Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah Kaan hoca tese yapcaktı biz tedavi diyince tamam dedi iğnelerle duşerdi belki ama bitkisel denemekte fayda var ne kaybederiz Kaan hocanın soyledi hapta emodeks bitkisel içerikli
bende alacaktım emodeks ama benımki kızdı herşeyi sen mi biliyorsun bırak dr versin o zaman kullanayım dedi. almadık. siz kullanıyor musunuz.? ne zaman test vereceksınız

bende alacaktım emodeks ama benımki kızdı herşeyi sen mi biliyorsun bırak dr versin o zaman kullanayım dedi. almadık. siz kullanıyor musunuz.? ne zaman test vereceksınız
Kullanmadık bi değişiklik olmazsa başlıcaz Kaan hoca iğne kullanın dedi choriomon 5000 bir ay sonrada tese yapayım dedi tedavi olmak istiyoruz diyince emodeks de kullanın iğnelerle beraber sabah akşam birtane diye demek ki işe yarıyoki kullanın dedi bitkisel icerikliymil araştırdım ben de

dna hasarınaa filnda o ilaacı veriyor. bizde bayramdan sonra gidicez inşallah.

dna hasarınaa filnda o ilaacı veriyor. bizde bayramdan sonra gidicez inşallah.
İnşallah çok kalabalık Kaan. Hoca biz gitdiğimzde sekiztane çift var dı birden girince şaşırmştım tek biz oluruz diye duşunmuştum

Arkadaşlar bir yakınım da 5 senedir evlat hasreti çekiyor(erkek infertilitesi) ve bir umutla çok bilinen bir aktar onlara 63gün yeten bir karışım hazırladı. Test yaptılar geçen ve malesef bir damla artma olmadı.. maliyeti 900tl

Bende izinden geldikten sonra bi macun yapmaya niyetliyim. Kendim yapıp yedirince daha bi umut doğuyor içime. Çünkü ilk kendimiz yaptigimiz bir aylık karışım tam 3 kat yükselti sayımızı. Ama hazır aldığımız 73 gündlük karışım düşüş yaşatI..
Neyse bi izin yapıp gelelim de kafam Alak Bulak

Her kafadan bir sesti doktor araştırırken kimisi şu iyi bu iyi kimisi Kaan hoca iyi deyil falan dedi kafamda deli sorular dedim kızım yat istihareye sonra ciz yolunu

ne için niyetlendin? Istihare namazı kılarken

aynısını yine yapsana canım. nolcak macundan zarar gelmez.

Bizim bitkisele verdiğimiz ücreti soylesem garanti iyi dolandırılıyorsunuz dersiniz

aynısını yine yapsana canım. nolcak macundan zarar gelmez.

Dur bakalım yiyecek olan eşim bir şekilde aklını celmeliyim. Kaan hocadan randevu bekliyoruz diye artık saldim cayıra hesabı davranıyor

İstiharede renk önemli bende aynı rüyayı gördüm ikikere bi anlam veremedim heryer yeşil bi tarlanın ortasındayım

Bizim bitkisele verdiğimiz ücreti soylesem garanti iyi dolandırılıyorsunuz dersiniz

Eşim de böyle pahali şeylere karşı. Bunu alacağımıza tüp bebek yapalım der..

Ama bir sene içinde aldıklarımızı toplasak iki aşılama yapar yani..

İstiharede renk önemli bende aynı rüyayı gördüm ikikere bi anlam veremedim heryer yeşil bi tarlanın ortasındayım

İzinden gelir gelmez bende istihareye yatacam. Hem maliyetli kaan Aydos hemde eşim ezilir tedavi süresince .. Sperm örneğini verince bile 2 gün yabancı gibi duruyor

Eşim de böyle pahali şeylere karşı. Bunu alacağımıza tüp bebek yapalım der..

Ama bir sene içinde aldıklarımızı toplasak iki aşılama yapar yani..
Bizim tup bebek yaptırmamız için bişey yok ki yaptıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…