Erkek İnfertilitesi Sperm bankasindan hamile kalan varmi aranizda

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tez
tesekkur ederım

Belli ki pek araştırma yapmamissiniz sperm azlığı diyorsunuz son çare ne demek

Aslında eşiniz çok iyi bir tedavi olsa bunların hiç birine gerek kalmayacak.

Çok düşük yazmışsınız mesajınızı tekrar okuyun

Böyle bir sorun yaşamadık fakat sorun erkekteyse bir şekilde çözümü bulunuyor ve olmuyor diye birşey yok tıp çok ilerledi artık kadınlarda bile imkansız diye birşey yok doğru tedaviyle herzaman bir umut var siz işinin ehli doktorlarla karşılaşmamışsınız bence kafadan olmuyor deyip hemen umutsuzluğa kapılıp başka çareler aramaya girişmişsiniz. Sizin bir kocanız var ve bir şekilde sperm üretimi gerçekleştirilebilir maliyetli olabilir evet ama inanın sizin için de daha iyi olur bence. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..
Turkıye de yasak Allah yardımcınız olsun dinende haram zaten binevi zina oluyor çok zor bir durum ne deyim
Kafanıza göre fetva vermeyin dinen haram olduğunu nereden biliyorsunuz başka erkekle cinsel münasebette bulunacağını mı söylüyor da zina olduğuna karar verdiniz? Lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmayın böyle bir hadis yok sonuçta bu yalnızca sizin düşünceniz.

Sperm yabancı bir adamdan oldugu için o adamın çocugu sayılıyor. Nesli bozmak, soy bağını değiştirmek oluyor. Çok çirkin bir iş.. Olmuyorsa olmuyordur. Bu kadar kendini kahretmek nedir? Tedavinizi olun, gerisini Allah'a havale edin.
İleride eşinizin çocuga bakışının değişmeyeceği ne malum?

Belki ileride hiçbir tedavi dahi olmaksızın bir çocugunuz olacak. Bilemezsiniz...

Annesiz babasız bir çocuğu evlatlık almanın bundan ne farkı var peki o da başkasının çocuğu.. Eşinin ona da bakışı değişebilir ozaman yani bana göre de bu düşünce çok yanlış.. Neler duyuyoruz ülkemiz gerçekten zina yapıp kocasına senin çocuğun diye yutturanlarla doluyken bunda kötü birşey görmüyorum ben. Herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.
Edit:kötü birşey görmüyorum derken önceki mesajımda da açıkladığım gibi bu bayan için demiyorum konu sahibinin çaresini tıpta aramasını düşünüyorum yinede sperm bankasından almasını desteklemiyorum yanlış anlaşılma olmasın

Benim düşüncem değil hattı gelir hocalar arayıp sorarsanız cevap verirler o çocuk kimden olmuş hanım efendi ta olmadığınız bir adamdan buda normal mi yani ve dinan haram harama evet zina ta hayirmi diyorsunuz ben fetva vermiyorum siz eğer bunun günahını ne olduğunu bilseydiniz zaten yapmazsınız ben hakkınızda hayırlısı dedim sizin düşünceniz demek istedim yani bu kadar hassaniz buraya yazmayın bizde fikirlerimizi soylemeyelim

Yazdığınızdan birşey anlamadım benim hakkımda neden hayırlısı dediniz ki? Çok şükür benim bebeğim de olacak hamileyim de böyle birşeyi neden yapayım? Sanırım konu sahibiyle karıştırdınız, bukadar sinirlenecek birşey söylemedim sakin olun lütfen..

Sizce caiz bizce haram ve zina Dinen haram olduğunu nerden çıkarıyorsunuz dedi hanımefendi gayet normal bisey olduğu için biz yanlış biliyoruz yani arkadaşa Konu sahibi için yazdım ikimize aynı anda cevap vermiş o yüzden siz size yazdığımı anladınız galiba

Hayırlıca bebeğinizi kucağınıza alın ınslalah sinirlenmedim sadece tepkisine anlam veremedim haram olduğunu bildiğimiz halde söylüyoruz sadece hala olmadığını savunuyor onu anlatmaya çalıştım ama hakkında hayırlısı olsun konun sahibinin

Anlayışla karsilayabilecek varsa yazsın herkezin kendi hayati yorumlarınızı yardım ci olacaksaniz yapin
6 tüp bebekten sonra kendiliğimden hamile kaldım. bende hiç kimyasal gebelik bile olmadı 6 sı da sıfıra sıfır dı..hep elimiz boş döndük ...benim doktorum kabullenin ve bırakın tedaviyi dediği halde ben bırakmadım...bence sperm bankası düşünüceğinize biraz sabredin ..neler çektiğinizi çok iyi anlıyorum 9 sene sonra kavuştuk biz oğlumuza ama ben hiç ne evlatlık nede böle olsunda kimden olursa olsun mantığı yaşamadım sizde yaşamayın..sabredin tedaviye devam edin eşinize kürler uygulayın ..vazgeçmeyin allahtan hep isteyin..olmuyosa da kadere razı olmayı bilmek gerekir.

Insanlar burada 0 spermle umudunu kaybetmeyip sabirla duayla kimi zaman ofkeyle isyanla her gun huzursuzlukla ama hep duayla cocuk istiyor bekliyor eslerine destek oluyor ve cabaliyor. Canim kusura bakma da esin ona razi oluyorsa turkiye de yasal izin yok baska bir adamla birlikte olmak gibi birsey yasal izin yok buna burda iyiki de yok esin bir baskasiyla olmana musade mi edecek bu durumda? Aglayan isyan eden esine biraz imandan cokca imtihandan bahset bilmem anlatabildim mi cunku ol deyince olduran Rabbin var bu kadar insan helalone sarılıp ilmin yoluna kosuyorsa kendinize bir bakin derim. Durumunuzu anlamıyor degiliz bizzat ayni seyleri yasiyoruz. Sonrasini dusundun mu kocan bir baskasinin cocuguna baba olacak ve seninle bir baskasinin cocugu bunun yerine evlat edinmek daha hayirli hem ikinizin birden sahiplenecigi seyler. Kimse bu yorumum için kusura bakmasin. Once bir kos yorul cabala yolunda öl olmazsa da imtihanim demeyi ogrein lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…