kadıkoyde duzey lab da yaptıracagız canım.kaan hocaya mail atmıstım o istemisti.Canim Nerelerdesin. Son durum ne? Dna hasar testi nerde yaptıracakiz?
est canımTek değilsin canım bnde nobetciyim hmde 24 saatümidini kesme Allahtn senin adetlerin fln nasıl eşinin sperm sayisi ne sıkıntımız ne BN sizin duru.u bil.iyornda çok soru sordm kusura bakma
Cnm bizde sayı ml.de 18 milyondu ABCD diye söyler o kar sanırım. A ileri hız oluyormuş %10 su ama bizim doktor sknti değil normal değerler dedi bnm.tedavime dvm ediyor eşim deilac kullaniyoest canım
adelerim çok şükür düzenli ilk zamanlar bilerek yumurtalama donemlerinde hastaneye gittim.dr tedavimi oldun dedi birden fazla yumurtam olusmustu.yani bi olsa genetiktede var ikiz olma ihtimali çok.
sayı ve hız sorunu var.sayı 19 milyon hız %29..
araştırmadaki dr olur diyor özellerdeki şans çok düşük diyor.aşılama raporum çıktı ama henuz kullanmadım.
bu ayki testten sonra sonuclar iyiyse bende rahim filmini çektireyim diyorum.
birde drda uygun gorurse klomen tedavisi olmak istiyorum bi umut işe yarar belki
kadıkoyde duzey lab da yaptıracagız canım.kaan hocaya mail atmıstım o istemisti.
nete cok giremedim bu aralar iş, misafirler derken buraları aksattım.
adet depresyonuna girdim şimdiden hiç iyi değilim hiç..
bugun kenzul arş duası okumaya başladım.oldukca faziletliymis ins Rabbim vesile kılar.
Arkadasim bayramdan sonra tekrar deneyecegiz Dr. Bu son değil başka yöntemlerle yapacağız dedi bebegimin sonuçları temiz çıktı yiyecek ekmeği yokmuş 5 yıllık evliyiz aralık da kaybettim bebeğimi doktorumuz 6 ay deneyin ve vücudun yerine gelsin dediHoşgeldin kardeş basın sağolsun çok üzücü Allah yastamasin bir daha ayni acıyı .simdi durumuna nasıl ilaç tedavisi yada bitkisel söyler kullaniyormusnz
Aralık da kaybettim bebeğimi tekrar yapmadik bayramdan sonra yine gitmeyi düşünüyoruz eşimin testleri herşeyi sıfır gösteriyor belki çıkar diye keci boynuzu özü böğürtlen koku çayı çörek otu kullanıyorduk 2 ay kullandık icemedi eşim simdi bekliyoruz sadece6 aylıkken mi? ah canım benım yaaa vallahi gözlerim doldu çok üzüldüm. senin cennette bir yavrun var artık.her anne cennete evlat gönderemez. rabbim şefaatçi kılsın inşallah canım benim. bende kaybettim yavrumu seni çok iyi anlıyorum.
aramıza hoşgeldin. inşallah herşey çok güzel olacak... 2. bir test daha yaptırdınız mı belki çıkış olmuştur.
neden kalbi durmuş bişey demedi mi dr lar. olmuş ya bebeğin inşallah bir daha olur canım.Aralık da kaybettim bebeğimi tekrar yapmadik bayramdan sonra yine gitmeyi düşünüyoruz eşimin testleri herşeyi sıfır gösteriyor belki çıkar diye keci boynuzu özü böğürtlen koku çayı çörek otu kullanıyorduk 2 ay kullandık icemedi eşim simdi bekliyoruz sadece
Günaydın kızlar. Herkese güzel bir paraz diliyorum[/QUOTEGunaydin canim
Misafirinmi vardı canmyoğun ve yorucu bir gün geçirdim ama deydi. misafir evin zekatıdır.
Evet canim. Amcamlar geldi. Iyi geldi banada akraba gormek. Gurbet zor. ..Misafirinmi vardı canm
Iyi aksamlar canim.iyi akşamlar arkadaşlar.
Anladm canım gözün aydın memleket neredeydi seninEvet canim. Amcamlar geldi. Iyi geldi banada akraba gormek. Gurbet zor. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?