Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
keçiboynuzu kürü varsa özüne ve diğer pekmezlere gerek yok bana göre tabiki karar senin cnm.Eşin kaç kilo
evet maalesef pahalı ama içinde 90 tane var yaklaşık 2 bucuk ay gidiyo 260 tlydi biz aldığımızda gecen ay 300e aldık hemen zam geldi..Ama benim eşim bitkisel kür falan hiç kullanmıyo inanmıyo öyle şeylere pekmezi zor veriyorum..Sperm hareketliliği ve canlılığında sıkıntı vardıbide sayı iyi ama yetersiz demişlerdi şimdi iyi çok şükür..Ne bilim kızlar ilk bende üzülmüştüm yazimde dedim belki birilerine yardımı olur..

neleri cıkarmalıyım aksam yada sabah sizlerde ben gibi bu işlerle zamanınız geçiyor
1. maca yı vereceksen çakşırı verme yada bir ay çakşır bir ay maca kullansın dönüşümlü olarak.
2. sabah kahvaltısı öğle yemeği planların bence okey
3. bitki çaylarını kısıtla mesela bir hafta kırkkilit içsin sonraki hafta ısırgan otu sonraki hafta avokado çayı. yani hergüne değişik bir çay verme karaciğeri çok önemli. kaş yaparken göz çıkmasın
4. keçiboynuzu kürü ve özü veriyorsan üzüm pekmezine gerek yok bence. fazla şeker de almasın.

evet maalesef pahalı ama içinde 90 tane var yaklaşık 2 bucuk ay gidiyo 260 tlydi biz aldığımızda gecen ay 300e aldık hemen zam geldi..Ama benim eşim bitkisel kür falan hiç kullanmıyo inanmıyo öyle şeylere pekmezi zor veriyorum..Sperm hareketliliği ve canlılığında sıkıntı vardıbide sayı iyi ama yetersiz demişlerdi şimdi iyi çok şükür..Ne bilim kızlar ilk bende üzülmüştüm yazimde dedim belki birilerine yardımı olur..
allah razı olsun canım. inşallahtez zamanda alırsın bebeğini kucağına. çok rağbet edilince fiyat hemen artıyor. eczanede mi satılıyor bu

Saol avatar birde kırkkilit çakşır birlikte kullanılır mı bi bilgin var mi yada çakşırla keçi boynuzu

Arkadaslariniz içinde de çocuğu olmayanlar varmı arkadaşlar ne gibi yol izliyorlar neler yapıyorlar psikolojik olarak nasillar hangi duaları yapıyorsunuz kaç yildir deniyorsunuz . olumlu olumsuz sonuclariniz neler. Benim eşim 3 sene önce varikosel den amaliyat oldu sperm sayımız 3ml amaliyat başarısız geçti damarlar tıkandı acamadik dediler ve buyuzden sperm sayımız 0 oldu tub bebek masrafimiz 10 ml. Buldu ama olsun en azından bu güzel duyguyu kısa da olsa Rabbim tattirdi

Esin bunları yiyip iciyorsa helal olsun valla. Bizimki mız mız keciboynuzu kurunu zor uyguluyoruz. İki hafta sonra uç ay olacak kure
havuç kürüne geçmeyecek misin canım.
Esim sigara kullanıyor canım. Sigara kullananlara onerilmiyormus

Arkadaslariniz içinde de çocuğu olmayanlar varmı arkadaşlar ne gibi yol izliyorlar neler yapıyorlar psikolojik olarak nasillar hangi duaları yapıyorsunuz kaç yildir deniyorsunuz . olumlu olumsuz sonuclariniz neler. Benim eşim 3 sene önce varikosel den amaliyat oldu sperm sayımız 3ml amaliyat başarısız geçti damarlar tıkandı acamadik dediler ve buyuzden sperm sayımız 0 oldu tub bebek masrafimiz 10 ml. Buldu ama olsun en azından bu güzel duyguyu kısa da olsa Rabbim tattirdi
kısa da olsa derken düşükmü yaptın yoksa :110:

:KK19: Günaydın kader arkadaşlarım nasılsınız bugün ?:KK55:

günaydın hanımlar. 3 sayfa geride kalmışım. hemen okudum yorumlarınızı.
ya bu ilaçlar ne kadar pahalı , bi yandan bitkisellere bütce ayırıyoruz bi yandantüp bebek tedavisi olursak diye bütce ayırıyoruz.( Rabbim inşAllah o vakte kalmadan kendiliğinden hazinesinden verir. cümleyle birlikte inşAllah )
daha yeni başladık takviyelere , eşimle bi hesaba oturduk aylık 350 400 lira gidecek. artık tüp bebek için birikimimizden kısacağız. bu arada bir de valla eşimin durumunu öğrendikten sonra 2 doktora gittik bize hiç ilaç önermediler. biz ilaçları hep buradan duyduk ve hatta proxeed i kullanmaya başladık. bi sadece emodex demişti doktorun biri ama umutsuz bi şekilde.biz ısrar edince ilaç falan olmaz mı diye. hayır tüp bebek tek çare demişti. şimdi okuyorum elhamdullillah ilaçların bi çok kişiye faydası olmuş. eşim en son aralıkta test vermişti işlerinden vakit bulabilirse test yaptırcak. bu testle başladık takviyelere dicez inşAllah. sizce devlete mi gitsin özelemi ve bazen eşlerinizn fsh ından bahsediyosnz. bizden bi sperm testi istemişlerdi. birde tüp bebek tutmayınca doktorumuz. herşey çok iyiydi birde kromozonlarınıza genetiklere bakalım dediler ve öyle test istemişlerdi. şimdi buralardan sizlerden öğreniyorum herşeyi. mesela mayısta yaptırdığımız teste morfoloji var. aralıkta yaptırdığımz testte morfoloji yok. bu bilgilerim olsaydı tak tak sorardım ama malesef :(
eşim test yaptırmaya gittiğinde şuna şuna da bakılsın gibi bişeyler söylesin mi hanımlar

günaydın hanımlar. 3 sayfa geride kalmışım. hemen okudum yorumlarınızı.
ya bu ilaçlar ne kadar pahalı , bi yandan bitkisellere bütce ayırıyoruz bi yandantüp bebek tedavisi olursak diye bütce ayırıyoruz.( Rabbim inşAllah o vakte kalmadan kendiliğinden hazinesinden verir. cümleyle birlikte inşAllah )
daha yeni başladık takviyelere , eşimle bi hesaba oturduk aylık 350 400 lira gidecek. artık tüp bebek için birikimimizden kısacağız. bu arada bir de valla eşimin durumunu öğrendikten sonra 2 doktora gittik bize hiç ilaç önermediler. biz ilaçları hep buradan duyduk ve hatta proxeed i kullanmaya başladık. bi sadece emodex demişti doktorun biri ama umutsuz bi şekilde.biz ısrar edince ilaç falan olmaz mı diye. hayır tüp bebek tek çare demişti. şimdi okuyorum elhamdullillah ilaçların bi çok kişiye faydası olmuş. eşim en son aralıkta test vermişti işlerinden vakit bulabilirse test yaptırcak. bu testle başladık takviyelere dicez inşAllah. sizce devlete mi gitsin özelemi ve bazen eşlerinizn fsh ından bahsediyosnz. bizden bi sperm testi istemişlerdi. birde tüp bebek tutmayınca doktorumuz. herşey çok iyiydi birde kromozonlarınıza genetiklere bakalım dediler ve öyle test istemişlerdi. şimdi buralardan sizlerden öğreniyorum herşeyi. mesela mayısta yaptırdığımız teste morfoloji var. aralıkta yaptırdığımz testte morfoloji yok. bu bilgilerim olsaydı tak tak sorardım ama malesef :KK43:
eşim test yaptırmaya gittiğinde şuna şuna da bakılsın gibi bişeyler söylesin mi hanımlar
morfolojiye nerede bakıldıysa orada tekrar yaptırın bence. hormonlar çok önemli çünkü infetilitenın bir nedeni de hormonlar canım. eşin tam kan tahliliyle birlikte hormonlarada baktırsın. dr a söylesin hormon testi istiyorum desin. valla biz neredeyse dr dan zorla istedik. sen yaptır sonuçları da kaan hocaya mail at o size bir öneride bulunur canım. zaten tüp bebek büyük bir rant işi oldu. kişinin ruhsal durumunu düşünen hiç yok canım

Kızlar moral sıfır.. :KK34:bizim tatil iptal malesef beklenmedik tain çıktı, bize değil ama aynı şubeden 15 kişi gidiyor:cry: öf bu tatile çok ihtiyacım vardı:KK42:

Back
X