esekkurler canmIkinci kısmındaki âyetleri oku canım
kabullenme evresi zor oluyo gerçektendeHerkese merhabalar bizde sperm azlığıyla boğuşanlardanız nerdeyse hergün buraya bakarım ama yazacak kadar bile enerjim yoktu sanırım durumu yeni yeni kabulleniyorum eşimin toplam sperm sayısı 8 milyon morfoloji 1. Yaklaşık 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu vitamin ve kürlerle sonuç elde etmeye çalışıyoruz 1 ay sonra sperm testi yaptıracağız umutla bekliyorum...
hoşgeldin canım. benimkide 3 hafta önce oldu. hepimiz güçlü durmaya çalışıyoruz içimizde evlat hasretiyle. kah diyetle kah nisan yağmuruyla kendimizi avutuyoruz. yapacak birşeyimiz yok. kabul edicez ve ya BİSMİLLAH dicez. seni de topiğimize davet ediyorum. birlikte savaşalım.Herkese merhabalar bizde sperm azlığıyla boğuşanlardanız nerdeyse hergün buraya bakarım ama yazacak kadar bile enerjim yoktu sanırım durumu yeni yeni kabulleniyorum eşimin toplam sperm sayısı 8 milyon morfoloji 1. Yaklaşık 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu vitamin ve kürlerle sonuç elde etmeye çalışıyoruz 1 ay sonra sperm testi yaptıracağız umutla bekliyorum...
Cok zor gercekten bu konudan baska hicbir seye odaklanamiyorum surekli bir kafa karisikligi tup bebek mi beklemek mi kafada deli sorular ☺hayirlisi allahtan tabi insallah hepimiz kisa zamanda atlatiriz bu zor gunleri..sayiniz epey artmis masallah size.. morfolojiniz nasil?kabullenme evresi zor oluyo gerçektende
tek senin başına gelmiş gibi hissediyosun
zamanla benimsiyosun o kadar çok varki aynı durumu yaşayan
biz 2 milyon250bin le öğrendik şu an 14 milyon çok şükür
daha yolumuz uzun belki ama bunada şükür
zamanla düzelecektir sizinde ameliyatta olmuş eşiniz ilacımız zaman...
Hosbulduk canim rabbim hepimizin eslerine sifalar versin gercekten bu boslugun üzüntüsü kederi tarifsiz..dedigin gibi oyalanmaya calismak en iyisi tabi sifaninda nerden gelecegi belli olmaz bu arada iyiki bu forum var etrafinda ayni dertten muzdarip insanlar olmasi biraz olsun güç veriyor insana..hoşgeldin canım. benimkide 3 hafta önce oldu. hepimiz güçlü durmaya çalışıyoruz içimizde evlat hasretiyle. kah diyetle kah nisan yağmuruyla kendimizi avutuyoruz. yapacak birşeyimiz yok. kabul edicez ve ya BİSMİLLAH dicez. seni de topiğimize davet ediyorum. birlikte savaşalım.
olur canım olur inşallah belki aramızda ilk sen hamiş olursun. soonra bize her gün dua edersin.Dun esimle düşündük ml de 18 myonda eşimin verdiği miktar 3 ml di 54 milyon oluyor bu yaptığımız kürtlerle fln hm sayı hm miktar artsa daha avantajlı oluyor bi iliskide sperm sayisi inşallah onlardan birisi hedefi tutturur
İnşallah canım hepimiz olalım.olur canım olur inşallah belki aramızda ilk sen hamiş olursun. soonra bize her gün dua edersin.
tutar inşallah tatlım :)Bu ay biz farklı bsy denedik ama tutarsa sizede soylecegim
tutar insallahBu ay biz farklı bsy denedik ama tutarsa sizede soylecegim
hoş geldin arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Herkese merhabalar bizde sperm azlığıyla boğuşanlardanız nerdeyse hergün buraya bakarım ama yazacak kadar bile enerjim yoktu sanırım durumu yeni yeni kabulleniyorum eşimin toplam sperm sayısı 8 milyon morfoloji 1. Yaklaşık 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu vitamin ve kürlerle sonuç elde etmeye çalışıyoruz 1 ay sonra sperm testi yaptıracağız umutla bekliyorum...
Beennniyi geceler arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.Yagmur duasına çıkan yağmuru yakalayan kimler var
iyi geceler arkadaşım özletiyorsun ama kendini.iyi geceler arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.Yagmur duasına çıkan yağmuru yakalayan kimler var
Beennnama henüz çok olmadı dua okuycakmisz bilmiyordm balkona kabı koydum dolmasını bekliyorum
iyi geceler arkadaşım özletiyorsun ama kendini.nerelerdesin. sizde yağmur var mı? camları da silmiştim ama bana mısın demedi. tek damla göndermiyor rabbim.
İnşallah kızlar Allahım istyn herkese versin bnm etrafımda okdr çok hamile ve yeni doğum ypn arkds varmı onları grdkce üzülüyorum insanda stres yapıyorum zaten kendinde kadın doğum hastanesndeym hamilelerle pek isim yok ama illa görüyorum ozmn uzuluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?