Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar hanımlar

cnm kürtajdan sonraki 2.ci adetimde dondurulmuş transferi erken mi acil cvp istiorm??

kizlar bilgisi olan var mi keci bonuzu pekmezi fsh'i yukseltiyormus keci boynuzu suyuda yukseltir mi acaba bilgisi olan var mi

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee ...ara veriyoruzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

hımmm bir adet geçirdiysen henüz erken canım. yeniden onu karnında hissetmek istiyorsundur seni çok iyi anllıyorum ama rahminde toparlanması lazım. dr ne kadar sonra gel dedi sana. bnımkı iki ay geçsin demişti.
mart kürtaj o ay adet olmadım.nisan birinci adet..mayıs adeti ikinci adet oluor

bende mersinde yaptıracaktım ama taşındık biz antalya özel tüp bebekte yaptırdım. ıvf mi ımcı mı yaptırdınız? kaç tane daha dondurulmus var? kaliteleri nasıl? çok soru sordum
6 tane var daha doktor çok sağlıklı dedi mikro enjeksıyon yoolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…