Sizi çok iyi anlıyorum ben de eşimin ilk sperm testinde işten eve dönerken hüngür hüngür agamıştım eve geçerkende hiçbir şey yokmuş gibi gülmeye devam ettim ama neler hissettiğimi bir ben bir Allah bilir. Bizim azosperm değil ama çok kötüydü sayı hız morfoloji canlılık filan. Suan sperm çıkışınız var bence mfk vitaminlerine başlayın pahalı ama en iyi suanda doktorunuza sorabilirsiniz onaylayacaktır. Fiyatlar konusuna gelince 200 250 bini gözden çıkarmanız gerekiyor en iyi ihtimal maalesef maddi boyutu çok fazla. Allah yolunuzu açık ve kolay eylesinArkadaşlar merhaba eşimin sperm sayısı neredeyse yok denecek kadar az 2 kez devlette semen testi verdik ve 3 canlı 4 hareketsiz sperm tespit edildi. Doktor Azosperm dedi ama Azosperm olması için hiç sperm olmaması gerekiyor diye biliyorum. Devletteki teste çok güvenmesemde sonucun çok farklı olduğunu düşünmüyorum normal yolla gebelik elde edemeyeceğimiz belli. Antalya’da tüp bebek sürecine gireceğiz araştırma sürecindeyim. Doktor vakit kaybetmeden tüp bebek yapın dedi. Genetik test vs verdikten sonra bu süreç başlayacak. Ama süreç hakkında henüz hiçbir bilgim yok. Zor bir süreç mi? Şu an tüp bebek fiyatları nedir? İlaçlara ulaşmak zor mu? Yardımcı olur musunuz? Sperm durumu bu şekilde olanlar nasıl bir yol izlediniz? Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. İçimden ağlamak geliyor ama kendimi o kadar sıkıyorum ki eşimin kötü hissetmesini istemiyorum.
10 veya 20 tane olsa da azosperm diyorlar sınırın altındakilere doktorlar havuz yapıyor bunun için üroloji doktoru ile ilerleyin siz varikosel var mıArkadaşlar merhaba eşimin sperm sayısı neredeyse yok denecek kadar az 2 kez devlette semen testi verdik ve 3 canlı 4 hareketsiz sperm tespit edildi. Doktor Azosperm dedi ama Azosperm olması için hiç sperm olmaması gerekiyor diye biliyorum. Devletteki teste çok güvenmesemde sonucun çok farklı olduğunu düşünmüyorum normal yolla gebelik elde edemeyeceğimiz belli. Antalya’da tüp bebek sürecine gireceğiz araştırma sürecindeyim. Doktor vakit kaybetmeden tüp bebek yapın dedi. Genetik test vs verdikten sonra bu süreç başlayacak. Ama süreç hakkında henüz hiçbir bilgim yok. Zor bir süreç mi? Şu an tüp bebek fiyatları nedir? İlaçlara ulaşmak zor mu? Yardımcı olur musunuz? Sperm durumu bu şekilde olanlar nasıl bir yol izlediniz? Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. İçimden ağlamak geliyor ama kendimi o kadar sıkıyorum ki eşimin kötü hissetmesini istemiyorum.
Peki ilk seferde tutmazsa diğer denemelerde de aynı ücret mi ödeniyor?Sizi çok iyi anlıyorum ben de eşimin ilk sperm testinde işten eve dönerken hüngür hüngür agamıştım eve geçerkende hiçbir şey yokmuş gibi gülmeye devam ettim ama neler hissettiğimi bir ben bir Allah bilir. Bizim azosperm değil ama çok kötüydü sayı hız morfoloji canlılık filan. Suan sperm çıkışınız var bence mfk vitaminlerine başlayın pahalı ama en iyi suanda doktorunuza sorabilirsiniz onaylayacaktır. Fiyatlar konusuna gelince 200 250 bini gözden çıkarmanız gerekiyor en iyi ihtimal maalesef maddi boyutu çok fazla. Allah yolunuzu açık ve kolay eylesin
Var ama 1. seviye bu kadar etkilemez dedi doktor bilmiyorum ne kadar doğru10 veya 20 tane olsa da azosperm diyorlar sınırın altındakilere doktorlar havuz yapıyor bunun için üroloji doktoru ile ilerleyin siz varikosel var mı
Dondurulmuş emriyon varsa sadece transfer ücreti ama yoksa sil baştan evetPeki ilk seferde tutmazsa diğer denemelerde de aynı ücret mi ödeniyor?
İkinci denemede tüp bebek fiyatının yarışımı alıyorlar 60 felanPeki ilk seferde tutmazsa diğer denemelerde de aynı ücret mi ödeniyor?
Bende seninle aynı durumdayımArkadaşlar merhaba eşimin sperm sayısı neredeyse yok denecek kadar az 2 kez devlette semen testi verdik ve 3 canlı 4 hareketsiz sperm tespit edildi. Doktor Azosperm dedi ama Azosperm olması için hiç sperm olmaması gerekiyor diye biliyorum. Devletteki teste çok güvenmesemde sonucun çok farklı olduğunu düşünmüyorum normal yolla gebelik elde edemeyeceğimiz belli. Antalya’da tüp bebek sürecine gireceğiz araştırma sürecindeyim. Doktor vakit kaybetmeden tüp bebek yapın dedi. Genetik test vs verdikten sonra bu süreç başlayacak. Ama süreç hakkında henüz hiçbir bilgim yok. Zor bir süreç mi? Şu an tüp bebek fiyatları nedir? İlaçlara ulaşmak zor mu? Yardımcı olur musunuz? Sperm durumu bu şekilde olanlar nasıl bir yol izlediniz? Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. İçimden ağlamak geliyor ama kendimi o kadar sıkıyorum ki eşimin kötü hissetmesini istemiyorum.
Canım hep Şafak Olganı duyuyorum büyük ihtimalle oraya gideceğiz. Öncesinde üniversite hastanesinde eşime genetik test yaptıracağız. Çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsunBende seninle aynı durumdayımBenim tüplerim tıkalı eşimde de sayı ve morfoloji düşük Antalya'da tüp bebek sürecini araştırıyorum. Henüz bir şey bulabilmiş değilim, bilgi edinebilirsen bana da söyleyebilir misin?
Genetik test durumu nedir tam olarak, bir de hangi bölüme başvurmak gerekiyor bunun içinCanım hep Şafak Olganı duyuyorum büyük ihtimalle oraya gideceğiz. Öncesinde üniversite hastanesinde eşime genetik test yaptıracağız. Çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsunHSG çektirdin mi?
Gelecek tüp bebek merkezi diye bir yer varmış ben 5-6 kişiden orayı duydum Mete bey iyi dediler. Orası ile ilgili bilgin var mı acaba. Bir de ben Şafak beyin olduğu merkezi aradım 3800 TL muayene+83.000 TL tüp bebek+ 40-50.000 TL arası ilaçlar ve embriyo dondurma için de ayrı ücreti varmış aklımda kalan 3 tane 25.000 TL eğer gorusmediysen ben bilgi vermiş olayım öndenCanım hep Şafak Olganı duyuyorum büyük ihtimalle oraya gideceğiz. Öncesinde üniversite hastanesinde eşime genetik test yaptıracağız. Çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsunHSG çektirdin mi?
Ben ilk feda duydum canım orayı. Teşekkür ederim bu aradaGelecek tüp bebek merkezi diye bir yer varmış ben 5-6 kişiden orayı duydum Mete bey iyi dediler. Orası ile ilgili bilgin var mı acaba. Bir de ben Şafak beyin olduğu merkezi aradım 3800 TL muayene+83.000 TL tüp bebek+ 40-50.000 TL arası ilaçlar ve embriyo dondurma için de ayrı ücreti varmış aklımda kalan 3 tane 25.000 TL eğer gorusmediysen ben bilgi vermiş olayım önden
Canım bu sperm durumunun sebebini araştırmak lazım bir sürü sebebi olabilir genetik olabilir tüp tıkalı olabilir vs. O yüzden genetik test yapmak önemli. Bebeğin sağlıklı olması içinde önemli bazı durumlarda bebek erkek olursa da genetik risk olabilirmiş. Akdeniz üniversitesi ürolojiden randevu aldım onlar yönlendiriyormuşGenetik test durumu nedir tam olarak, bir de hangi bölüme başvurmak gerekiyor bunun için
Üniversite için şöyle bir şey okudum, diğer hastanelerde yapılan sperm testlerini kabul etmiyorlarmış orada yapılmasını istiyorlarmış. Her test arası 3 ay olduğuna göre sadece 9 ay boyunca test sonucu beklemek gerekecekBen ilk feda duydum canım orayı. Teşekkür ederim bu aradabenimde aklım karıştı biraz Antalya eğitim araştırma da iyi diyorlar eğer rapor çıkarılırsa da fiyat inanılma uygun oluyormuş. Orayla görüşmeye gideceğim birde. Bir arkadaşım orada çalışıyor o tavsiye etti.
Bizimki varikosel ama eşim ameliyat olmak istemiyorCanım bu sperm durumunun sebebini araştırmak lazım bir sürü sebebi olabilir genetik olabilir tüp tıkalı olabilir vs. O yüzden genetik test yapmak önemli. Bebeğin sağlıklı olması içinde önemli bazı durumlarda bebek erkek olursa da genetik risk olabilirmiş. Akdeniz üniversitesi ürolojiden randevu aldım onlar yönlendiriyormuş
Aaa öyle mi olabilir canım yoğunmuş galiba ben sadece genetik test için gideceğim tüp bebek için orayı düşünmüyorumÜniversite için şöyle bir şey okudum, diğer hastanelerde yapılan sperm testlerini kabul etmiyorlarmış orada yapılmasını istiyorlarmış. Her test arası 3 ay olduğuna göre sadece 9 ay boyunca test sonucu beklemek gerekecek
Varikosel kaç canım? Benim eşimdede var ama 1. Seviye yani bu seviyede etkilemez diye ameliyata gerek görmedi doktorBizimki varikosel ama eşim ameliyat olmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?