- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
Camlari sildim yagmur yagsin diyeeee
Piril piril hava bi görsen hiç ihtimal yok... oonu da sabirla bekliyorum. Vay Arkadaş herseye sabretmek gerekiyo.iyi yaptın cnm yağar inşallah
Ne kadar fiyat olarak bi bilginz var mi acabaGnc nin 200luk e vitaminini alabilirsen cok iyi olur canim. Full of love ye katiliyorum.
Evicap kadar ucuz degil gnc nin sitesi var canim orda tüm ürünlerin fiyati yazıyor. Cok Iyi takviyeleri var.Ne kadar fiyat olarak bi bilginz var mi acaba
canım merhaba dün rahim filmi çekindin pko olduğum için sağ tüp yapışık çıktı sol tüpte karın boşluğuna akıntısı çıktı doktor sadece rahim güzel yumurta rezervin iyi hiç uğraşma tüp bebek yaptır, bahçeci kliniğine randevu aldım 28 nisanda oraya gideceğimHiç canını sıkma kaç kişi yazdı buraya pko olan da hamile kalabilen.. inşallah da rahim temiz çıkar Allah Kerim canım.
canım merhaba dün rahim filmi çekindin pko olduğum için sağ tüp yapışık çıktı sol tüpte karın boşluğuna akıntısı çıktı doktor sadece rahim güzel yumurta rezervin iyi hiç uğraşma tüp bebek yaptır, bahçeci kliniğine randevu aldım 28 nisanda oraya gideceğim
Ağrı çok oldu mu canım. Ben de cektirecegim iki hafta sonra.canım merhaba dün rahim filmi çekindin pko olduğum için sağ tüp yapışık çıktı sol tüpte karın boşluğuna akıntısı çıktı doktor sadece rahim güzel yumurta rezervin iyi hiç uğraşma tüp bebek yaptır, bahçeci kliniğine randevu aldım 28 nisanda oraya gideceğim
YOK HİÇ AĞRI ACI OLMADI SAKIN KESDİNİ KASMA BEN ÇOK KASTIM BACAKALRIM AĞRIYOR BUGUN BİRDE BENDE TÜP AÇILIR BELKİ DİYE ÜÇ DEFA İLAÇ VARDİ AMA HİÇ AĞRI SANCI OLMADI RAHAT OL SADACE..Ağrı çok oldu mu canım. Ben de cektirecegim iki hafta sonra.
inşallah canım benimki de rahat geçer çok tirsiyorum. Anestezili mi cektirsem bilmiyorum. Catal gibi olan koltuğa mi oturtuyolar. Sonuç hemen veriliyor değil mi, tıkanıklık varsa da mi ağrı olmuyor.çok soru sordum sanki :)YOK HİÇ AĞRI ACI OLMADI SAKIN KESDİNİ KASMA BEN ÇOK KASTIM BACAKALRIM AĞRIYOR BUGUN BİRDE BENDE TÜP AÇILIR BELKİ DİYE ÜÇ DEFA İLAÇ VARDİ AMA HİÇ AĞRI SANCI OLMADI RAHAT OL SADACE..
AMİN CANIM HERŞEY BİRŞEYE VESİLE ALLAHTAN DOKTOR HIRPALANMANA GEREK YOK GİT TÜP BEBEK YAPTIR DEDİ YA O İÇİMİ RAHATLATTI.Hakkında hayırlısı olsun canim.. vardır bir hayır bunda üzme kendini belki de tedavi Bebeğine kavuşmana vesile olurbizi habersiz bırakma.
avatar33 alemsin ya hemen bir ödül yaptın kendine bende camlara girişecem birazdan sil anam sil
Full of Love maşallah ne azim bu gidişle 1 haftaya istediğine ulaşırsin ben daha hoc diet yapmadım veya dikkat etmedim homoni gırtlak .. evlenene kadar yiyip de kilo almayanlardandım
muhas canım sen beslenme programını çıkar yaz özelimë veya buraya ben seni eklerim nohudu haşla icirebiliyorsan için suyundan biraz Tuzla ve zeytinyağ gezdir yesin.
saat15:00 servis tabağına 3 kaşık patlıcan ezmesi 3sigara böreği (sigara boyutunda hemen hemen) ve tabağın geri kalanı salata..
akşam birşey yemeyeceğim mi şimdi
BENDE AYNI ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜM AMA CİDDEN HİÇ AĞRI FALAN OLMUYOR ÇATAL DEĞİL RÖNTGEN MASASI YATIYORSUN BACAKLARINI DİZLERİN OLACAK ŞEKİLDE ANLATAMADIM KALDIRYRSUN ANESTEZİ ALMA SAKIN O KADAR KORKULACAK BİR ŞEY DEĞİL NORMAL KADIN MUAYENE GİBİ NEREDE ÇEKTİRECEKSİN BEN RADYOTOM ÇEKTİRDİMİns
inşallah canım benimki de rahat geçer çok tirsiyorum. Anestezili mi cektirsem bilmiyorum. Catal gibi olan koltuğa mi oturtuyolar. Sonuç hemen veriliyor değil mi, tıkanıklık varsa da mi ağrı olmuyor.çok soru sordum sanki :)
YENİ SİSTEMDE Mİ ÇEKTİRECEKSİN BEN YENİ SİSTEMDE ÇEKTİRDİM O YÜZDEN HİÇ AĞRI SANCI OLMADIUrfada cektirecegim canım
Prooked plus verdi işte canım eşim görevde gelsin bi bakicaz kuruyemiş keçi boynuzu pekmezi alicaz incir koydum zeytinyağına gitmeden ondan yedi bakalımkelebek19 canım teknik arıza olmasına sevindim açıkçası Üzgün yazısını görünce yelkenleri suya mi indirdi dedim çok şükür burdasin. Karar verdiniz mi neler kullanacaksınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?