gunaydın kızlar ya şu haftasonları çalışan bir ben miyim
kızlar batıma 10 gun kaldı ağrılar gelmeye başladı bileoff artık kendimden umidi kesmeye basladım
bu ay reglden hemen sonra eşim test yaptırcak dna hasarınıda yaptırcaz.bende dr a gitmek istiyorum hatta klomen tarzı ilac kullanmak istiyorum nedense zamanın daraldıgını hissediyorum
Normal diye yaziyo olabilir cnmKızlar motfolojinin başka adi varmı testlerde fln bizimki de morfoloji diye bsy yazmiyor
merhaba canim bu konuya takilmis durumdayimda :S sigortaniz oldugu halde mi bukadar tuttu. bide ozelde mi yaptirdiniz yoksa devlette micanım tüp bebek sperm sayısı çok çok düşüklere hareketli spermi olmayanlara uygulanıyor. aşılamada ise seninki gibi 10 milyonun altı üstü gibi rakamlarda uygulanıyor. sen türkiyeye gelsen size büyük ihtimalle aşılama önerirler. aşılamada önce senin yumurtalarını büyütüyorlar sonra eşinin spermlerini bi şırıngayla rahme bırakıyorlar ama tüpbebekte senin yumurtalarını dışarı çıkarıp,birkaç gün döllendıkten sonra geri koyuyorlar. biz bu sene tüp bebeği 4bın +ilaçlar ödedik toplamda 6 7 binlirayı buldu. ama aşılama daha ucuz .
Yok canim buz özelde yaptırdık devlette daha uygun bunun yarisindan daha az tutar.merhaba canim bu konuya takilmis durumdayimda :S sigortaniz oldugu halde mi bukadar tuttu. bide ozelde mi yaptirdiniz yoksa devlette mi
biz devlete gittik doktor bize 2-3 milyara micro tese 5-7 milyarada tup bebek olur dedi de ondN sordum canimYok canim buz özelde yaptırdık devlette daha uygun bunun yarisindan daha az tutar.
Vay canina devlette Micro o fiyat haaa çokmuş yabiz devlete gittik doktor bize 2-3 milyara micro tese 5-7 milyarada tup bebek olur dedi de ondN sordum canim
Vay canina devlette Micro o fiyat haaa çokmuş ya
Kız Kaan hoca bile 3bin tl yapiyomuşdoktor oyle dedi valla canim bide ilce devlet hastanesi yani
Hoşgeldin kardeş basın sağolsun çok üzücü Allah yastamasin bir daha ayni acıyı .simdi durumuna nasıl ilaç tedavisi yada bitkisel söyler kullaniyormusnzmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında daha önce de vardım hesabım bloke oldu benımde eşime kısırlık tanısı kondu sperm sayısı 0 malasef ararken sizi buldum tüb bebek yaptırdık o sayede ıcınde amalıyatla bulundu 2 embiryo kondu 1 tuttu malesef 6 aylıkken karnımda kalbi durdu
6 aylıkken mi? ah canım benım yaaa vallahi gözlerim doldu çok üzüldüm. senin cennette bir yavrun var artık.her anne cennete evlat gönderemez. rabbim şefaatçi kılsın inşallah canım benim. bende kaybettim yavrumu seni çok iyi anlıyorum.merhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında daha önce de vardım hesabım bloke oldu benımde eşime kısırlık tanısı kondu sperm sayısı 0 malasef ararken sizi buldum tüb bebek yaptırdık o sayede ıcınde amalıyatla bulundu 2 embiryo kondu 1 tuttu malesef 6 aylıkken karnımda kalbi durdu
Meraba kizlar hava çok güzel.bugün ama nobetciyim esimle tartıştık moralim bozuk sizler napiyosnz[/
ah bu erkeklerrrrrrrr..... onca dertleri yetmiyor gibi birde dırdır ederler. yaşasın kadın dayanışması. benım yarın misafirim gelecek tüm gün ev temizledim. sonra pazara gittim. daha yeni geldim eve.
kızlar bende çalışmak istitorum bana da dua edin rabbim güzel bir iş versin.
Meraba hoşgeldin rabbim sabır versin altı aylıkmiş bizde azosperm hastasıyızmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında daha önce de vardım hesabım bloke oldu benımde eşime kısırlık tanısı kondu sperm sayısı 0 malasef ararken sizi buldum tüb bebek yaptırdık o sayede ıcınde amalıyatla bulundu 2 embiryo kondu 1 tuttu malesef 6 aylıkken karnımda kalbi durdu
Kimde tedavi oldunuz eşinin hormonları nasıl dımerhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında daha önce de vardım hesabım bloke oldu benımde eşime kısırlık tanısı kondu sperm sayısı 0 malasef ararken sizi buldum tüb bebek yaptırdık o sayede ıcınde amalıyatla bulundu 2 embiryo kondu 1 tuttu malesef 6 aylıkken karnımda kalbi durdu
Diğer topiktede yapmiştık burda yapim salatı tefriciyeydi dimikızlar bir topik de bebek için dua ediyoruz ,dua grubumuza katılmak isteyen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?