Yok cnm gelmedi bundan 2 ay önceden ilk kez yollamıştım o zaman gelmişti son attıgımda gelmediCanım msj atınca mail kutuna Kaan hoca nın ne zaman cevap vereceği geliyor . Gelmedi mı sana diyelim örneğin 24 nisan cevap gelecek diye gibi
O zaman canım tekrar yolla gitmemiştir mail gelmesi gerekiyorduYok cnm gelmedi bundan 2 ay önceden ilk kez yollamıştım o zaman gelmişti son attıgımda gelmedi
O zaman canım tekrar yolla gitmemiştir mail gelmesi gerekiyordu
Ben bu sabah gönderdim mailime cevabı geldi 23 nisana kadar diye.sen msj gönderdiğinde msjınız iletildi, mailinize telefonunuza dönüş olacak diye bişey yazdı mıYok cnm gelmedi bundan 2 ay önceden ilk kez yollamıştım o zaman gelmişti son attıgımda gelmedi
Sizde sorun neydi acaba ne için istemişti.Kromozom analizi ve y delesyon analizi istemişti bizden ama sonra bizi çağırınca onları yaptırmadık hasar testi yaptırdık ilerde belki yaptırırız onlarıda
Sizde sorun neydi acaba ne için istemişti.
Bizden başka bir doktor istedi ilk testi sadece erkekten alıyorlar.diğer test hem kadın hem erkekten alınıyor.biz dede hareket sorunu vardı.doktor sorunun ne olduğu ilk testte belli olacak, önemli olan test ilk test desi.diğeri tüp bebek yaptırmak isteyen her çiftte genel olarak yapılıyormuş.Hareket sorunu var canım
Siz tedavi olarak ne yaptınız peki biz henüz hiçbişey yapmadıkHareket sorunu var canım
Biz kaan hocaya gittik oda hasar testi istedi bir takım önerilerde bulundu henüz herhangi bir tedavi görmüyoruz sonuca göre bakalım kaan hoca ne diyecekSiz tedavi olarak ne yaptınız peki biz henüz hiçbişey yapmadık
Biz çok tüp taraftarı değiliz hayırlısı bakalumBizden başka bir doktor istedi ilk testi sadece erkekten alıyorlar.diğer test hem kadın hem erkekten alınıyor.biz dede hareket sorunu vardı.doktor sorunun ne olduğu ilk testte belli olacak, önemli olan test ilk test desi.diğeri tüp bebek yaptırmak isteyen her çiftte genel olarak yapılıyormuş.
Sonuç çıkınca da tedavi yolunu paylaşır mısınız biz direkt tüp bebek mi yaptıralım kaan hocaya mı gidelim karar veremedik.diyorlar ki DNA hasar testi yaptırın tüp bebek yaptırmayın tutmaz ama herkes tüp bebek yaptırıyo neye göre DNA hasarı bilemiyoruzBiz kaan hocaya gittik oda hasar testi istedi bir takım önerilerde bulundu henüz herhangi bir tedavi görmüyoruz sonuca göre bakalım kaan hoca ne diyecek
Tamam canım paylaşırım. Bence önce test yaptır hasar varmı yokmu bir bakılsın kaan hoca iyi olmuş tüp bebek yaptırmadığın dedi bana hormon almamış vücudun ilaç kullanmamışsın teste bir bakalım ona göre devam ederiz dediSonuç çıkınca da tedavi yolunu paylaşır mısınız biz direkt tüp bebek mi yaptıralım kaan hocaya mı gidelim karar veremedik.diyorlar ki DNA hasar testi yaptırın tüp bebek yaptırmayın tutmaz ama herkes tüp bebek yaptırıyo neye göre DNA hasarı bilemiyoruz
Testten sonra tedaviye göre doğal yoldan olma şansı varmıymış pekiTamam canım paylaşırım. Bence önce test yaptır hasar varmı yokmu bir bakılsın kaan hoca iyi olmuş tüp bebek yaptırmadığın dedi bana hormon almamış vücudun ilaç kullanmamışsın teste bir bakalım ona göre devam ederiz dedi
Tamm canım çok teşekkür ederim ben de iki gün oldu mail Atalı kaan beye cevabına göre bakalım artık.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEvet varmış hasara göre ilaç tedavisi uyguluyormuş
Rica ederim canım ne demek Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTamm canım çok teşekkür ederim ben de iki gün oldu mail Atalı kaan beye cevabına göre bakalım artık.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Karyotip genetik test canım o mu acaba hem erkek hem bayanda yapılıyor biz yaptırdık o testiArkadaşlar merhaba sperm DNA hasar testi dışında genetik test istiyor hoca o hangisi acaba kan verilip yapılıyormuş hem kadının hem erkeğin bilen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?