Bize daha yagmur yagmadi diger topikleerdede yağmur bekleyenler var..Her pazartesi bir başlangıçtirolsun ya sen iyi kısabiliyorsun.. bense homoni gırtlak beceremedim.
Nisan yağmuru ne oldu yapabilen oldu mu??
Bu sabah çay bardağın yarısı bile dolmayacak kadar yağdı ,onu saklarım bidaha yağarsa ona eklerim artık
Çok geçmiş olsun canim. Rabbim sifasini versin inşallah. Tek bobrek konusunda ne desem yalan olur. Dr q sormalı bencemerhaba kizlar bende esi azospermli biriyim ogreneli yaklasik 3hafta oldu. tabi soktayiz halan 2 test verdik 2side 0 gen testi verdik simdi beklemedeyiz. ben dun nohut kurune baslattim birde polenli bal yediriyorum. ama sunu sorucam kizlar ben birxe esimin tek bobrekli olldugunu ogrendim dogustan acabazarari olur mu baska kurlerde yapsM
Canim aksamdan iki tane inciri zeytin yagina koydum.incirlere iki cizik attim. Sabah 7.15 gibi yedi ikisinide ama zorlandi. Hayirlisi artik. Sabah aksam yesin olmazsa. O zamam iki inciri geceden islatayim birini sabah birini aksam yesin bu sekilde olMazsa.Allah emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah canim.. iyi guzel seyler almissin. Iki tane inciri küçük bir kaseye koy uzerini hafif ortecek sekilde zeytin yagi ekle. Eşin birini sabah yesin digerini aksam. Genelde her gun taze hazirliyorlarr.
ayyyy ne kdar şanslısınız. boş durma hemen yağmuru kaplara doldur. şifa nıyetıne içilecek. eski sayfalarda paylaşım var. sende google nisan yağmurunun faydaları diye yaz çıkar. ben günlerdir bekliyorum bi damla yok.,Günaydın arkdslarb eceb mübarek olsun nisan yağmurunun neyapavksnz BN bilmiyormda burada yağmış BN yeni uyandm ama sanırım yağıyor hala
Hatirladm canım okumuştum BN onları simdi yağ.iyot ama yağınca koyarim kab iceriz inşallah erxuruma yağmur çok yağıyor şükür inşallah yağar sahada siz nerdesinzayyyy ne kdar şanslısınız. boş durma hemen yağmuru kaplara doldur. şifa nıyetıne içilecek. eski sayfalarda paylaşım var. sende google nisan yağmurunun faydaları diye yaz çıkar. ben günlerdir bekliyorum bi damla yok.,
ben antalyadayım canım. burayı bi görsen hiç yağmur yağacakmış gibi değil günlük gülistanlık pırıl pırıl. tek bulut yok. nisan yağmurunun şifasına inanıyorum ben. canım. şifa niyetıne iç.Hatirladm canım okumuştum BN onları simdi yağ.iyot ama yağınca koyarim kab iceriz inşallah erxuruma yağmur çok yağıyor şükür inşallah yağar sahada siz nerdesinz
İnşallah canım bidaha yağsın dolduryam bi kaba şuan hava çok butlu ama yagmiyorben antalyadayım canım. burayı bi görsen hiç yağmur yağacakmış gibi değil günlük gülistanlık pırıl pırıl. tek bulut yok. nisan yağmurunun şifasına inanıyorum ben. canım. şifa niyetıne iç.
merhaba kizlar bende esi azospermli biriyim ogreneli yaklasik 3hafta oldu. tabi soktayiz halan 2 test verdik 2side 0 gen testi verdik simdi beklemedeyiz. ben dun nohut kurune baslattim birde polenli bal yediriyorum. ama sunu sorucam kizlar ben birxe esimin tek bobrekli olldugunu ogrendim dogustan acabazarari olur mu baska kurlerde yapsM
günaydın kızlar dün ısırgan yaprağı aldım kurumuş çay için kullnılanı o dimi tohumu değildir inşallah.
bide nasıl demliyoruz adaçayı gibimi (demleme) ıhlamur gibimi (kaynatma) ?
Kızlar azonce başka topimte okudum 40 yasında bi bayan incir havuç kuruyle hamile kalmis bnm gibi Pko olanlara umut olabilir böyle mucizeleri okudukça umudum artıyor birde çok dua ettim diyor inşallah bizlerinde olur
Hoşgeldin.
Canim geçmiş olsun. Keçiboynuzunu kür veya pekmez olarak mutlaka listene kat.
Canim yaprak doğru seçim olmuş.Kaynamiş bir su bardağına bir kaşığı kadar ısırganotundan koy. Bardağın ağzını kapat ve demlenmeye bırak. 5 dk en az. Sonra da süz limon ile tatlandırabilirsin. Rengi zeytinyağına çalacak
teşekkürler kelebek47 bunun ne faydası varmış acaba araştırdım ama nette spermlerle alakalı bişey yazmıyor
Şükürler olsun bnde niyetliydim Allah kabul etsin inşallah canim bn de tutmak istiyorum bol bol ama nöbetlerin var cistigin için zor oluyor evde olduğum günler tutmaya çalışacağım inşallahnasılsınız arkadaşlarım. 3 aylarınız mübarek olsun. Rabbimin ayı recep ayına girdik. Gününüz nasıl geçti. Ben bugün allah nasip ederse oruçlu idim. açtım az evvel. Benımkı gelmeden mutfağı toparlayıp çay demlicem. sonra paramparça izlicem.
Aranızda benımle oruç tutma yarışması yapmak isteyen var mı?
rabbim kabul etsin canım...ne iş yapıyorsun.Şükürler olsun bnde niyetliydim Allah kabul etsin inşallah canim bn de tutmak istiyorum bol bol ama nöbetlerin var cistigin için zor oluyor evde olduğum günler tutmaya çalışacağım inşallah
Hayirli geceler arkaDaslar. Bende bugun niyetliydim ama fena basim agridi. Sinüzit rahatsizligim var. isten izin aldim 3 gibi eve geldm.nasılsınız arkadaşlarım. 3 aylarınız mübarek olsun. Rabbimin ayı recep ayına girdik. Gününüz nasıl geçti. Ben bugün allah nasip ederse oruçlu idim. açtım az evvel. Benımkı gelmeden mutfağı toparlayıp çay demlicem. sonra paramparça izlicem.
Aranızda benımle oruç tutma yarışması yapmak isteyen var mı?
nohutu icemedi keciboynuzundanda pek emin degilim.ama alacam genede deniycem sagol cnmHoşgeldin.
Canim geçmiş olsun. Keçiboynuzunu kür veya pekmez olarak mutlaka listene kat.
Canim yaprak doğru seçim olmuş.Kaynamiş bir su bardağına bir kaşığı kadar ısırganotundan koy. Bardağın ağzını kapat ve demlenmeye bırak. 5 dk en az. Sonra da süz limon ile tatlandırabilirsin. Rengi zeytinyağına çalacak
geçmiş olsun canım.Hayirli geceler arkaDaslar. Bende bugun niyetliydim ama fena basim agridi. Sinüzit rahatsizligim var. isten izin aldim 3 gibi eve geldm.Eve gelr gelmz vurdum kafayi uyudum Rabbim kabul etsin insAllah arka daslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?