Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canlarım.
Misafirlerimi yolcu ettim güzel günlerde kavuşmak nasip olsun inşallah. Her şey iyi güzel de diyet bir tarafa kilo aldım :KK43: İnşallah bugünden itibaren dikkat etmeye gayret göstereceğim belki biraz da olsa kilo verebilirim.

Ne zamandır bittiği için yapamadığım keçiboynuzunu aldım ve şimdi kaynatıyorum inşallah şifa olur.

Hepinize çok güzel geçecek bir hafta diliyorum.:KK24::KK68:
şükür kavuştuk canım. :KK5: yeni hafta yeni umutlar :KK39:

Günaydın canlarım.
Misafirlerimi yolcu ettim güzel günlerde kavuşmak nasip olsun inşallah. Her şey iyi güzel de diyet bir tarafa kilo aldım :KK43: İnşallah bugünden itibaren dikkat etmeye gayret göstereceğim belki biraz da olsa kilo verebilirim.

Ne zamandır bittiği için yapamadığım keçiboynuzunu aldım ve şimdi kaynatıyorum inşallah şifa olur.

Hepinize çok güzel geçecek bir hafta diliyorum.:KK24::KK68:
bebek görmeye gelirler bir dahaki sefere inşallah canım :KK33::KK33::KK33:

neden kalbi durmuş bişey demedi mi dr lar. olmuş ya bebeğin inşallah bir daha olur canım.
Sonuçları gayet temiz çıktı bi engel yokmus kiz demişler di ama erkekmis bebeğim ama yiyecek ekmeği yokmuş iste inanın psikolojik olarak yeni yeni atlattik ama bi arkadaşım var internetle asır nesir sürekli oradan bu şekilde hikayeler bulup bulup atıyor yok bak bunlarında olmuş yok bunun eside senin esin gibiymis biyerde bayiyo artik moral mi vermeye çalışıyor yoksa beni bunalıma mi sokmaya çalışıyor belli değil kendi durumları çok çok iyi hava atmasını sever ay bugün disardaydik ay bugün şöyle yaptık valla kardeşlerim insanin başında boyle insanlar olduğu sürece ne moral kalıyor ne psikoloji

Bu aralar yememe çok da dikkat iyoeum ama biraz zayiflamisim bi ara 60.4 fln olmstm bugün tartildim 59.3 e dusmusum istahim yok bu aralar birazda midem bulaniyor yiyemiyorum inşallah bnce zayiflarim biraz

Sonuçları gayet temiz çıktı bi engel yokmus kiz demişler di ama erkekmis bebeğim ama yiyecek ekmeği yokmuş iste inanın psikolojik olarak yeni yeni atlattik ama bi arkadaşım var internetle asır nesir sürekli oradan bu şekilde hikayeler bulup bulup atıyor yok bak bunlarında olmuş yok bunun eside senin esin gibiymis biyerde bayiyo artik moral mi vermeye çalışıyor yoksa beni bunalıma mi sokmaya çalışıyor belli değil kendi durumları çok çok iyi hava atmasını sever ay bugün disardaydik ay bugün şöyle yaptık valla kardeşlerim insanin başında boyle insanlar olduğu sürece ne moral kalıyor ne psikoloji
Kesi likle katiliyorum sana canm bnm etrafimdada çok ha.ile vr ama onlrda bana ne moral verebiliyor nede bi faydaları oluyor bnce açıkça şöyle senin pskolojini etkilemesine BN bi kaçına söyledim.öyle hamile olanlarla fln gorusmuyorum canm.sıkılıyor üzülüyorum bnce sende kimsenin seni uzmesine izin. Verme derim

neden böyleleriyle arkadaşlık yaıyorsun canım. senin yükün sana yeter. derdine dert ekleme. üzerinden beslenenlere izin verme lütfen. çıkar öyle arkadaşlarını hayatından. bak göreceksin kuş gbi hafiflersin. ve inan bna kaybeden sen olmazsın.o olur. arkana dön bak geride bıraktıkların illaki olmuşlardır ve herkesin geride bırakılmak için bir nedeni vaardır. sana iyi gelselerdi geride kalmazlardı. bu arkadaşınında mazide yer alma zmanı gelmiş bence.

merhaba hanımlar :) dün görüşemedik. cumartesi akşamı , pazar günü hep misafir ağırladım.:kk77: buraya hiç vakit ayıramadım:confused: ama tek tek okudum yine yazışmalarınızı. biz aynı devam. bi değişiklik yok . eşimin kendi tabiriyle çok umutluyuz inşAllah bakalım Rabbim büyük.

merhaba hanımlar :) dün görüşemedik. cumartesi akşamı , pazar günü hep misafir ağırladım.:kk77: buraya hiç vakit ayıramadım:confused: ama tek tek okudum yine yazışmalarınızı. biz aynı devam. bi değişiklik yok . eşimin kendi tabiriyle çok umutluyuz inşAllah bakalım Rabbim büyük.
İnşallah hepimiz yasayacgz o duyguları canm

çok iyisinizzz kızlar, umut dolusunuz, biz hep birlikte anne olacağız. o zaman başka bi topikte bebeklerimizle ilgili yazışıcaz. agucuklar ağlamalar,baby shower partileri, maşallahlı günler,minnacık zıbınlar, takılacak altınlar, b.klu bezler, uykusuz geceler,diş çıkarmalar, ilk kelimeler, mamalar, doğum günleri çok işimizz var bizim çooookkkkkk......

umutluyuzzzzzzzzzzzzz
mutluyuzzzzzzzzzzzzzz
bu göbişlere o bebekler gireceklerrrrrrrrrrrrrrr ... ALLAHIN izniyle. İNŞALLAH

çok iyisinizzz kızlar, umut dolusunuz, biz hep birlikte anne olacağız. o zaman başka bi topikte bebeklerimizle ilgili yazışıcaz. agucuklar ağlamalar,baby shower partileri, maşallahlı günler,minnacık zıbınlar, takılacak altınlar, b.klu bezler, uykusuz geceler,diş çıkarmalar, ilk kelimeler, mamalar, doğum günleri çok işimizz var bizim çooookkkkkk......

umutluyuzzzzzzzzzzzzz
mutluyuzzzzzzzzzzzzzz
bu göbişlere o bebekler gireceklerrrrrrrrrrrrrrr ... ALLAHIN izniyle. İNŞALLAH
Ayy inşallah canım bugün moralim bozuk. İnşallah bizlerin de olur bebekleri biara kagam rahattır ama bugünlerde üzülüyorum.yıne ya olmazsa diye

Ayy inşallah canım bugün moralim bozuk. İnşallah bizlerin de olur bebekleri biara kagam rahattır ama bugünlerde üzülüyorum.yıne ya olmazsa diye
üzülme. :KK43::KK43:ben üzüldüğümde derdimden büyük rabbim var diyorum. bizi çok sevdiğii için yalvartıyor. sen duanı rabbine et işini olmuş bil.:KK5:en hayırlı zamanı bekle boşu boşuna hırpalama kendini

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 BHR84 ........şifa olması dileğiyle:nazar:
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas muhas .........şifa olması dileğiyle:nazar:
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Hayırlı akşamlar kızlar.:KK3:

Canlar msj'larınızı tek.tek okudum. Öncelikle misafir ağırlayan herkese geçmiş olsun. A avatar cnm bir aile büyüğü evine misafir gelmesi kadar güzel birşey yok. Hele ki uzun zamandan sonra, tez zamanda evin şenlensin.:KK46:

kelebek19 kelebek19 ara ara böyle moralbozucu anlar herkes yaşiyor.kendine eşine biraz ara ver. Herşey Güzel olacak inşallah:KK68:

Hayırlı akşamlar kızlar.:KK3:

Canlar msj'larınızı tek.tek okudum. Öncelikle misafir ağırlayan herkese geçmiş olsun. A avatar cnm bir aile büyüğü evine misafir gelmesi kadar güzel birşey yok. Hele ki uzun zamandan sonra, tez zamanda evin şenlensin.:KK46:

kelebek19 kelebek19 ara ara böyle moralbozucu anlar herkes yaşiyor.kendine eşine biraz ara ver. Herşey Güzel olacak inşallah:KK68:
evet canım haklısın ne zaaman çıkıyorsunuz tatile?

Back
X