Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim Nerelerdesin. Son durum ne? Dna hasar testi nerde yaptıracakiz?
kadıkoyde duzey lab da yaptıracagız canım.kaan hocaya mail atmıstım o istemisti.
nete cok giremedim bu aralar iş, misafirler derken buraları aksattım.
adet depresyonuna girdim şimdiden hiç iyi değilim hiç..
bugun kenzul arş duası okumaya başladım.oldukca faziletliymis ins Rabbim vesile kılar.

Tek değilsin canım bnde nobetciyim hmde 24 saat ümidini kesme Allahtn senin adetlerin fln nasıl eşinin sperm sayisi ne sıkıntımız ne BN sizin duru.u bil.iyornda çok soru sordm kusura bakma
est canım
adelerim çok şükür düzenli ilk zamanlar bilerek yumurtalama donemlerinde hastaneye gittim.dr tedavimi oldun dedi birden fazla yumurtam olusmustu.yani bi olsa genetiktede var ikiz olma ihtimali çok.
sayı ve hız sorunu var.sayı 19 milyon hız %29..
araştırmadaki dr olur diyor özellerdeki şans çok düşük diyor.aşılama raporum çıktı ama henuz kullanmadım.
bu ayki testten sonra sonuclar iyiyse bende rahim filmini çektireyim diyorum.
birde drda uygun gorurse klomen tedavisi olmak istiyorum bi umut işe yarar belki

Cnm bizde sayı ml.de 18 milyondu ABCD diye söyler o kar sanırım. A ileri hız oluyormuş %10 su ama bizim doktor sknti değil normal değerler dedi bnm.tedavime dvm ediyor eşim deilac kullaniyo

Bu günler de geçer canım
Allah Kerîm

Hoşgeldin kardeş basın sağolsun çok üzücü Allah yastamasin bir daha ayni acıyı .simdi durumuna nasıl ilaç tedavisi yada bitkisel söyler kullaniyormusnz
Arkadasim bayramdan sonra tekrar deneyecegiz Dr. Bu son değil başka yöntemlerle yapacağız dedi bebegimin sonuçları temiz çıktı yiyecek ekmeği yokmuş 5 yıllık evliyiz aralık da kaybettim bebeğimi doktorumuz 6 ay deneyin ve vücudun yerine gelsin dedi

Aralık da kaybettim bebeğimi tekrar yapmadik bayramdan sonra yine gitmeyi düşünüyoruz eşimin testleri herşeyi sıfır gösteriyor belki çıkar diye keci boynuzu özü böğürtlen koku çayı çörek otu kullanıyorduk 2 ay kullandık icemedi eşim simdi bekliyoruz sadece

neden kalbi durmuş bişey demedi mi dr lar. olmuş ya bebeğin inşallah bir daha olur canım.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

@hasretmn ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

iyi akşamlar arkadaşlar.

Günaydın canlarım.
Misafirlerimi yolcu ettim güzel günlerde kavuşmak nasip olsun inşallah. Her şey iyi güzel de diyet bir tarafa kilo aldım İnşallah bugünden itibaren dikkat etmeye gayret göstereceğim belki biraz da olsa kilo verebilirim.

Ne zamandır bittiği için yapamadığım keçiboynuzunu aldım ve şimdi kaynatıyorum inşallah şifa olur.

Hepinize çok güzel geçecek bir hafta diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…