sperm bankasından alarak çocuk sahibi olma.

Yapabilirsin, izin veriyorum.
Bizden ne bekliyorsun anlamadım.
teyzecim senin sorunların var sanırım ama bence biraz başka yerlerde takılmalısın belki bu negatifliği ve saldırganlığı atarsın.

sevgili konu sahibi arkadaşım fikrini saçma yada gercek dışı bulmuyorum olabilir bir durum sahsen ben dahi düşünebilirim hayatımın gidişatına göre... fakat sorun su ki çok gencsin bence bunun için bir 32 olmayı beklersen daha saglıklı olur. malum biyolojik saat sözkonusu oldugunda anne olmak için iyi bir yas daha gec degil ama bu yoldan annelik için de daha erken değil.. umarım hersey gönlünce olur

aynen ohooooo siz cok farkli kafadasiniz.bunlarin Islamiyetle uzaktan yakindan alakasi yok.bu dediklerinizin hicbirini ben duymadim be bunlar sapkinliktir.bunlari diyenlerde dusunenlerde islamiyeti kotulemek muslumanlara karsi nefret uyandirmaktir niyetleri..her din uzmanida hatasiz degildir kaynagi Kuran ve sunnet olmalidir.
ben farklı kafada değilim haber okuyorum dunyada olanlardan haberdarım size de tavsiye ederim suudi arabistanda (bi zamanlar peygamberimizin yaşadığı yer var ya hani )oradan bahsediyom kadınlara araba bilem kullandırtmıyolar

ayrım yapmayacağıma inanıyorum hatta diğer çocuğa daha iltimas göstereceğime inanıyorum..sadece maddi kısım düşündürüyor beni.oğluma hangi imaknları sunarsam ,diğerine de sunmak isterim.şu anda buna gücüm yok.
evet dediğiniz gibi zaman ne gösterecek.

canım bilinçli ayrım değil de, bazen oluyor bende,
ay oğlum şunu ne kadar güzel yapıyor diyorum, ama aslında tarafsız bakınca oğlum olduğu için öyle düşünüyorum yoksa yaptığı şey o kadar özel değil.
o yüzden bilinçsiz bir şekilde yanlış davranış sergileyebilirim diye korkuyorum.
maddiyat da önemli elbette.

Mezhepler ne peki? Şafiysen eşinin eline dokunmak bile cinsel ilişki sayılıyor. Hanefiysen sorun yok. O alimler tvlerde çıkıp demiyor mu şu mezhebe göre öyle, bu mezhebe göre böyle. Alın size çeşit çeşit din.
mezhep din degildir canim.bir dinin bilginleri arasindaki yorum farklarindan meydana gelen gorusleridir.islam dininde mezhep vardir.bunlar arasinda temelde bir ayrilik yoktur.hepsi de Kurani Kerimi ve Peygamberimizin sunnetlerini esas almislardir.ancak hakkinda acik ve kesin ayet ve hadis bulunmayan hususlarda bilginler ictihad etmisler.birbirlerinden farkli ayri gorus veya ayni gorusu ortaya koyabilirler bu sebeple mezhepler olusmustur.

Back
X