Sperm bulaşıp hamile kalirmiyim

Ekmek kuran çarpsın ki dalga geçmiyorum daha cahilim bu konular hakkında 1 gramlık bile fikrim yok ailemiz bizi küçükken böyle korkuttulsr trança gibi bişey oluştu artık kendi kıyafetleri mi ayrı yıkıyorum o derece piskolojim bozuldu
O zaman ac oku buraya yazana kadar hamilelik nasıl olur diye

Baya dalga bide Allah kitap demeyin hamile değilsin ama Çarpılırsin

Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Kahkaha attım güldürdün allahta seni güldürsün :)

Hamile kalmak bu kadar kolaymıymış iyi bari bende düğğn sonra deniyim 🤣🤣🤣🤣🤣
Düğünle ne ilgisi var minnoş o zaman kocanla deniyecen ama bak denemeden oraya buraya elini değdirmeyle oluyormuş

Kolay iş eli değdir sonra bi test iç çamaşırı resmî sizce bu akıntı gebelik mi bitti

Oldu da bitti masallah

Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Hamilelik değilde ,o kadar pis yerlere dokunup,sonrasinda vajinana dokunduğun için enfeksiyon kapmazsin umarim🥴

Sonra dalga geçmeyin hööö oluyor konuya bak nasıl dalga geçmeyelim ne yapalım sen söyle konferans konusumu yapalım şimdi biz bunu. İstersen tez yazalım bu konuda ha ne dersin konu sahibi

Geldi yine yeni bir Meryem Ana 🌠

Tebrikler hamilesiniz😬

Back
X