- 4 Kasım 2015
- 352
- 846
- 103
Sperm durumunuz nasıl tedaviye başlarken nasıldı bizde şubatta gidecegiz tahlil için ona göre mart da veya haziran da tüp bebeğe basliycazKizlar doktorumuz esime CoQ10 kapsul verdi sperm kalitesi icin iyiymis 3ay kullanacak bu arada keci boynuzu kürunude her aksam iciyor 3ay sonra test vericez mart sonu gibi veririz ona gore mart yada nisan adetimde tup bebege baslamayi dusunuyoruz
Hayirli olsunn canim Allah sag saglim kucagina almayi nasip eylesin normal yoldanmi oldu tup bebekmi :))Kızlar HAMILEYIMMMMM Rabbim e binlerce şükür pozitif cikti
Canim gecen ay test verdiginde 7milyon ckmisti benim hikayem uzun 2tane negatif sonucum birtane kurtajim varSperm durumunuz nasıl tedaviye başlarken nasıldı bizde şubatta gidecegiz tahlil için ona göre mart da veya haziran da tüp bebeğe basliycaz
Çok sevindim canım.allah tamamına erdirsin inşallahKızlar HAMILEYIMMMMM Rabbim e binlerce şükür pozitif cikti
Ya ben hala inanamıyorum nasıl olurÇok sevindim canım.allah tamamına erdirsin inşallah
Doğal yolla oldu o kadar tüp bebek aşılama iki senedir hiç bi şekilde gebelik oluşmadı testi yapar yapmaz çıktı iki çizgi geçen hafta bi tüp bebek doktoru bu durum da tüp bebek bile olmaz eşinin durumunun düzelmesi lazım dedi. Mide bulantısı çok varHayirli
Hayirli olsunn canim Allah sag saglim kucagina almayi nasip eylesin normal yoldanmi oldu tup bebekmi :))
Ayy canimm benimm gercekten cok sevindim suan normal yol deyince yuregim pir pir etti :)) olsun mide bulantisni cekerizz yeterki bebis olsun :) sperm sayiniz kactiDoğal yolla oldu o kadar tüp bebek aşılama iki senedir hiç bi şekilde gebelik oluşmadı testi yapar yapmaz çıktı iki çizgi geçen hafta bi tüp bebek doktoru bu durum da tüp bebek bile olmaz eşinin durumunun düzelmesi lazım dedi. Mide bulantısı çok var
Rabbim yeterki ol desin iste boyle olur canim :)) darisi bizlerin basina insallah yaaYa ben hala inanamıyorum nasıl olur
DopDoğal yolla oldu o kadar tüp bebek aşılama iki senedir hiç bi şekilde gebelik oluşmadı testi yapar yapmaz çıktı iki çizgi geçen hafta bi tüp bebek doktoru bu durum da tüp bebek bile olmaz eşinin durumunun düzelmesi lazım dedi. Mide bulantısı çok var
Sperm dna hasarı varken mi doğal yolla hamile kaldınızYa ben hala inanamıyorum nasıl olur
Eşiniz klomen ve emodeksi kaç ay içmiştiKızlar HAMILEYIMMMMM Rabbim e binlerce şükür pozitif cikti
Doğal yolla oldu o kadar tüp bebek aşılama iki senedir hiç bi şekilde gebelik oluşmadı testi yapar yapmaz çıktı iki çizgi geçen hafta bi tüp bebek doktoru bu durum da tüp bebek bile olmaz eşinin durumunun düzelmesi lazım dedi. Mide bulantısı çok varHayirli
Hayirli olsunn canim Allah sag saglim kucagina almayi nasip eylesin normal yoldanmi oldu tup bebekmi :))
2 ay içti ama ben bi kür hazırladım eşime onu da iciyordu kür bitti hamile olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin insallahEşiniz klomen ve emodeksi kaç ay içmişti
Kürün içeriğinden bahsederseniz sevinirim2 ay içti ama ben bi kür hazırladım eşime onu da iciyordu kür bitti hamile olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin insallah
Teşekkürler canım.sağlıkla kucağına al inşallah1 lt keçi boynuzu pekmezi
1 lt dut pekmezi
Küçük bi şişe anzer balı bunların hepsi hakiki
50 gr. Zencefil zerdecal gönen arı sütü
100 gr çakır koku. çoban çökerten. üzüm çekirdeği. polen. ısırgan tohumu. Propolis 2 şişe
Eşim 10 kasım da başladı hem ilaçlara hem bu küre sabah akşam ılık sütle içiyordu hatta dün eşim bitti bu yenisini yapalım dedi ben işe yaradığını düşünüyorum dedi. Ben bu kuru bi sayfada paylaştım sonucu yazarım demiştim ama hangi sayfa unuttum. Bana geçen hafta tüp bebek doktoru eşinin durumu düzelmeden ben tüp bebek yapamam demişti nasıl ağlamıştım. Burda ki doktorum bile inanamıyor
Sayiyi arttiriyormu bu kür yoksa kalite icinmi sizin sayi sorununuz varmiydi1 lt keçi boynuzu pekmezi
1 lt dut pekmezi
Küçük bi şişe anzer balı bunların hepsi hakiki
50 gr. Zencefil zerdecal gönen arı sütü
100 gr çakır koku. çoban çökerten. üzüm çekirdeği. polen. ısırgan tohumu. Propolis 2 şişe
Eşim 10 kasım da başladı hem ilaçlara hem bu küre sabah akşam ılık sütle içiyordu hatta dün eşim bitti bu yenisini yapalım dedi ben işe yaradığını düşünüyorum dedi. Ben bu kuru bi sayfada paylaştım sonucu yazarım demiştim ama hangi sayfa unuttum. Bana geçen hafta tüp bebek doktoru eşinin durumu düzelmeden ben tüp bebek yapamam demişti nasıl ağlamıştım. Burda ki doktorum bile inanamıyor
Hem sayı hem kalite icinSayiyi arttiriyormu bu kür yoksa kalite icinmi sizin sayi sorununuz varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?