- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Semra hanimin bir kez olsun görmesini istiyorum. Ayşe ya da hande hanim i düşünüyorumHakkında hayırlısı olsun cnm bende şişliyi araştırıyorum tedavi olursam orayı düşünürüm.Doktor tercihin var mı ?
Sen ne zaman baslayacaksin tedaviye. Okulların kapanmasını bekliyorum ben izin alamam. Sonra da ramazan geliyor. Bayramdan sonraki adetimle gideceğim inşallah. Bir ay sonra on görüşme için gideceğim. İstenilen testleri yaptiriyorum. Rahim filminden başladım bakalım . hayırlısı olsun hakkimizdaHakkında hayırlısı olsun cnm bende şişliyi araştırıyorum tedavi olursam orayı düşünürüm.Doktor tercihin var mı ?
Erzuruma dun akşam dn beri yağmur yağıyor inşallah balkondaki kova dolmustr simdi nobetten cikicam inşallahGünaydın canim
oh oh oh maşallah inşallah dolmuştur canım.Erzuruma dun akşam dn beri yağmur yağıyor inşallah balkondaki kova dolmustr simdi nobetten cikicam inşallah
insallah canimErzuruma dun akşam dn beri yağmur yağıyor inşallah balkondaki kova dolmustr simdi nobetten cikicam inşallah
Kova hic dolamamis;((oh oh oh maşallah inşallah dolmuştur canım.
Üzülme buraya hic yagmiyor.Kova hic dolamamis;((
heyecanla bekliyorum sonuçları. hem siz hem biz seviniriz inşallah.kızlar eşim test verdi spermiyogram sonucunu yarın, dna hasar sonucunubir hafta sonra alabilecekmisiz
proxeed 5.kutu bitmek üzere.arı sutu bal kurunude yaklasık 4 aydır kullanıyor.e vitamini ve diğer takviyeleri 3 aydır kullanıyor.insaallah sonuclar hem bana hem size umit verici olur.
ya kızlar bu arada dun bir damla kahverengi karısık leke gelmisti.ben adet oldum sandım ama ondan sonra kanamam devam etmedi.şimdide regl olcam gibi hiç ağrım sızım yok.içime kurt dustu dunden beri implamantasyon olabilir mi diye?siz nediyorsunuz?
Dun kabusum olan rahim filmini çektirdin kızlar. Agrim var biraz, leke halinde de kanamam var. 4 saatin geçti hastanede. Hamile kadın gördükçe çok kotu oldum
Kelebek hoşgeldin nerdesin napiyosunGeçmiş olsun canım. Sonuçlar güzel çıksın inşallah..
Kelebekcanm diğer topikte bi arkds vardı Şebnem diye hatirliyomusun hep erken test yapıyordu 9 haftalık hamileymis
merhaba kızlar
ben bugun adet oldumeşim yarın hem sperm hemde dna hasar tespiti yaptıracak dua edin sonuclar iyi cıksın.
bende reglin 3.gunu gitmeyi planlıyorum ins.belki dr bi yumurta geliştirici falan verir.
ya hiçte belirtim yoktu bu ay umitliydim ama hayırlısı olsun
şunu anladım belirti falan fasa fiso en iyisi batın gecmesini beklemek ondan once umitlenmek dogru degil gercekten
Sağ olasın canım. İnsallah. Dualrinizi eksik etmeyinGeçmiş olsun canim. Inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?