Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm esin stres heyecan fln yap.ismi sor bi önce bide kaç ay önce vermiştiniz testi bide başka bi merkezde deneyin istersnz
ondan mı dersin?ins oyledir ama ben hiç zannetmiyorum.4 ay once vermistik oncekini..
ya ben yıkıldım kızlar umidim moralim herseyim yıkıldı.şimdi anladım bizi ne kadar çetin bir sürecin beklediğini

ondan mı dersin?ins oyledir ama ben hiç zannetmiyorum.4 ay once vermistik oncekini..
ya ben yıkıldım kızlar umidim moralim herseyim yıkıldı.şimdi anladım bizi ne kadar çetin bir sürecin beklediğini
Yani canım bu sperspermler 2 buçuk uç ayda yeniliyormus kendini eşinden stres heyecan fln yaptysa oda etkilemiştir belki insallh oledr yükselir Allahın izniyle üzülme imtihan hepsi sabir lazim sadece

bunun tesellisi yok ama üzülme hemen. bi düşün bu 3 aylık dilimde eşin hiç hastalandı mı antibiyotık kullandı mı? bence kesinlikle bir test daha yaptırın başka bir laboratuarda. oda bunun gibi çıkarsa çok dalgalanmadan ötürü varikosele baktırın derim. birde kaç günlük perhiz var. sperm rengi sarı sarımsı fılan yazıyorsa iltihapta yapmış olabilir.iltihapta öldürüyor çünkü.

Günaydın kızlar sanırım adet oldum kahvermginsi bi akıntı gelmiş ama devamı gelmedi herhalde bugün yarın olurum tamamen (

Arkadaşlar pco olanlar önce 15 gün soğan sonra saracoglunin aslan pencesini çayı var onu kullanım bir ay sonra yine 15 gün soğan fayda etti soğan tek başına fayda etmemişti 4 ay bole gidiyor şimdi 2 ay oldu 2. Çay kurum bitmek üzere

Günaydın kızlar sanırım adet oldum kahvermginsi bi akıntı gelmiş ama devamı gelmedi herhalde bugün yarın olurum tamamen (
üzülme zamanı gelmemiştir. bende henüz adet olamaddım. bu cuma randevu aldım hastaneye gidicem. sanırım yapışma oldu. hsg den çoooookkkk korkuyorummmm

üzülme zamanı gelmemiştir. bende henüz adet olamaddım. bu cuma randevu aldım hastaneye gidicem. sanırım yapışma oldu. hsg den çoooookkkk korkuyorummmm
Üzüldüm canim insallh sana iyi şeyler söyler bnde cumaya randevu aldim gideceğim bakalım ne diyecek sanırım bndende hsg isteye bilir

canım hiç antibiyotik kullanmadı.2 hafta sonra yeniden baska bir yerde yaptırmayı dusunuyoruz.bu ay taşınma ailevi sorunlar derken eşim cok stres oldu ondan mı boyle oldu acaba..varikoseli yok..
dna hasarıda cıkıcak buyuk ihtimal ona gore yeni bir tedaviye baslanır artık

haırlısı artık canım sıkmayın canınızı bu kadar düşmez dediğin gbi bi aksilik olmuştur mutlaka. inşallah test yanlıştır.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
@merveeaydin..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

kelebekcim benim listeyi sil.keçiboynuzu kürü, zeytinyagında incir yaz sadece.birde çaksır suyu dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…