Canm bu sperm tahlili ile cıkıyor ortaya kanla degil ama gebelik olusmamasında yada olussa bile düşük,dış gebelik olmasına ve tüp bebeğin tutunamamasına sebepmişMrb.Bu test genetik testle baglantili mi?
Yani bizim kromozomlar (kan testi ile yaptirdigimiz) 46 yani normal.Bu teste hangi durumda basvuruluyor.Bende tup bebek yaptiracagim da.
Canm bu sperm tahlili ile cıkıyor ortaya kanla degil ama gebelik olusmamasında yada olussa bile düşük,dış gebelik olmasına ve tüp bebeğin tutunamamasına sebepmiş
Maalesef ki israrla istemediler!!! Israrla sperm testi yaptiralim dedim ilk gittigimizde ama gerek yok biz en sagliklisini seciyoruz dediler!!! Sonuc; iki negatif deneme bir kimyasal gebelik sonunda tup bebek doktorunun dalga gecer gibi spermde sikinti var esin tedavi olmali dedi!!! Ve kaan hcoaya gittigimizde bu testler sonucunda bize tup bebekte basari yakalamamizin imkansiz oldugunu ogrendik. O yuzden tup bebek oncesi mutlaka denenmesi gereken testler bence. 1000 tl vermemek icin - ki o kadar bile deggil- 20.000 tl arti mutlulugumuzdan olduk maalesef. Bunlri yaptirmadan tup denemeyin bence .Yaa gercekten mi...benim 2dis gebelik 1kimyasal var.Doktorumuz bize 2000dolar dedi sperm saglikli mi diye bakmak icin.Biz istemedik.Sizce ilk tup bebek denemesinde gerekli mi bu?size ne kadara mal oldu?Buarada morfoloji 4tu gecen sene temmuzda.Tup bebek oncesi sizden istediler mi sperm testi.Bizden ayriyeten istemediler gecen seneki sonycu baz aldi.
Canim en azindan sonuc alirsiniz insallah maddi manevi kaybiniza deger de dna hasari iyice duser umarim. Hareketlilik nasil artti sizde onu anlamadim ben. Biz en buyuk problemimiz o su andaCnm
canım hoca klomeni bırakın menagon igneye başlayın demiş emodekse devam ama iğne çok pahalı Allah yardımcımız olsn
Maalesef ki israrla istemediler!!! Israrla sperm testi yaptiralim dedim ilk gittigimizde ama gerek yok biz en sagliklisini seciyoruz dediler!!! Sonuc; iki negatif deneme bir kimyasal gebelik sonunda tup bebek doktorunun dalga gecer gibi spermde sikinti var esin tedavi olmali dedi!!! Ve kaan hcoaya gittigimizde bu testler sonucunda bize tup bebekte basari yakalamamizin imkansiz oldugunu ogrendik. O yuzden tup bebek oncesi mutlaka denenmesi gereken testler bence. 1000 tl vermemek icin - ki o kadar bile deggil- 20.000 tl arti mutlulugumuzdan olduk maalesef. Bunlri yaptirmadan tup denemeyin bence .
Hayır biz hiç tüp bebek denemesi yapmadık henüz ama arkadasında dediği 200 tl ye bu testi yaptırabilirsin ona göre tedavi olup tekrar tüp bebek denemende fayda var bencedeYaa gercekten mi...benim 2dis gebelik 1kimyasal var.Doktorumuz bize 2000dolar dedi sperm saglikli mi diye bakmak icin.Biz istemedik.Sizce ilk tup bebek denemesinde gerekli mi bu?size ne kadara mal oldu?Buarada morfoloji 4tu gecen sene temmuzda.Tup bebek oncesi sizden istediler mi sperm testi.Bizden ayriyeten istemediler gecen seneki sonycu baz aldi.
Genetik konusunda bi bilgim yok malesef ama baş anomalisesinin önemli oldugunu biliyorum cnmKızlar biz dna hasar testi yaptrıdık sonucu bekliyoruz ama genetik yaptırmadık onu da yaptırsak mı? Hic gebelik olmadı bende morfoloji 2 cıktı baş anomalisi yüzde 84
Bende bilmyiorum cnm emıdeksle olabilir mi acaba sperm sayımız düştü hareketlilik arttı bende anlamadım nasıl oldu her akşam yatmadan önce ısırgan otu çayı yapıyordum ondan olanilir miCanim en azindan sonuc alirsiniz insallah maddi manevi kaybiniza deger de dna hasari iyice duser umarim. Hareketlilik nasil artti sizde onu anlamadim ben. Biz en buyuk problemimiz o su anda
Onu biz 4 aydir kullaniyoruz.Bende bilmyiorum cnm emıdeksle olabilir mi acaba sperm sayımız düştü hareketlilik arttı bende anlamadım nasıl oldu her akşam yatmadan önce ısırgan otu çayı yapıyordum ondan olanilir mi
Sizde mi kaan hocanın hastasısınız ilk kez duydum ilaçları genelde emodeks klomen veriomuşOnu biz 4 aydir kullaniyoruz.Simdi kür uyguluyoruz. Trental ve bir de promotil fort. Bu ayın sonunda değişiklik yoksa -yani iyi yönde - artık yavaş yavaş kendimizi tüpe hazırlarız allah var ya bu defa hiç istemiyorum tüp denemek ama napalım
Yok biZim gibi değişik olanlar da var tabikiSizde mi kaan hocanın hastasısınız ilk kez duydum ilaçları genelde emodeks klomen veriomuş
Haftada kaç kere vurulcak göbekten demi?Arkadaşlar bu menagon ignelere eşim için nasıl rapor çıkarabiliriz şart var mı acaba aşılama falan yaptırmadık 4yıllık evliyiz
Göbek veya koldan haftada 3 kezHaftada kaç kere vurulcak göbekten demi?
Göbekten vurunca daha etkili oluyor mu bi arastır kaan hoca ince şeker sırıngası gibi dedi bize acırmı die sormuştumGöbek veya koldan haftada 3 kez
eşinde mi vuruldu cnm göbekten mi yaptıralım size faydası oldumu rapor çıakrdınız mıGöbekten vurunca daha etkili oluyor mu bi arastır kaan hoca ince şeker sırıngası gibi dedi bize acırmı die sormuştum
Yok bize daha vermedi klomenle başlattı olmazsa iğneye gecicem dedi ondan sordum hocayaSiz
eşinde mi vuruldu cnm göbekten mi yaptıralım size faydası oldumu rapor çıakrdınız mı
Sizin sperm sayınız hareketlilik kaç dnanız ? Yeni mi başladınız tedaviye cnmYok bize daha vermedi klomenle başlattı olmazsa iğneye gecicem dedi ondan sordum hocaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?