Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öncelikle günaydın hanımlar , güzel bir haftasonu geçirelim inşAllah eşlerimizle :) cumartesi sizde de öylemi bilmiyorum biz evde çok durmayız hemen atarız kendimizi dışarı , ama akşama çünkü cumartesi de çalışıyoruz. eşimde bende çalıştığımız için cumartesilerini çok sever pazartesilerden haz duymayız . neyse ben konuya geçeyim. eşimde bende yoğun olduğumuz için malesef eczaneye gidemedik yarın avm ye gideceğiz gnc mağazasına ve aktara. ilaç konusun da daha bi karar sağlayamadık proxeed emodex veya gnc markalı ilaçlar hangisi pouuufff .listemizde kesinlikle bu ay havuç suyu gelecek ay keçiboynuzu , evicap 400 , taze sıkılmış portakal suyu ,her akşam muz çilek olacak inşAllah . taze ceviz fındık badem üzüm kabak çekirdeği ay çekirdeği olacak , ısırgançayı , haftada iki defa nohut olcak.köy yumurtası alacağız inşAllah bol bol sebze .sağlıklı beslenmeye önem vereceğiz çünkü biz ileri derece fast food cuyuz eşim iki gündür sigara içmiyor. azimle içmemeye kararlı cancazım.ve sizden yardım istiyorum tekrar. aktara gitmemize sebep; karışım yaptırmak istiyorum ama için de ne olmalı bilmiyorum tam olarak. tavsiyelerinizi bekliyorum kaderdaşlarım ve en en önemlisi hangi ilaç ...haydeeee hanımlarım eller klavyeye dokunsun ve bana önerilerinizi yazın . pazartesi inşAllah aranıza katılıyorum.

Ayy cok tatlisin yaaa hepsini bir arada kullanma. sen konyadasin sanirim. Mevlana hastanesinin karşısında bir aktar varmış. Onun yaptigi karisimlari da ovuyorlar. Sonuclarla gidince ona göre birsey hazırlıyormmus. Neyse bence hepsini bir arada kullanma ya gnc nin ilaclarini kullan yada digerlerin. Gnc den de şunları alin e vitamini 200luk arginmaxmen q10balikyagli olanindan l arcinin l carnitin. aklima gelenler bhunlar.bunlar. zaten bu saydiklarim proxeed in icindede var. Birde kesinlikle sucuk salam sosis yok. Diger aldigin kararlar cok guzel. AH su sigara umarim bir daha İçmez. Bol eglenceli bir gün dilerim.

cnm evet konyadayım :) o aktarı hemen bir araştırayım. o zamn gnc mağazasına hiç uğramayım proxeed in için de varsa. ben direk proxeed ile başlayım. nasıl sence

olabilir tatlım. hayırlı olanını seçmiş olursun inşallah. bir yerden başla bu nasıl olsa bir takviye canım. içinde antioksidanların çok olduğu gıdaları tüketin. dna nızda hasar varsa onu da azaltmış olursunuz. eşin hormon tahlili yaptırdı mı hiç.

cnm evet konyadayım :) o aktarı hemen bir araştırayım. o zamn gnc mağazasına hiç uğramayım proxeed in için de varsa. ben direk proxeed ile başlayım. nasıl sence

Zencefil. tarçın .keçiboynuzu tozu. Zerdecal. Fındık fıstık ceviz. Öğütülmüş çörek otu. Polen. Aklıma gelen bunlar bizde bi karışım hazırladık bunlar vardı içinde. Sayımız yükselmişti az da olsa

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş.

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

yok cnm yaptırmadı işte sperm tahlili yapıldı iki gittiğiz doktor da yaptırdı.

Meraba kızlar bizde alışveriş yaptık bugün gezdikde biraz havuç çilek muz aldık kuru uzum badem fındık fıstık karışımı avakado yaprakları cay için aldım ilacı aldık bugün nohut yedircem aksama bide keçi boynuzu pekmezi ama hepsi bi arada yapmayiz sanırım zaman her gün birini yedircem İnşallah hayırlı sonuçlar alırız

Bide zeytinyağında incir ama eşim pek sevmedi onu listeye yazarsn sevinirim kelebekcim

Inşallah canım. Oh şifa olsun Avokado yaprağı alman iyi olmuş bizde bir ara kullandık

●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!

●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir

●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

ilaç ne aldınız kelebek? bizde arginmaxmen bide e vitamini aldık gncden
işe yarasın inşallah boşa gitmesin emeklerimiz

Canım çayını nasıl yaptın nekdr suya ne kdr yprk koydn

Yapraklari ufalt bir tatlı kaşığı kadar kaynamiş 1subardağı suya koy demlensin 5dk Çok harika gerçekten şekersiz tavsiye ediyorum.şifa olsun

●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin

Günaydın kızlar.Nasılsınız? Hepinizin mutlu pazarları olsun.Bana gelince benimkiyle kavga ettik sabah sabah. Yok bir sürü şey kullandırmışım, yok her gördüğüm şeye sarılıyormuşum. Sinirlerimi zıplattı. Kalbim çok kırık. Bazen neden bu eziyeti çektiğimi soruyorum kendime. Bırakıp gidesim geliyor.

Günaydın canım inşallah araniz duzelir kotu şeyler düşünme onuda anla biraz sıkılmıştır bunalmıştır ara verin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…