bende alacaktım emodeks ama benımki kızdı herşeyi sen mi biliyorsun bırak dr versin o zaman kullanayım dedi. almadık. siz kullanıyor musunuz.? ne zaman test vereceksınızİnşallah Kaan hoca tese yapcaktı biz tedavi diyince tamam dedi iğnelerle duşerdi belki ama bitkisel denemekte fayda var ne kaybederiz Kaan hocanın soyledi hapta emodeks bitkisel içerikli
amin inşallah. midenin bulantısı boşa değildir inşallahHayırlı geceler kızlar yarin nöbet var BN yatar inşallah hepimizin olur sağlıklı bebisler
Kullanmadık bi değişiklik olmazsa başlıcaz Kaan hoca iğne kullanın dedi choriomon 5000 bir ay sonrada tese yapayım dedi tedavi olmak istiyoruz diyince emodeks de kullanın iğnelerle beraber sabah akşam birtane diye demek ki işe yarıyoki kullanın dedi bitkisel icerikliymil araştırdım ben debende alacaktım emodeks ama benımki kızdı herşeyi sen mi biliyorsun bırak dr versin o zaman kullanayım dedi. almadık. siz kullanıyor musunuz.? ne zaman test vereceksınız
dna hasarınaa filnda o ilaacı veriyor. bizde bayramdan sonra gidicez inşallah.Kullanmadık bi değişiklik olmazsa başlıcaz Kaan hoca iğne kullanın dedi choriomon 5000 bir ay sonrada tese yapayım dedi tedavi olmak istiyoruz diyince emodeks de kullanın iğnelerle beraber sabah akşam birtane diye demek ki işe yarıyoki kullanın dedi bitkisel icerikliymil araştırdım ben de
İnşallah çok kalabalık Kaan. Hoca biz gitdiğimzde sekiztane çift var dı birden girince şaşırmştım tek biz oluruz diye duşunmuştumdna hasarınaa filnda o ilaacı veriyor. bizde bayramdan sonra gidicez inşallah.
her gün 10 çifte bakıyormuşİnşallah çok kalabalık Kaan. Hoca biz gitdiğimzde sekiztane çift var dı birden girince şaşırmştım tek biz oluruz diye duşunmuştum
Ben bilmiyodum o kadar kişiye baktınıher gün 10 çifte bakıyormuş
Her kafadan bir sesti doktor araştırırken kimisi şu iyi bu iyi kimisi Kaan hoca iyi deyil falan dedi kafamda deli sorular dedim kızım yat istihareye sonra ciz yolunuher gün 10 çifte bakıyormuş
Her kafadan bir sesti doktor araştırırken kimisi şu iyi bu iyi kimisi Kaan hoca iyi deyil falan dedi kafamda deli sorular dedim kızım yat istihareye sonra ciz yolunu
aynısını yine yapsana canım. nolcak macundan zarar gelmez.Arkadaşlar bir yakınım da 5 senedir evlat hasreti çekiyor(erkek infertilitesi) ve bir umutla çok bilinen bir aktar onlara 63gün yeten bir karışım hazırladı. Test yaptılar geçen ve malesef bir damla artma olmadı..maliyeti 900tl
Bende izinden geldikten sonra bi macun yapmaya niyetliyim. Kendim yapıp yedirince daha bi umut doğuyor içime. Çünkü ilk kendimiz yaptigimiz bir aylık karışım tam 3 kat yükselti sayımızı. Ama hazır aldığımız 73 gündlük karışım düşüş yaşatI..
Neyse bi izin yapıp gelelim de kafam Alak Bulak
Bizim Kaan hocada tedaviye başlamamız hayırlımı dıye iki uç kişi daha yatdıne için niyetlendin? Istihare namazı kılarken
ne gördünüz? bizde varikosel ameliyatından önce yattık.Her kafadan bir sesti doktor araştırırken kimisi şu iyi bu iyi kimisi Kaan hoca iyi deyil falan dedi kafamda deli sorular dedim kızım yat istihareye sonra ciz yolunu
Bizim bitkisele verdiğimiz ücreti soylesem garanti iyi dolandırılıyorsunuz dersinizArkadaşlar bir yakınım da 5 senedir evlat hasreti çekiyor(erkek infertilitesi) ve bir umutla çok bilinen bir aktar onlara 63gün yeten bir karışım hazırladı. Test yaptılar geçen ve malesef bir damla artma olmadı..maliyeti 900tl
Bende izinden geldikten sonra bi macun yapmaya niyetliyim. Kendim yapıp yedirince daha bi umut doğuyor içime. Çünkü ilk kendimiz yaptigimiz bir aylık karışım tam 3 kat yükselti sayımızı. Ama hazır aldığımız 73 gündlük karışım düşüş yaşatI..
Neyse bi izin yapıp gelelim de kafam Alak Bulak
Biri bizim ev aldığimizı gormuş eve girince herşey acık rekti ben sana dedimki bu ev çabuk kirlenir heryer acık renkne gördünüz? bizde varikosel ameliyatından önce yattık.
aynısını yine yapsana canım. nolcak macundan zarar gelmez.
Bizim bitkisele verdiğimiz ücreti soylesem garanti iyi dolandırılıyorsunuz dersiniz
İstiharede renk önemli bende aynı rüyayı gördüm ikikere bi anlam veremedim heryer yeşil bi tarlanın ortasındayım
Bizim tup bebek yaptırmamız için bişey yok ki yaptıralımEşim de böyle pahali şeylere karşı. Bunu alacağımıza tüp bebek yapalım der..
Ama bir sene içinde aldıklarımızı toplasak iki aşılama yapar yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?