Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar motfolojinin başka adi varmı testlerde fln bizimki de morfoloji diye bsy yazmiyor

Canim Nerelerdesin. Son durum ne? Dna hasar testi nerde yaptıracakiz?

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

merhaba canim bu konuya takilmis durumdayimda :S sigortaniz oldugu halde mi bukadar tuttu. bide ozelde mi yaptirdiniz yoksa devlette mi

Meraba kizlar hava çok güzel.bugün ama nobetciyim esimle tartıştık moralim bozuk sizler napiyosnz

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında daha önce de vardım hesabım bloke oldu benımde eşime kısırlık tanısı kondu sperm sayısı 0 malasef ararken sizi buldum tüb bebek yaptırdık o sayede ıcınde amalıyatla bulundu 2 embiryo kondu 1 tuttu malesef 6 aylıkken karnımda kalbi durdu

Hoşgeldin kardeş basın sağolsun çok üzücü Allah yastamasin bir daha ayni acıyı .simdi durumuna nasıl ilaç tedavisi yada bitkisel söyler kullaniyormusnz

6 aylıkken mi? ah canım benım yaaa vallahi gözlerim doldu çok üzüldüm. senin cennette bir yavrun var artık.her anne cennete evlat gönderemez. rabbim şefaatçi kılsın inşallah canım benim. bende kaybettim yavrumu seni çok iyi anlıyorum.
aramıza hoşgeldin. inşallah herşey çok güzel olacak... 2. bir test daha yaptırdınız mı belki çıkış olmuştur.

Meraba hoşgeldin rabbim sabır versin altı aylıkmiş bizde azosperm hastasıyız

Kimde tedavi oldunuz eşinin hormonları nasıl dı

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…