Hayırlı cumalarınız olsun hanımlar..
Biz gidiyoruzeşim biletlerle geldi
uzun zamandan sonra böyle inişli çıkışlı moral bozukluğu yaşamamiştim
Kısmetse yarın sabah biniyoruz
Çocuk da yaparım kariyerde diyosunhayırlı akşamlar hanımlar.bana dua edermisiniz yeni kararlar alıyorum. kariyerle alakalı. Rabbim hakkım da hayırlısnı versin inşAllah
Iyiyim arkadasim sen nasilsin Erzurum da hava nasıl. ?Nasılsınız kızlar
Gündüz iyiydi canm aksam yağmur vardıIyiyim arkadasim sen nasilsin Erzurum da hava nasıl. ?
ezber bilmiyorum ama okurum yine de.Ben varımmnasılsınız arkadaşlar var mısınız tefriciye zincirine
Hayırlı cumalarınız olsun hanımlar..
Biz gidiyoruzeşim biletlerle geldi
uzun zamandan sonra böyle inişli çıkışlı moral bozukluğu yaşamamiştim
Kısmetse yarın sabah biniyoruz
Bir civcivin anasi olmakla başladık hhayirli ugurlu olsun inşallah
hayırlı akşamlar hanımlar.bana dua edermisiniz yeni kararlar alıyorum. kariyerle alakalı. Rabbim hakkım da hayırlısnı versin inşAllah
Kelebekcanm diğer topikte bi arkds vardı Şebnem diye hatirliyomusun hep erken test yapıyordu 9 haftalık hamileymisGüzel dilekleriniz için tşk ederimkızlar. bizlere çok çok Duâ edeceğim Mevlâna huzurunda.. muhas hakkında hayırlısı olsun inşallah
kelebek tatile çıktı canım ancak 20 gün sonra cevaplarKelebekcanm diğer topikte bi arkds vardı Şebnem diye hatirliyomusun hep erken test yapıyordu 9 haftalık hamileymis
Evt ya doğru unutmusum canmkelebek tatile çıktı canım ancak 20 gün sonra cevaplar
Önce azim çalışmak ,sonra dua inşallah arkadaşhayırlı akşamlar hanımlar.bana dua edermisiniz yeni kararlar alıyorum. kariyerle alakalı. Rabbim hakkım da hayırlısnı versin inşAllah
Geçmiş olsun cnm kurtuldn çektirip bnde eğer hamile degilsm cektrcm sanırım çok ağrin oldumu. Bak sen bugün hastanede hamile grdun kotu oldun BN hep.kadın doğum hastanesindeyim dvmli görüyorum yani sinden daha kötü durumda olan vr sıkma canini olacak insallh bizlerin deDun kabusum olan rahim filmini çektirdin kızlar. Agrim var biraz, leke halinde de kanamam var. 4 saatin geçti hastanede. Hamile kadın gördükçe çok kotu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?