÇ AĞRI ACI OLMADI SAKIN KESDİNİ KASMA BEN ÇOK KASTIM BACAKALRIM AĞRIYOR BUGUN BİRDE BENDE TÜP AÇILIR BELKİ DİYE ÜÇ DEFA İLAÇ VARDİ AMA HİÇ AĞRI SANCI OLMADI RAHAT OL SADACE..
inşallah canım benimki de rahat geçer çok tirsiyorum. Anestezili mi cektirsem bilmiyorum. Catal gibi olan koltuğa mi oturtuyolar. Sonuç hemen veriliyor değil mi, tıkanıklık varsa da mi ağrı olmuyor.çok soru sordum sanki :)

AMİN CANIM HERŞEY BİRŞEYE VESİLE ALLAHTAN DOKTOR HIRPALANMANA GEREK YOK GİT TÜP BEBEK YAPTIR DEDİ YA O İÇİMİ RAHATLATTI.

BENDE AYNI ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜM AMA CİDDEN HİÇ AĞRI FALAN OLMUYOR ÇATAL DEĞİL RÖNTGEN MASASI YATIYORSUN BACAKLARINI DİZLERİN OLACAK ŞEKİLDE ANLATAMADIM KALDIRYRSUN ANESTEZİ ALMA SAKIN O KADAR KORKULACAK BİR ŞEY DEĞİL NORMAL KADIN MUAYENE GİBİ NEREDE ÇEKTİRECEKSİN BEN RADYOTOM ÇEKTİRDİM

30 yaşındayım ben de kendi capimda bir şeyler yediriyorum eşime . sigaradan vazgeciremiyorum ama . Yaz tatilini bekliyoz. Tüp deneyecegiz biz de. İnşallah sonuç olumlu olur.

kelebek19 canım teknik arıza olmasına sevindim açıkçası Üzgün yazısını görünce yelkenleri suya mi indirdi dedim çok şükür burdasin. Karar verdiniz mi neler kullanacaksınız??
Prooked plus verdi işte canım eşim görevde gelsin bi bakicaz kuruyemiş keçi boynuzu pekmezi alicaz incir koydum zeytinyağına gitmeden ondan yedi bakalım

benim ki ile akşam uzun uzun konuştuk .sabahtan bu saate kadır 1 tane sigaranın yarımını içmiş. dün akşamda paket bitti akmadım demişti. haydı bismillah iş yoğunluğundan daha tedavi takviyelerine bakamdı cancazım. ben de çalışıyorum yoğunuz çıkamadık yarına kaldı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…