Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hakkında hayırlısı olsun cnm bende şişliyi araştırıyorum tedavi olursam orayı düşünürüm.Doktor tercihin var mı ?
Sen ne zaman baslayacaksin tedaviye. Okulların kapanmasını bekliyorum ben izin alamam. Sonra da ramazan geliyor. Bayramdan sonraki adetimle gideceğim inşallah. Bir ay sonra on görüşme için gideceğim. İstenilen testleri yaptiriyorum. Rahim filminden başladım bakalım . hayırlısı olsun hakkimizda

kızlar eşim test verdi spermiyogram sonucunu yarın, dna hasar sonucunubir hafta sonra alabilecekmisiz
proxeed 5.kutu bitmek üzere.arı sutu bal kurunude yaklasık 4 aydır kullanıyor.e vitamini ve diğer takviyeleri 3 aydır kullanıyor.insaallah sonuclar hem bana hem size umit verici olur.
ya kızlar bu arada dun bir damla kahverengi karısık leke gelmisti.ben adet oldum sandım ama ondan sonra kanamam devam etmedi.şimdide regl olcam gibi hiç ağrım sızım yok.içime kurt dustu dunden beri implamantasyon olabilir mi diye?siz nediyorsunuz?

heyecanla bekliyorum sonuçları. hem siz hem biz seviniriz inşallah. inşallah umduğun gibi olur yerleşme kanamasıdır. aslında belirtilere de bakmamak gerekiyor aldatıcı olabilir dıyorlar ama umut dünyası. sen yine de dikkat et kendine canım. sonuçlar çıkınca hem önceki hemde yarınkı sonuçlarını birlikte yazar mısın? çok heyecanlandım.

Kızlar bnmde belimde kasiklarimda ağrı vr goguslerimdede sizi oluyor umutlanmk.istemiyorum yine bakalım nasip kısmet

Dun kabusum olan rahim filmini çektirdin kızlar. Agrim var biraz, leke halinde de kanamam var. 4 saatin geçti hastanede. Hamile kadın gördükçe çok kotu oldum

Geçmiş olsun canim. Inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın.

Son düzenleme:

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Üzme kendini Allah büyük

Arkadaşlar merhaba,çeşitli başlıklarda yazdım ama kafam allak bullak 15 aylık evliyiz ve 5 aydır korunmuyoruz bebek olmayınca dr gittik ve Eşimde sperm hareketsizliği çıktı,ilk dr varikosel var hemen ameliyat edelim dedi elle muayene bile etmedi,ama sonraki dr elle de baktı,varikosel kesinlikle yok dedi ve l-argine,bir antibiyotik verdi,bu arada ben eşime keçi boynuzu kürü ve çakşır macunu verdim sürekli,2 hafta sonra eşimde ciddi isteksizlik ve göğüslerde büyüme oldu,dr agidince tekrar hormon testi istedi,yapılan hormon testinde FSH ve LH a bakılmamış sadece testesteron ve birkaç kan sonucu yazıyor. Testesteron çok düşük çıkınca sustanon diye iğne ve enfeksiyon için bir ilaç verdi ve keçi boynuzu ile çakşırı bırak dedi. Şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum,her geçen gün üzüntüm büyüyor,bir varikosel dediler,bir hormon bozukluğu dediler. Sadece 1 semen tahlili verdi eşim. Acaba bir sorun yok da verdiği ilk testte aşırı stres yaptığı için mi sonuç kötü çıktı? Eşim şehir dışına çok çıktığı için düzenli bir cinsel hayatımız yok,ilişki sıklığımız az olduğu için mi oldu hız sorunu?doğru düzgün bir dr a daha mı gidelim? Semen tahlilinden önce neler yapmak lazım,hormon tahlillerinde hangi testleri yaptırmalıyız mutlaka???

Kelebek hoşgeldin nerdesin napiyosun

Hoşbulduk canım Alanya ya geldik Konya'dan. Burdayız şimdilik .. hepimize dua ettim

Sen nasılsın ? Canım tarihleri unut adet olursan üzülme diye. Olmasan da öyle de böyle öğrenirsin gebeliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…