ondan mı dersin?ins oyledir ama ben hiç zannetmiyorum.4 ay once vermistik oncekini..Canm esin stres heyecan fln yap.ismi sor bi önce bide kaç ay önce vermiştiniz testi bide başka bi merkezde deneyin istersnz
Yani canım bu sperspermler 2 buçuk uç ayda yeniliyormus kendini eşinden stres heyecan fln yaptysa oda etkilemiştir belki insallh oledr yükselir Allahın izniyle üzülme imtihan hepsi sabir lazim sadeceondan mı dersin?ins oyledir ama ben hiç zannetmiyorum.4 ay once vermistik oncekini..
ya ben yıkıldım kızlar umidim moralim herseyim yıkıldı.şimdi anladım bizi ne kadar çetin bir sürecin beklediğini
bunun tesellisi yok ama üzülme hemen. bi düşün bu 3 aylık dilimde eşin hiç hastalandı mı antibiyotık kullandı mı? bence kesinlikle bir test daha yaptırın başka bir laboratuarda. oda bunun gibi çıkarsa çok dalgalanmadan ötürü varikosele baktırın derim. birde kaç günlük perhiz var. sperm rengi sarı sarımsı fılan yazıyorsa iltihapta yapmış olabilir.iltihapta öldürüyor çünkü.kızlar sonuçlar çok ama çok kötü çıktı ekrana bakıp donakaldım resmen böyle birşey olabilirmi
40 milyon olan sperm 7 milyona, mlde 19 olan 2.8 mlye düşmüş.ileri hareket %35
morfoloji %2 buda önceden %70 di
çok kötüyüm kızlar boyle bir sonucu hiç beklemiyordum akşam eşime nasıl soyleyeceğim
Iyiyim Cano sen nasılsın. Ne var ne yok.Nasılsınız kızla lr
Bnde ayağımı burktum çok agriyo cnm.oturuyorm isteguzel haberler alalım diye dua ediyorumIyiyim Cano sen nasılsın. Ne var ne yok.
bugun çok dua et hıdırellez yaaa. gül dibine dilek bıraktın mı?Bnde ayağımı burktum çok agriyo cnm.oturuyorm isteguzel haberler alalım diye dua ediyorum
Bilmem canım hic farkında degilm ole şeyleri takip etmiyorum Allaha bıraktım gerisi bos sagolasin bu arada cnmbugun çok dua et hıdırellez yaaa. gül dibine dilek bıraktın mı?
bu arada çok geçmiş olsun.
üzülme zamanı gelmemiştir. bende henüz adet olamaddım. bu cuma randevu aldım hastaneye gidicem. sanırım yapışma oldu. hsg den çoooookkkk korkuyorummmmGünaydın kızlar sanırım adet oldum kahvermginsi bi akıntı gelmiş ama devamı gelmedi herhalde bugün yarın olurum tamamen(
Üzüldüm canim insallh sana iyi şeyler söyler bnde cumaya randevu aldim gideceğim bakalım ne diyecek sanırım bndende hsg isteye bilirüzülme zamanı gelmemiştir. bende henüz adet olamaddım. bu cuma randevu aldım hastaneye gidicem. sanırım yapışma oldu. hsg den çoooookkkk korkuyorummmm
allah yardımcımız olsun aslında süt ve maydonoz buharına oturayım diyorum ama cesaret edemedim dur bakalım yaparsam söylerimÜzüldüm canim insallh sana iyi şeyler söyler bnde cumaya randevu aldim gideceğim bakalım ne diyecek sanırım bndende hsg isteye bilir
canım hiç antibiyotik kullanmadı.2 hafta sonra yeniden baska bir yerde yaptırmayı dusunuyoruz.bu ay taşınma ailevi sorunlar derken eşim cok stres oldu ondan mı boyle oldu acaba..varikoseli yok..bunun tesellisi yok ama üzülme hemen. bi düşün bu 3 aylık dilimde eşin hiç hastalandı mı antibiyotık kullandı mı? bence kesinlikle bir test daha yaptırın başka bir laboratuarda. oda bunun gibi çıkarsa çok dalgalanmadan ötürü varikosele baktırın derim. birde kaç günlük perhiz var. sperm rengi sarı sarımsı fılan yazıyorsa iltihapta yapmış olabilir.iltihapta öldürüyor çünkü.
haırlısı artık canım sıkmayın canınızı bu kadar düşmez dediğin gbi bi aksilik olmuştur mutlaka. inşallah test yanlıştır.canım hiç antibiyotik kullanmadı.2 hafta sonra yeniden baska bir yerde yaptırmayı dusunuyoruz.bu ay taşınma ailevi sorunlar derken eşim cok stres oldu ondan mı boyle oldu acaba..varikoseli yok..
dna hasarıda cıkıcak buyuk ihtimal ona gore yeni bir tedaviye baslanır artık
Onu bnde yapicam cnmallah yardımcımız olsun aslında süt ve maydonoz buharına oturayım diyorum ama cesaret edemedim dur bakalım yaparsam söylerim
benım kontrol yarınmış canım. bakalım dr ne diyecekOnu bnde yapicam cnm
Hayirlisi inşallah canımbenım kontrol yarınmış canım. bakalım dr ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?