Sperm bulaşıp hamile kalirmiyim

Kalabilirsin tabi saçmalama, rüzgardan bile hamile kalan var.
Nasıl bakacaksın sen şimdi bu bebeğe?
Geçen markette gördüm 154 lira yazıyordu küçük kutu mamaya, bezi söylemeyeyim bile şimdi hamile halinle iyice korkma

Çünkü o çok komik sandığı cümleyi ondan önce burada bir kaç kişi yazmıştı. Onlardan görüp yazdığı için arkasını dolduramadı :D
Yazık ya, ülkede kendini ifade edebilen kişi sayısı çok az. Cem Yılmaz diyor ya beyni yok fikri var, gerçekten de dediği gibi 😄

Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Kapı kolunu vajinanıza mı soktunuz? Hayırlı olsun nur topu gibi kapı kollarınız olacak

Mune Mune ablacım böyle saCma sapan dalga için açılan konulardan bıktık yeni uyelerin saldırısina uğruyoruz 😂🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)

utanmadın mı okulda masturbasyon yapmaya , :rapci::rapci:

Millet yıllarca uğraşıyor bu kapı kolunu tutmakla hamile kalacak vayyy akılsız

Ay bir bu kalmıştı daha neler :KK51:

Back
X