- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
büyük bir şehirde yaşamayı gercekden isterdim inş tayinimiz çıkar bizimde o taraflara(buralarda büyük hastaneler ve herseyden önemlisi deneyimli doktorlar malesef yokk cnm çok sıkıntı çekiyoruz.bugün kaan hocanın sekretesi aradı bakalım çok heyecanlıyım az kaldı inşş bişe çıkmaz sonuçlar güzel çıkarr..uykusuzz geceler başladı:)))
inşallah canım allah gönlünüze göre versin ...çok takma kafaya inşallah sonuçlar iyi çıkar .ama çıkmazsa da çok üzme kendini düzelebileceğini düşün....
herseyin hayırlısı tabii önceliklle ama %99 hasarla doğal yoldan hamile kalanlar varr inş bizde haberleri veririz yakında..sen kaç yıldır istiyorsun cnm
evet tamamen kader işte allah dilerse oluyor dilemezse olmuyor...inşallah en yakın zamanda gelir müjdelerimiz...biz 1,5 yıldır uğraşıyoruz olmadı ...sen ne zamandır istiyorsun?
evet aynen bende ilk zamanlar istemedim sonra deneyelim dedik olmadı 1 ay ,2 ay olur diye bekledik 6-7 aydan sonra doktora gittik 1 yıl olmadığı için önemsemediler bana baktılar gönderdiler.. sonra kendi çabalarmızla sorunumuzu bulduk..o geçen zamanlara ben de çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor önümüzdeki maçlara bakıcaz artı: )canım benim nisanda 2 yıl olacak..evlendim bir yıla yakın sürede istemedik ama şimdi o kadar kzıyorum ki kendime nasıl da delice davranıp istememişimmm((çok üzülüyorumm....
benim gecen sene şubat ayında hamile kaldım fakat 8 haftalıkken kaybettik bebeğii
şahin bu arada dna hasar testi kimsenin dikkatini çekmiyor sanırım kimseler ugramıyor buraya:)
evet aynen bende ilk zamanlar istemedim sonra deneyelim dedik olmadı 1 ay ,2 ay olur diye bekledik 6-7 aydan sonra doktora gittik 1 yıl olmadığı için önemsemediler bana baktılar gönderdiler.. sonra kendi çabalarmızla sorunumuzu bulduk..o geçen zamanlara ben de çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor önümüzdeki maçlara bakıcaz artı: )
ben senin bebeğini kaybettiğin zamanları hatırlıyorum biz o zamanlar yeni başlamıştık bu yola birçok şeyi kk den öğrendim sizlerden yani...
evet ikimizden başka kimsenin sorunu yok galiba...
mrb cnmm ..inşallaa tekrardan gelir gitmemekk üzeree bebiş...
bizimkiler çok nazlı olacaklar bellii baksana bu kadar beklettiklerine göree:)
canım unutmadan sana bişey soracaktım kaan hoca mail atmıştı sabah test yaptırın aynı gün sonuçlarınız çıkacak sonuçlarla birlikde gelin diye ama bu dna hasarı 15 günü felan buluyor demi sonuçç...ilk mailinde bir gece kalmanız lazım demişti ee tabi biz ona göre ayarladık herseyi çünkü muyane olur ertesi günü testi verip gidersiniz demişti ama bu seferde böyle yazmış..
bu arada sen kaç yaşındasın şahin
inşallah caanım en kısa zamanda gelir bebişlerimiz senin daha rahat olman lazım en azından hamile kaldığını gördün.canım ben 29 yaşındayım. canım orada yaptırabileceğiniz yer yokmu dna hasarını?
canım testi devlette yaptırısanız bir aya yakın zamanda çıkar.ama özel bi hastaneye yönlendiriyor kaan hoca genart a. orda bize 10 gün sonra çıkar dediler ama 3 gün sonra gönderdiler sonucumuzu maille.
aslında aynı gün halledebilirsiniz sabah testi verir sonra da bi taksiye atlar kaan hocaya muayene olmaya gider eşin. biraz yorulur ama halledebilir bence 1 günde...
bizim morfoloji %3 çıktı. kadın doğum doktorumuz dna hasarına baktırmak lazım dedi.üroloji ise bişey olmaz demiş.bizde ortada kaldık.2 tane boş gebeliğim var.kime inanalım
canım bence sende strese girme degerleriniz düzelmişş bak sen bence bu aralar cok hamilelik olayına kafa yorma inan insan başka bişelerle ugrastıgı zaman bi bakıyorsun aklından cıkıyor hamilelik ve o ayy kendiliğinden geliyor bak benim öyle olmuştu mesela o ay misafir gelmişti bize 2 günlüne ama çok eğlenmiştim sınava hazırlanmaya kafa yormuştum ve birde o ay güneydoğuyu gezmeye kafamıza koymuştuk ki gittiğim hafta öğrenmiştim hamile oldugumu.stress cok önemli özellikle bayanı çok etkiliyor.zaten ben kendimi şöle rahatlatıyorum yaza kadar olmazsa nisanda felan tüp bebek yaptıracaz aşılama yaptırmadan direk tüp denyecem.inş gerek kalmaz ama kalırsada artık gittiği yere kadar ne yapalım öyle veya böle kavuşalımda bebişlerimizeee biran öncee demii:)))bu arada dua çok önemlii dualarıda eksik etmemek lazım canımmm
evet canım takmamak lazım ama elde değil ki yine de insanın aklına geliyor.ben de senin gibi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum mart gibi falan aşılama yaparız yaza kadar deneriz olmazsa yazın da tüp deneriz diyorum bakalım inşallah gerek kalmaz da...dua çok önemli ben biara meryem suresini okuyordum ama buaralar okuyamıyorum okusak çok iyi olur aslında.
yumurtlama günüme de az kaldı bu ay ilk defa ovulasyon testiyle preseed jel aldım inşallah vesilesi olurlar...
kızlar hepinize slm eşimin spermiyogram testi yaklaşıyor ama nerede yaptırmak istediğimiz konusunda henüz bir karar veremedik.1. yaptırdığımız yer çok güven vermedi acaba diyorum tüp bebek merkezlerinden birindemi yaptırsak birde dna hasarınıdamı yaptırsak diyorum semen analazinin yanında... ne dersiniz ameliyattan sonraki ilk testimiz olucak çok merak ediyorum dua edin kızlar inşallah yükselmiştir..
slm evet malatyalıyım. biz sprem testinide genetik tanı testınıde başkentte yaptırdık. ama miyom ameliyatımı cem atabekoğlu yaptı.%3 morfoloji internette araştırmama göre gayet kötü.ama doktora göre bişey değil.30 milyon spermden sadece 900 ü sağlam aşılama için bile 5 milyon lazımmış.nisan gibi ankara üniversitesinde tüp bebek düşünüyoruz ama kısmet tabi
mrb bana kalırsa tüp bebek merkezinde yaptırmayın cnm çünkü sende bilirsinki bazen oldugundan düşük gösterebiliyorlar sayıyı sırf tüpe yönlendirmek içinn ..heryer aynı değildir mutlaka ama ben pek güvenemiyorum biz 3 farklı hastanede yaptırdık en son yaptırdımız yerdeki doktordan memnun kalmıştık örneğin ona tedavi olalım dedik ilk başlarda doktorr yaşınız daha genç tüp yaptırmayın yazıkdır paranızada canınızada iğne veririm gerekirse zaten önemli bir sorun görünmüyor felan filan demişti ..sonra o hastaneye tüp bebek bölümü açıldıı ve malesef son gittimizde doktor bize aynen şu kelimeyi kullandı boşa kürek çekmeyelim yükselme olmuyorr iğneye gerek yokk sizi tüp bebek doktorumuza yönlendireyimm((tabiii biz hiç bişe diyemedik şaşırdık boşu boşuna canımızı sıktımızla kaldıkk eve ankarada işinin eri bir doktora gidelim neyse çıksın artık dedik böyle olmuyor tüp yaptıracaksada doğal denemeye devam edecekse en azından sorunu tam anlamıyla öğrenmiş olacaz ona göre bir plan yapacazz inş
morfolojisi bozuk spremlerin döllenme yeteneği varmış bu yüzden 2 hamileliğimde de bebek oluşmamasının sebebi bu olabilir demişti doktor.biz şimdi GNC nin arginmax ına başladık.içinde çinko, e vitamini felan var.proxeed diye bi takviyede var ama ameliyat olduktan sonra kullanalım diye düşündüm.bakalım yarın başka bir ürolojiden ranevu aldım şimdi.tahlilleri bide o yorumlasın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?