Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar eşimin dru izine çıkmış ay sonunda dönecekmiş.sonucları gosterecektik bu hafta ama kaldıdra mail attım cevap verir inş ya moralim bozuldu hep birşeyler cıkıyo
Sonuçlarını yazsana canım bakayım. Eşimden dolayı uzaman oldum vallahi.ya kızlar eşimin dru izine çıkmış ay sonunda dönecekmiş.sonucları gosterecektik bu hafta ama kaldıdra mail attım cevap verir inş ya moralim bozuldu hep birşeyler cıkıyo
toplam 7 milyon olan sayımız 72 milyona yükselmiş. mlde 2 mlken 40 milyon olmuş, %2 morfoloji %75 olmuşSonuçlarını yazsana canım bakayım. Eşimden dolayı uzaman oldum vallahi.
canım maşallah sayınız çok güzel artmış,ilk test ile bu test arasında ne kadar zaman geçti? Ayrıca ne kullandınız ilaç ve kür olarak. Lökosit olunca hareket artması zor oluyor var mı sizde lökosit falan? Morjoloji krugere göre bakılmamış galiba. Havuç kürü denediniz mi hız artması için?toplam 7 milyon olan sayımız 72 milyona yükselmiş. mlde 2 mlken 40 milyon olmuş, %2 morfoloji %75 olmuş
ileri hız %20 yavaş hareketli %15 yerinde hrketli %10(bunlar aynı)
aynen canım bizde öyle.
ameliyattan sonra sonuclarımız boyle.ileri hızda sorun var gibi
bakalım ne diyecek drumuz
Canim lokosit ne oluyo birde bu lokosit nasil gider . Benim esiminde sonucunda her sahada 5 6 lokosit görüldü yaziyordu.canım maşallah sayınız çok güzel artmış,ilk test ile bu test arasında ne kadar zaman geçti? Ayrıca ne kullandınız ilaç ve kür olarak. Lökosit olunca hareket artması zor oluyor var mı sizde lökosit falan? Morjoloji krugere göre bakılmamış galiba. Havuç kürü denediniz mi hız artması için?
Canım lökosit enfeksiyon oluyor benim eşimin de şökosit sorunu var,hareketi düzelttik çok şükür ama bu enfeksiyonun çözemedik. Bir Sürü antibiyotik kullandı ama nafile,Salı günü tekrar test verecek bakalım bu kez hallolmuş mu?Canim lokosit ne oluyo birde bu lokosit nasil gider . Benim esiminde sonucunda her sahada 5 6 lokosit görüldü yaziyordu.
Zor birsey mi bu lokositi coZmek. Hani biz maydonoz kuruyle halledebiliriz ama erkeklerde ise yarar mi.Canım lökosit enfeksiyon oluyor benim eşimin de şökosit sorunu var,hareketi düzelttik çok şükür ama bu enfeksiyonun çözemedik. Bir Sürü antibiyotik kullandı ama nafile,Salı günü tekrar test verecek bakalım bu kez hallolmuş mu?
Canim nerelerdeydin hosgeldin. Yeni evin tedavin hayirli olsunkızlar merhaba bir süredir yoktum. ben denizz5 kayserye taşındım doktorumuzu değiştirdik kaan hocaya geçtik 3kasım da randevumuz var.
Yadee
kelebek19
avatar33 nasılsınız kızlar ne var ne yok tedaviler ne alemde. biz fish testi yaptırdık en son %88 diploid çıktı
tese dedi %20-25 şans verdi bizde kaan hocaya geçme kararı aldık
yok canım lokosit Allaha şükür nadir görüldü yazıyordu testte.canım biz çok test yaptırdık.en son ameliytttan once mayısta yaptırdık 2 ml cıktı geçen sene mesela mlde 19 du yani epey bir dusus olmus.bizde gitgide varikosel sayıyı dusuruyor diye ani bir kararla amlyt oldu eşim.işte yeni testle arasında 4 ay gecti yaklasık.ameliyatında 77.günü test yaptırdık.canım maşallah sayınız çok güzel artmış,ilk test ile bu test arasında ne kadar zaman geçti? Ayrıca ne kullandınız ilaç ve kür olarak. Lökosit olunca hareket artması zor oluyor var mı sizde lökosit falan? Morjoloji krugere göre bakılmamış galiba. Havuç kürü denediniz mi hız artması için?
teşekkürler canım benim ışte ev sorunu falan giremedim baya bi canım şifreyi unuttum falanCanim nerelerdeydin hosgeldin. Yeni evin tedavin hayirli olsun
Iyiyiz canim birsey yaptigimiz yok bu ara sevincteyim. 8 ay sonra adet olabildim hem de kendiliginden. Kür takviye bu aralar hepsini biraktik.teşekkürler canım benim ışte ev sorunu falan giremedim baya bi canım şifreyi unuttum falanneler yaptın nasılsın gorusmeyeli
Canım NT de var internetten de alabilirsn esrarengiz bahçe çok güzel kafa rahatlatiyor.D denizyagmur4 kız Nerelerdesin seni seni yine mi nick değişti bi taniyamayacağız o olacak
Yeni tedavi ve evin hayırlı olsun.Bizde kaan hocadayız haftaya Krüger testi istedi onu yaptırıp tedavinın gidişatına bakacak kaan hoca. Artık kısmet.
Bende belki taşınıyorum da hiç isteğim yok çünkü sonuçta masraf![]()
Canım NT de var internetten de alabilirsn esrarengiz bahçe çok güzel kafa rahatlatiyor.
Aynen canım bnde boya alicam sonra basliycam keçeli boyada çok güzel oluyorms kuruda alicam ikisininde deniycemAldım:) benim ki hasbahçe. Çok tşk ederim. Ben böyle şeylere bayılırım iyi bir zaman kafami dagitmak için daha iyisi olamazdı
Aynen canım bnde boya alicam sonra basliycam keçeli boyada çok güzel oluyorms kuruda alicam ikisininde deniycem
bu ara balık hafızalı oldum valla ama şifreyi telefona kaydettim hemen :) bizde herşeyi biraktik kaan hoca endol ve sudafet verdi oda alerji yaptı eşime biraktik cevap bekliyoruz hocadan.D denizyagmur4 kız Nerelerdesin seni seni yine mi nick değişti bi taniyamayacağız o olacak
Yeni tedavi ve evin hayırlı olsun.Bizde kaan hocadayız haftaya Krüger testi istedi onu yaptırıp tedavinın gidişatına bakacak kaan hoca. Artık kısmet.
Bende belki taşınıyorum da hiç isteğim yok çünkü sonuçta masraf![]()