Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hasar
Hasar kaç cıktı sayınız kaç sizin ?bizede aynısını verdi ama gün aşırı
hasar %65 çıktı 3 ay önce 3 ay ilaç kullandı şimdi %50 ye düşmüş ayrıca 3 ay önce sayı 44 milyondu hareketlilik %13 tü şimdi sayı 6 milyon harkeetlilik %35 yani sperm sayımız çok düştü hoca 5 inde cvp yazcak bakalm ilaç deişir belki

Ayyy işte bende bundan korkuyordum hasar düşerken sayıda düşüyor ya Zaten bizim sayı dipte bide iyice düşerse Allah korusun sperm kalmaz cvp yazarsa banada söylermisin özelden nolur ilaç degişiyormu merak ettim

Bizimkisi de dustu ilaci biraktirdi ama zaten dna hasarimiz dustu diye biraktirdi. Onun yerine damalari acmasi icin trental verdi 1 aylik canim. O sperm sayisini arttirabiliyormus

Bizimkisi de dustu ilaci biraktirdi ama zaten dna hasarimiz dustu diye biraktirdi. Onun yerine damalari acmasi icin trental verdi 1 aylik canim. O sperm sayisini arttirabiliyormus
Canm sen zaten benim tedavimindeki öncümsün cünkü senin peşinden aynı durumda geliyorum aslında ondan korktum biraz senden duymustum.dr.umuzda aynı degerlerimizde ilaçlarımızda

Canm sen zaten benim tedavimindeki öncümsün cünkü senin peşinden aynı durumda geliyorum aslında ondan korktum biraz senden duymustum.dr.umuzda aynı degerlerimizde ilaçlarımızda
O zaman insallah sonuclarimiz da olumlu yonde ayni olur umarimcanim zaten sperm sayimiz daha fazlayken de cok farkli degildi aslinda cunku %81 i zaten oluydu sadece %12 si tam saglikydi. En azindan simdi %92 si saglikli ve canli. Cok da takmiyoruz o yuzden biz. Ama tabi normal yolla olmasi icin bu sayinin ve ozellikle hizin artmasi sart. O yuzden artmasi hic umudum yok . Yine tup deneyecegiz boyle giderse.

Bizden canlılık istemedi sadece hasar istedi neden ki sizden canlılıkta mı istemişti?yoksa sizmi yaptırdınız.ya aslında canlı olmayan hareket etmez o zamn sizin hareketlilikte düşükmüydü?

Bizden canlılık istemedi sadece hasar istedi neden ki sizden canlılıkta mı istemişti?yoksa sizmi yaptırdınız.ya aslında canlı olmayan hareket etmez o zamn sizin hareketlilikte düşükmüydü?
Evet hepsini kaan hoca istedi. Ve canlilik oranimiz cok dusuktu dedigim gibi. %92 si canli su anda. Ama hareketlilik dusuk maalesef insallah bu ilac care olur

Evet hepsini kaan hoca istedi. Ve canlilik oranimiz cok dusuktu dedigim gibi. %92 si canli su anda. Ama hareketlilik dusuk maalesef insallah bu ilac care olur
canim nasilsin,tedavi iz nasil gidiyor?bende bir turlu kaan hocanin sayfasına kayıt olamadım.ya off ya nezaman kayıt olcamda nezaman cvp gelince üstüne üstelik testimizi nezaman yapacağız.ölme eseğim ölme yaz geldi

Tamam cnm yazarım 2 gün sonra cvp gelcek bakalm bugün kıymet hemşireyi aradım durumu söyledim dna düzelirken sayı düşmesi normal dedi sıkıntı yapmayın dedi

3 ayda oldu cnm ama hasar %65 ten %50 ye düşmüş bu iyi deil yavaş düşüo
Hayir bu gayet iyi bir sey. Gecen gun burda bi arkadas vardi onun da yavas dusuyoemus 1 senenin sonunda hamile kalmis dogal yoldan. Sen neticeye bakacaksin olumlu dusunmelisin canim

Agzındn bal damlıyor inşallahhhh rabbim herkese annelik duygusu tattırsın
Sonucta bizimkisi de %17 dustu 3 ayda seninkisi de %15 dusmus.o zaman biz de oturup aglayalim. Buna da aglarsak-ki basran spermiyogram sonucuna cok aglamistik- tutunacak hic bir seyimiz kalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…