tesekkur ederımAnlıyorum canım, ben de iki yıldır istiyorum ama bizim de olmuyor. Görünürde bir sebep yok ama bekliyoruz hayırlı zamanı.
Sperm bankalarında bildiğim kadarıyla vericinin tüm özellikleri size sunuluyor. Eşinize benzeyen birini seçerseniz sonra sorulacak soruların belki bir nebze önüne geçebilirsiniz. Ama bildiğim kadarıyla Türkiye’de yasal değil.
Rica ederim, güzel haberlerini de duyarız inşallahTez
tesekkur ederım
Belli ki pek araştırma yapmamissiniz sperm azlığı diyorsunuz son çare ne demek2 senedir evliyim eşim doğuştan spermi çok düşük bilerek evlendim ama şimdi elimizde olmadan çocuk özlemi cekiyoruz yaşım 26 ve son çare olarak sperm bankasına basvurcaz ama hiç bir bilgimiz yok hangisi daha başarılı bunun için bizim gibi olanlar varsa yardımcı olun lütfennn
Amin inşeAllahRica ederim, güzel haberlerini de duyarız inşallah❤
Çok düşük yazmışsınız mesajınızı tekrar okuyunHayir benim esimde hic yok hic bir sekilde sperm çikisi yok ama tip okadar gelistiki mikrotese diye bi ameliyat var onda bulunma orani azda olsa olabiliyo cok sukur rabbime bizde bulundu. Suanda transfer günumu bekliyorum 2 yillik evliyim 5 6 aydr bunun icim ugrastik aklimdan biran olsn boyle bi dusunce gecmedi bu nasl bi saçmalıktır.
Böyle bir sorun yaşamadık fakat sorun erkekteyse bir şekilde çözümü bulunuyor ve olmuyor diye birşey yok tıp çok ilerledi artık kadınlarda bile imkansız diye birşey yok doğru tedaviyle herzaman bir umut var siz işinin ehli doktorlarla karşılaşmamışsınız bence kafadan olmuyor deyip hemen umutsuzluğa kapılıp başka çareler aramaya girişmişsiniz. Sizin bir kocanız var ve bir şekilde sperm üretimi gerçekleştirilebilir maliyetli olabilir evet ama inanın sizin için de daha iyi olur bence. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..2 senedir evliyim eşim doğuştan spermi çok düşük bilerek evlendim ama şimdi elimizde olmadan çocuk özlemi cekiyoruz yaşım 26 ve son çare olarak sperm bankasına basvurcaz ama hiç bir bilgimiz yok hangisi daha başarılı bunun için bizim gibi olanlar varsa yardımcı olun lütfennn
Kafanıza göre fetva vermeyin dinen haram olduğunu nereden biliyorsunuz başka erkekle cinsel münasebette bulunacağını mı söylüyor da zina olduğuna karar verdiniz? Lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmayın böyle bir hadis yok sonuçta bu yalnızca sizin düşünceniz.Turkıye de yasak Allah yardımcınız olsun dinende haram zaten binevi zina oluyor çok zor bir durum ne deyim
Neyi cok düsük yazmışım anlayamadim?Çok düşük yazmışsınız mesajınızı tekrar okuyun
Böyle bir sorun yaşamadık fakat sorun erkekteyse bir şekilde çözümü bulunuyor ve olmuyor diye birşey yok tıp çok ilerledi artık kadınlarda bile imkansız diye birşey yok doğru tedaviyle herzaman bir umut var siz işinin ehli doktorlarla karşılaşmamışsınız bence kafadan olmuyor deyip hemen umutsuzluğa kapılıp başka çareler aramaya girişmişsiniz. Sizin bir kocanız var ve bir şekilde sperm üretimi gerçekleştirilebilir maliyetli olabilir evet ama inanın sizin için de daha iyi olur bence. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..
Kafanıza göre fetva vermeyin dinen haram olduğunu nereden biliyorsunuz başka erkekle cinsel münasebette bulunacağını mı söylüyor da zina olduğuna karar verdiniz? Lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmayın böyle bir hadis yok sonuçta bu yalnızca sizin düşünceniz.
Annesiz babasız bir çocuğu evlatlık almanın bundan ne farkı var peki o da başkasının çocuğu.. Eşinin ona da bakışı değişebilir ozaman yani bana göre de bu düşünce çok yanlış.. Neler duyuyoruz ülkemiz gerçekten zina yapıp kocasına senin çocuğun diye yutturanlarla doluyken bunda kötü birşey görmüyorum ben. Herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.Sperm yabancı bir adamdan oldugu için o adamın çocugu sayılıyor. Nesli bozmak, soy bağını değiştirmek oluyor. Çok çirkin bir iş.. Olmuyorsa olmuyordur. Bu kadar kendini kahretmek nedir? Tedavinizi olun, gerisini Allah'a havale edin.
İleride eşinizin çocuga bakışının değişmeyeceği ne malum?
Belki ileride hiçbir tedavi dahi olmaksızın bir çocugunuz olacak. Bilemezsiniz...
Benim düşüncem değil hattı gelir hocalar arayıp sorarsanız cevap verirler o çocuk kimden olmuş hanım efendi ta olmadığınız bir adamdan buda normal mi yani ve dinan haram harama evet zina ta hayirmi diyorsunuz ben fetva vermiyorum siz eğer bunun günahını ne olduğunu bilseydiniz zaten yapmazsınız ben hakkınızda hayırlısı dedim sizin düşünceniz demek istedim yani bu kadar hassaniz buraya yazmayın bizde fikirlerimizi soylemeyelimBöyle bir sorun yaşamadık fakat sorun erkekteyse bir şekilde çözümü bulunuyor ve olmuyor diye birşey yok tıp çok ilerledi artık kadınlarda bile imkansız diye birşey yok doğru tedaviyle herzaman bir umut var siz işinin ehli doktorlarla karşılaşmamışsınız bence kafadan olmuyor deyip hemen umutsuzluğa kapılıp başka çareler aramaya girişmişsiniz. Sizin bir kocanız var ve bir şekilde sperm üretimi gerçekleştirilebilir maliyetli olabilir evet ama inanın sizin için de daha iyi olur bence. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..
Kafanıza göre fetva vermeyin dinen haram olduğunu nereden biliyorsunuz başka erkekle cinsel münasebette bulunacağını mı söylüyor da zina olduğuna karar verdiniz? Lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmayın böyle bir hadis yok sonuçta bu yalnızca sizin düşünceniz.
Yazdığınızdan birşey anlamadım benim hakkımda neden hayırlısı dediniz ki? Çok şükür benim bebeğim de olacak hamileyim de böyle birşeyi neden yapayım? Sanırım konu sahibiyle karıştırdınız, bukadar sinirlenecek birşey söylemedim sakin olun lütfen..Benim düşüncem değil hattı gelir hocalar arayıp sorarsanız cevap verirler o çocuk kimden olmuş hanım efendi ta olmadığınız bir adamdan buda normal mi yani ve dinan haram harama evet zina ta hayirmi diyorsunuz ben fetva vermiyorum siz eğer bunun günahını ne olduğunu bilseydiniz zaten yapmazsınız ben hakkınızda hayırlısı dedim sizin düşünceniz demek istedim yani bu kadar hassaniz buraya yazmayın bizde fikirlerimizi soylemeyelim
Dinen haram olduğunu nerden çıkarıyorsunuz dedi hanımefendi gayet normal bisey olduğu için biz yanlış biliyoruz yani arkadaşaSperm yabancı bir adamdan oldugu için o adamın çocugu sayılıyor. Nesli bozmak, soy bağını değiştirmek oluyor. Çok çirkin bir iş.. Olmuyorsa olmuyordur. Bu kadar kendini kahretmek nedir? Tedavinizi olun, gerisini Allah'a havale edin.
İleride eşinizin çocuga bakışının değişmeyeceği ne malum?
Belki ileride hiçbir tedavi dahi olmaksızın bir çocugunuz olacak. Bilemezsiniz...
Konu sahibi için yazdım ikimize aynı anda cevap vermiş o yüzden siz size yazdığımı anladınız galibaYazdığınızdan birşey anlamadım benim hakkımda neden hayırlısı dediniz ki? Çok şükür benim bebeğim de olacak hamileyim de böyle birşeyi neden yapayım? Sanırım konu sahibiyle karıştırdınız, bukadar sinirlenecek birşey söylemedim sakin olun lütfen..
Hayırlıca bebeğinizi kucağınıza alın ınslalah sinirlenmedim sadece tepkisine anlam veremedim haram olduğunu bildiğimiz halde söylüyoruz sadece hala olmadığını savunuyor onu anlatmaya çalıştım ama hakkında hayırlısı olsun konun sahibininYazdığınızdan birşey anlamadım benim hakkımda neden hayırlısı dediniz ki? Çok şükür benim bebeğim de olacak hamileyim de böyle birşeyi neden yapayım? Sanırım konu sahibiyle karıştırdınız, bukadar sinirlenecek birşey söylemedim sakin olun lütfen..
6 tüp bebekten sonra kendiliğimden hamile kaldım. bende hiç kimyasal gebelik bile olmadı 6 sı da sıfıra sıfır dı..hep elimiz boş döndük ...benim doktorum kabullenin ve bırakın tedaviyi dediği halde ben bırakmadım...bence sperm bankası düşünüceğinize biraz sabredin ..neler çektiğinizi çok iyi anlıyorum 9 sene sonra kavuştuk biz oğlumuza ama ben hiç ne evlatlık nede böle olsunda kimden olursa olsun mantığı yaşamadım sizde yaşamayın..sabredin tedaviye devam edin eşinize kürler uygulayın ..vazgeçmeyin allahtan hep isteyin..olmuyosa da kadere razı olmayı bilmek gerekir.Anlayışla karsilayabilecek varsa yazsın herkezin kendi hayati yorumlarınızı yardım ci olacaksaniz yapin
Ben sizi konu sahibi sandım pardonNeyi cok düsük yazmışım anlayamadim?
Ben sizi konu sahibi sandım pardon
İlk sayfa da siz de Benim gibi düşünen yorum yazmıştınız şimdi ne oldu anlamadım
Ya da benim aklım karıştı kusura bakmayın beynim durdu iyi geceler
Evet “saçmalamayın” ı görünce konu sahibi sanmışımayni düsuncedeyiz farkli bisey yazmadm.
Hiç onemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?