Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bende o sayfaya giriyorum soru / mesajdan olmuyor
Sor mesajdan oluyor ama sayfaya üye oldunuz mu? Sonra mesaj yaz kısmına mesaj yazın alt tarafta da dosya ekle gözat bölümü var oraya da test sonucunuzu ekleyebilirsinz

Canım bende o sayfaya giriyorum soru / mesajdan olmuyor
Olur canım niye olmasın ilk önce kayıt ol, kayıt olmadan olmaz zaten.... ondan sonra soru mesaj kısmından mail adresini şifreni yazınca sayfanın içine gireceksin orda tahlil gönder kısmı var onun altında boşluk yer var oraya mesajını yaz

Bende anlamadım mail ve şifreyi yazıyorum olmuyor uye de oldum

Ben telefondan attım kızlar mesaj gönderildi dedi ama maile gelmedi kaç gün işinde yanıtlayacagı
Canım msj atınca mail kutuna Kaan hoca nın ne zaman cevap vereceği geliyor . Gelmedi mı sana diyelim örneğin 24 nisan cevap gelecek diye gibi

Kızlar merhaba kaan hoca sperm dna testi istedi bizden eşim yarın yaptıracak aklıma bişey takıldı eşimle bir haftadır ilişkiye grmedik sorun olur mu acaba testte

Canım orda sperm sonuçları var biz sperm dna hasar sonucu göndercez dosya olarakta olmuyor akşam kaç saat uğraştım olmuyor
Canım siteye üye olup girdikten sonra tahlil sonuçları kısmı var yükle diye dosya yeri ordan oluyor. Bide msj sayısı 500 karakteri aşınca göndermiyor msj ve eğer telefondan yolluyorsan bazı telefonlar desteklemiyor. Bilgisayardan mı yolluyorsun telefondan mı bilmiyorum ama bilgisayardan Explorer tarayıcısından yolla ve mesaj karakteri kısmı 500 u aştıysa yollamaz

Canım orda sperm sonuçları var biz sperm dna hasar sonucu göndercez dosya olarakta olmuyor akşam kaç saat uğraştım olmuyor
Bana telefonun özelliğinden dolayı olabilir başka bi tel ya da bilgisayardan dene dedi bi de o kutucukları 0 yap geç sonucu da dosya olarak yükle dosya gönder kısmından si tüp bebek yaptırmadan önce mi DNA testi yaptırdınız bu arada.bize de tüp bebek dediler sonra ben DNA hasar testini öğrendim önce tüp bebek mi yaptıralım buna mı gidelim karar veremedik

Once test yaptrn cnm biz tup bebek denedik negatf oldu snra dna hasarini soylediler bosuna okdr emek verdk maddi manevi yiprandik. Hasar varsa tup bebekte de basari dusuyor o nedenle ilk once hasar varmi yokmu bakin varsa tedavisini olun ondan snra dogal yolla gebe kalanlar da oluyor yada tup bebek yapacaksanda basari artiyor

Canım iki tane tup bebek tedavisinden sonra yaptırdık daha sonra iki tane daha denedik yine olmadı tekrar bu ay yaptırdık

Canim bence ilk önce dna hasar testi yaptır sonuca göre tedaviye başlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…