- Konu Sahibi Ramboxxvcbnmmm
SananeDalga geçerken kullandığıniz isme bakın. Kendinize gelin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SananeDalga geçerken kullandığıniz isme bakın. Kendinize gelin.
Erkek öğrenci ya da öğretmenlerin okulda mastürbasyon yapıp oraya buraya attırdığı fikri, ÇIK AKLIMDAN.(kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı)
Fark etmeden, fark etmeden, fark etmeden senin olmuşum.farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm
bence de ki yazim yanlislari daha fazla bile var fake yaMümkün değil. Hayla yazıyo.
Geldi yine şaka yaptığını sanan komik kişiGeldi yine yeni bir Meryem Ana![]()
Sıkışınca kaçma yolu bu mu? Niye düzgün ifade edemiyorsun kendini?Sanane
Çünkü o çok komik sandığı cümleyi ondan önce burada bir kaç kişi yazmıştı. Onlardan görüp yazdığı için arkasını dolduramadıSıkışınca kaçma yolu bu mu? Niye düzgün ifade edemiyorsun kendini?
Yazık ya, ülkede kendini ifade edebilen kişi sayısı çok az. Cem Yılmaz diyor ya beyni yok fikri var, gerçekten de dediği gibiÇünkü o çok komik sandığı cümleyi ondan önce burada bir kaç kişi yazmıştı. Onlardan görüp yazdığı için arkasını dolduramadı![]()
Kapı kolunu vajinanıza mı soktunuz? Hayırlı olsun nur topu gibi kapı kollarınız olacakArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Sondaki a yanlış yerdeGeldi yine yeni bir Meryem Ana![]()
Beyni eror verecek yapmaSondaki a yanlış yerde
Evet sperm kapı kollarında canlı 48 saat yaşayabilir korkun .Ne bliyim ya belki o spermli elleriyle kapı kollarına veya herhangi bir yere dokunuyorlar çok tedirginim![]()
Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Ay bir bu kalmıştı daha nelerArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)