- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Sor mesajdan oluyor ama sayfaya üye oldunuz mu? Sonra mesaj yaz kısmına mesaj yazın alt tarafta da dosya ekle gözat bölümü var oraya da test sonucunuzu ekleyebilirsinzCanım bende o sayfaya giriyorum soru / mesajdan olmuyor
Olur canım niye olmasın ilk önce kayıt ol, kayıt olmadan olmaz zaten.... ondan sonra soru mesaj kısmından mail adresini şifreni yazınca sayfanın içine gireceksin orda tahlil gönder kısmı var onun altında boşluk yer var oraya mesajını yazCanım bende o sayfaya giriyorum soru / mesajdan olmuyor
Evet canım üye oldum mail ve şifreyi yazıp giriş basıyorum ama yine olmuyor o kadar çok denedimki olmuyorSor mesajdan oluyor ama sayfaya üye oldunuz mu? Sonra mesaj yaz kısmına mesaj yazın alt tarafta da dosya ekle gözat bölümü var oraya da test sonucunuzu ekleyebilirsinz
Bende anlamadım mail ve şifreyi yazıyorum olmuyor uye de oldumOlur canım niye olmasın ilk önce kayıt ol, kayıt olmadan olmaz zaten.... ondan sonra soru mesaj kısmından mail adresini şifreni yazınca sayfanın içine gireceksin orda tahlil gönder kısmı var onun altında boşluk yer var oraya mesajını yaz
Canım Explorer dan atman lazım unuttum onu demeyi telden olmuyor bide telden msj atıyorsan yani Explorer dan gönder telden de olsaBende anlamadım mail ve şifreyi yazıyorum olmuyor uye de oldum
Evet canım telden atıyorum onda olmuyor o zamanCanım Explorer dan atman lazım unuttum onu demeyi telden olmuyor bide telden msj atıyorsan
Evet canım bilgisayardan atarsın işte belki de Telden olur Explorer yoktu benim telde ondan geçen bende telden atamadım.Evet canım telden atıyorum onda olmuyor o zaman
Canım msj atınca mail kutuna Kaan hoca nın ne zaman cevap vereceği geliyor . Gelmedi mı sana diyelim örneğin 24 nisan cevap gelecek diye gibiBen telefondan attım kızlar mesaj gönderildi dedi ama maile gelmedi kaç gün işinde yanıtlayacagı
3 gun perhizli gelin dediler bize 1 hafta cok fazla cnm.Kızlar merhaba kaan hoca sperm dna testi istedi bizden eşim yarın yaptıracak aklıma bişey takıldı eşimle bir haftadır ilişkiye grmedik sorun olur mu acaba testte
Sağol canım eşim yaptırmıycak bugün bide para vericez boşa gitmesin3 gun perhizli gelin dediler bize 1 hafta cok fazla cnm.
Ben aradım asistanı tahlil sonuçlarını isteyen kutucuklar var onların hepsini doldurun yoksa maili göndermez dedi o sonuçlar yoksa 0 yazıp geçinCanım bende o sayfaya giriyorum soru / mesajdan olmuyor
Canım orda sperm sonuçları var biz sperm dna hasar sonucu göndercez dosya olarakta olmuyor akşam kaç saat uğraştım olmuyorBen aradım asistanı tahlil sonuçlarını isteyen kutucuklar var onların hepsini doldurun yoksa maili göndermez dedi o sonuçlar yoksa 0 yazıp geçin
Canım siteye üye olup girdikten sonra tahlil sonuçları kısmı var yükle diye dosya yeri ordan oluyor. Bide msj sayısı 500 karakteri aşınca göndermiyor msj ve eğer telefondan yolluyorsan bazı telefonlar desteklemiyor. Bilgisayardan mı yolluyorsun telefondan mı bilmiyorum ama bilgisayardan Explorer tarayıcısından yolla ve mesaj karakteri kısmı 500 u aştıysa yollamazCanım orda sperm sonuçları var biz sperm dna hasar sonucu göndercez dosya olarakta olmuyor akşam kaç saat uğraştım olmuyor
Bana telefonun özelliğinden dolayı olabilir başka bi tel ya da bilgisayardan dene dedi bi de o kutucukları 0 yap geç sonucu da dosya olarak yükle dosya gönder kısmından si tüp bebek yaptırmadan önce mi DNA testi yaptırdınız bu arada.bize de tüp bebek dediler sonra ben DNA hasar testini öğrendim önce tüp bebek mi yaptıralım buna mı gidelim karar veremedikCanım orda sperm sonuçları var biz sperm dna hasar sonucu göndercez dosya olarakta olmuyor akşam kaç saat uğraştım olmuyor
Once test yaptrn cnm biz tup bebek denedik negatf oldu snra dna hasarini soylediler bosuna okdr emek verdk maddi manevi yiprandik. Hasar varsa tup bebekte de basari dusuyor o nedenle ilk once hasar varmi yokmu bakin varsa tedavisini olun ondan snra dogal yolla gebe kalanlar da oluyor yada tup bebek yapacaksanda basari artiyorBana telefonun özelliğinden dolayı olabilir başka bi tel ya da bilgisayardan dene dedi bi de o kutucukları 0 yap geç sonucu da dosya olarak yükle dosya gönder kısmından si tüp bebek yaptırmadan önce mi DNA testi yaptırdınız bu arada.bize de tüp bebek dediler sonra ben DNA hasar testini öğrendim önce tüp bebek mi yaptıralım buna mı gidelim karar veremedik
Canim bence ilk önce dna hasar testi yaptır sonuca göre tedaviye başlarsinBana telefonun özelliğinden dolayı olabilir başka bi tel ya da bilgisayardan dene dedi bi de o kutucukları 0 yap geç sonucu da dosya olarak yükle dosya gönder kısmından si tüp bebek yaptırmadan önce mi DNA testi yaptırdınız bu arada.bize de tüp bebek dediler sonra ben DNA hasar testini öğrendim önce tüp bebek mi yaptıralım buna mı gidelim karar veremedik
Teşekkür ederim sanırım öyle yapacağızCanim bence ilk önce dna hasar testi yaptır sonuca göre tedaviye başlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?