Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bana 5 mayista gelecek. Ama bizimki cok onemli degil fsh ve testestoron testi istemisti onu gonderdik. Bir de ne zaman dna hasar testi yaptirmamiz gerektigini sorduk.

Bana 5 mayista gelecek. Ama bizimki cok onemli degil fsh ve testestoron testi istemisti onu gonderdik. Bir de ne zaman dna hasar testi yaptirmamiz gerektigini sorduk.
1 ay ilaç kullandınız henuz degıl mi? sanrıım 2 -3 ay sonra istiyor ztn spermler 72 gunde yenılenıyor diye bılıyorum. ınsallah fayda gorurursunuz doğal yolla gebelık hayal gıbı gelıyor ama tedavi sonrası gebe kalan arkadasları duyunca umudum artıyor. sen kendıne destekleyici birşeyle kullanıyormusun? tüp bebekten snra adetlerın nasıl? bnm negatıf aldıgım 3 ay oldu ılk 2 ay ayda 2 kere adet oldum. bu ay ılk adetımı oldum bakalım ıkınıcısı de gelecekmı

Ilk sefeerde ben de aynen senin gibiydim. 10 gunde bir adet oluyordum. Bu seferki normaldi ama bu ayki adetim 18 gun surdu ki normalde 6 gunu gecmez.heralde bu sefer gec attim ilaclari.benim de 3 ay oluyor negatif sonuc alali. Kendime pek bir sey kullanmiyorum elevite devam ediyorum. Ama zaten cok saglikli besleniyorum her ogunde yesil salatam her gun meyvem yogurdum vs . Daha ne yapabilirim bilemiyorum.kurlere pek bulasmak istemiyorum cunku adetlerim cok duzenli ters etki yapmasindan korkuyorum.incir kuru falan kist olusumuna da sebep oluyor biliyorsundur. Evet bizim daha 6 hafta falan oldu. Sabirla bekliyoruz siz daha tedaviye tam baslamadiniz heralde? Sonuclarimiz yeni cikti demissin gecen hafta.nedir tam durum?

sonuclar gecen hafta cıktı hocaya maıl attık 14 mayısta cvp gelecek tedavı verır herhalde. biz negatıfı aldıktan snra bahcecıdekı ürologa gttık ama pek emın olamadık snra kaan hocayı buldum burda cok iyi yorumlar olunca ona randevu aldık 2 ay randevu bekledık , 1 ay testın cıkmasını bekledık sımdıde hocadan cvp beklıyoruz ne zor beklemek. bızde beslenmeye özen gosterıyoruz, sabahları arı stü bal polen karısımı yiyorum , eşlerimizle uğrasırken bir yandan kendimizide toparlamak lazım. ztn 6 ay doğal yolla olmazsa yeniden tüp bebek yolu gözükecek. bnmde rezervim az cok beklemek mantıklı olmaz. siz hangi şehirde oturuyordunuz

Arkadaşlar merhaba herkese... Biz.de kaan hoca' nin yanında başladık. Gerçi tam başladık sayilmaz. Bi chriomon diye igne verdi. İki tane de tablet hap. Iğneyi bulabildik de haplari bulamadik hiçbir yerde ( Tamoksifen ve beta caroten ). Siz neler kullaniyorsunuz ? Öğrenmek istedim

Aynen biz de 6 ay bekleyip tup deneyecegiz.ari sutu bal polen ben de dusundum ama korkuyorum hepsi birden agir gelirse diye.simdi hocafan crvap geldi istedigimize yakin sonuclar cikmis aynen devam baska ilac kullanmayin demis.tekrar test istemis karaciger enzimlersi fsh testeron vs.siz de guvenc beyin hastasiydiniz di mi? Yas kac? Biz tekirdagda yasiyoruz

Tamoksifen normal eczanelerde vardi aslinda biz gecen ay bulsmustuk ama bu ay firmanin kendisinde bile yok.biz civardaki eczaneleri tek tek arayip sorduk 1 tanr bulduk.siz de stokta olan eczane bulmalisiniz. Bize de ayni ilaci verdi.sizin sorun neydi ?

tedavi iyi gidiyor en azından buna sevındım darısı bize:) bu tahlıllerı nerde yaptırıyorsunz? bız devlet hastanesıne gıttık ürolog gıcıklık yaptı istemedı kan tahlıllerını. herhlde onu da özel laboratuvarda yaptırcaz. güvenc beyın hastasıydım sende oyle dımı cnm? 30 yasındayım bız istda yasıyoruz. senın yas kactı

siz e vitamını kullanıyormusunuz? hoca vermedı galıba. ben arastırıyorumda e vitamını baya faydalı spermlere. alsam mı acaba?

29 ben de. Evet ben guvenc beyin hastasiyim. Biz ozel hastaneye gidiyoruz doktor yaziyor su ana kadar sikinti yasamadik.insallah hepimiz guzel haberler aliriz en kisa zamanda:)

siz e vitamını kullanıyormusunuz? hoca vermedı galıba. ben arastırıyorumda e vitamını baya faydalı spermlere. alsam mı acaba?
Yaa aynen ben de onu dusunuyordum. Bize bir ilac verdi promotil fort diye onun icinde varmis. Havucun icinde de var ispanak vs yiyoruz.ama yeterli mi bilemiyorum. Bugun badem alicam dayiycam bademi onda çok varmış.sen bir şey yapıyor mısın e vitaminiyle ilgili?

Bir de radyosyonu alan bştkiler varmış eve onlardan almaya karar verdim.

bizde sadece beslenmyele elde ediyoruz suan. doktorun verecegı vitamının içinde varsa sorun yok ibrahım saracoğlu gunde 200 mg öneriyor . bız suan kaan hocanın beslenme önerileriyle dvm ediyrz sabahları kecıboynuzu özü +arı sütü balpolen(bunu kaan hoca söylemedı ama biz yiyoruz) ısırgan otu cayı bol yesıllık nohut , kuruyemiş( kabak cekırdegi+cevız+badem+fındık+incir) her aksam tuketıyor. kabak çekirdeğinde çinko varmı o da cok faydalı bır vıtamınmıs. bırde her aksam portakal suyu içiyordu sımdı havuc+portakal karısımına gececgız. havuc hareketlılık konuusnda faydalıymıs bızım son testte hareketlılık dıbe vurmus. testte mı sıkıntı var bızde mı bılemedım:) hoca cvp yazana kdr sabredeyım dıyorum ama zorlanıyorum kalkıp e vıtamını almaya gıdecegım:) eşimde kızıyor kafama göre iş yapıyorum diye ama ne yapalım bir umut ugrasıyoruz

dun kaktus aldım, 3 tane birini eşimin iş yerine birini bnm işyerime bir de eve koyduk. gece yatarken modemı cekın dıyorlar bı onu yapamadık onada başlayayım.
Kaktüsü ben de duymuştum ama diğer bitkilerden farkı yokmuş radyosunu alma konusunda yanı hepsi kadar aynıymıs.bir de benjamin kauçuğu ve aloe vera diye bir şey duydum

Teşekkür ederim canım cevapladigin için. Doğuda yaşıyoruz burda zaten imkanlar kısıtlı ondan bulamiyoruz sandik ama bütün eczanelerde depolara sordurduk. Firma üretimi durdurmuş dediğin gibi onlarda bile yok. Arayip durumu sekretere söyledik. O ilacın bi muadili gibi bişey söyledi onu alacaz galiba. İşe yarasinlar da önemli değil ilaç. Bizim de problemimiz malum erkek faktörü: ) azospermia. Yaşım 30. 2buçuk yıllık evliyiz. 3 defa da tüp denedik. Baktik olmuyo internetten araştırınca kaan aydos 'u çok tavsiye ediyorlar gidelim dedik bakalım

Acaba ilacın adını bana da söyleyebilir misiniz? Bu bitince biz de ondan alırız bari

Nolvadeks 10 mg canim ama doktora sormadan almayin tabii. Siz de bulamazsaniz ararsiniz sekreteri. Siz ne durumdasiniz ? Yani problem ne tedavi süreciniz nasıl?
Şimdilik var zaten daha yeni aldık. Tabiki sorarız tekrar .ben de 29 yasındayım.4 yıllık evliyiz.2.5 yıldır deniyoruz ama olmuyor.2 kez tüp denedik negatif aonuç aldık.eşimin sperm sayısı düşük .o yüzden kaan hocaya gittik.1.5 aydır tedavi görüyoruz.öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…