Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bize daha yagmur yagmadi diger topikleerdede yağmur bekleyenler var..

Çok geçmiş olsun canim. Rabbim sifasini versin inşallah. Tek bobrek konusunda ne desem yalan olur. Dr q sormalı bence

Canim aksamdan iki tane inciri zeytin yagina koydum.incirlere iki cizik attim. Sabah 7.15 gibi yedi ikisinide ama zorlandi. Hayirlisi artik. Sabah aksam yesin olmazsa. O zamam iki inciri geceden islatayim birini sabah birini aksam yesin bu sekilde olMazsa.

Günaydın arkdslarb eceb mübarek olsun nisan yağmurunun neyapavksnz BN bilmiyormda burada yağmış BN yeni uyandm ama sanırım yağıyor hala

Günaydın arkdslarb eceb mübarek olsun nisan yağmurunun neyapavksnz BN bilmiyormda burada yağmış BN yeni uyandm ama sanırım yağıyor hala
ayyyy ne kdar şanslısınız. boş durma hemen yağmuru kaplara doldur. şifa nıyetıne içilecek. eski sayfalarda paylaşım var. sende google nisan yağmurunun faydaları diye yaz çıkar. ben günlerdir bekliyorum bi damla yok.,

Hatirladm canım okumuştum BN onları simdi yağ.iyot ama yağınca koyarim kab iceriz inşallah erxuruma yağmur çok yağıyor şükür inşallah yağar sahada siz nerdesinz

Hatirladm canım okumuştum BN onları simdi yağ.iyot ama yağınca koyarim kab iceriz inşallah erxuruma yağmur çok yağıyor şükür inşallah yağar sahada siz nerdesinz
ben antalyadayım canım. burayı bi görsen hiç yağmur yağacakmış gibi değil günlük gülistanlık pırıl pırıl. tek bulut yok. nisan yağmurunun şifasına inanıyorum ben. canım. şifa niyetıne iç.

İnşallah canım bidaha yağsın dolduryam bi kaba şuan hava çok butlu ama yagmiyor

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...
R ruzgar90 .....
.....Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin
..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin. Isırganotu çayı

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Son düzenleme:

Hoşgeldin.
Canim geçmiş olsun. Keçiboynuzunu kür veya pekmez olarak mutlaka listene kat.

günaydın kızlar dün ısırgan yaprağı aldım kurumuş çay için kullnılanı o dimi tohumu değildir inşallah.
bide nasıl demliyoruz adaçayı gibimi (demleme) ıhlamur gibimi (kaynatma) ?

Canim yaprak doğru seçim olmuş. Kaynamiş bir su bardağına bir kaşığı kadar ısırganotundan koy. Bardağın ağzını kapat ve demlenmeye bırak. 5 dk en az. Sonra da süz limon ile tatlandırabilirsin. Rengi zeytinyağına çalacak

Kızlar azonce başka topimte okudum 40 yasında bi bayan incir havuç kuruyle hamile kalmis bnm gibi Pko olanlara umut olabilir böyle mucizeleri okudukça umudum artıyor birde çok dua ettim diyor inşallah bizlerinde olur

Kızlar azonce başka topimte okudum 40 yasında bi bayan incir havuç kuruyle hamile kalmis bnm gibi Pko olanlara umut olabilir böyle mucizeleri okudukça umudum artıyor birde çok dua ettim diyor inşallah bizlerinde olur

Inşallah

teşekkürler kelebek47 bunun ne faydası varmış acaba araştırdım ama nette spermlerle alakalı bişey yazmıyor

teşekkürler kelebek47 bunun ne faydası varmış acaba araştırdım ama nette spermlerle alakalı bişey yazmıyor

Kaan Aydos ve İbrahim Saraç oğlu tavsiye ediyor. Yararını unuttum açıkçası ama Sperm azlığı ve hareketsizliği için öneriliyor

nasılsınız arkadaşlarım. 3 aylarınız mübarek olsun. Rabbimin ayı recep ayına girdik. Gününüz nasıl geçti. Ben bugün allah nasip ederse oruçlu idim. açtım az evvel. Benımkı gelmeden mutfağı toparlayıp çay demlicem. sonra paramparça izlicem.
Aranızda benımle oruç tutma yarışması yapmak isteyen var mı?

Şükürler olsun bnde niyetliydim Allah kabul etsin inşallah canim bn de tutmak istiyorum bol bol ama nöbetlerin var cistigin için zor oluyor evde olduğum günler tutmaya çalışacağım inşallah

Hayirli geceler arkaDaslar. Bende bugun niyetliydim ama fena basim agridi. Sinüzit rahatsizligim var. isten izin aldim 3 gibi eve geldm.Eve gelr gelmz vurdum kafayi uyudum Rabbim kabul etsin insAllah arka daslar

nohutu icemedi keciboynuzundanda pek emin degilim.ama alacam genede deniycem sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…