Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizin sperm sayınız hareketlilik kaç dnanız ? Yeni mi başladınız tedaviye cnm
Toplam 12 milyon hasar %29 toplam hareket %40 hareketin içinde yerinde hareketlide oldugu için asıl önemli olan ileri hareket ne bilmiyorum cnm evt bu ay başladık tedaviye sizin kaç oldu kaan hoca demi

Bizim 3 ay bitti cnm bizim hasar çok fazla ama hayırlısı artık
Hasar kactı sizin? Bir de anomali en cok nerdeydi? Kusurabakmayın bizim hasar sonucu hala cıkmadı gergin bekleyisteyim. Binyanım diyorki hasar cıksın ki tedavi mümkün olsun kurtulalım bu kötü morfolojisen, bi yanım da hasar kötü bisi böyle dua mı olur diyo

Anomali hakkında bi bilgim yok tahlillerde falan bişey yazmıyor hocada hiç bahsetmedi anamoliden tesavi görmeden önce sperm sayımız 44 mil şimdi 6 mil hareket eskiden %13 tü şimdi 35 dna hasarımız 65 ten 50 ye düştü 3 ayda ama hıca anamoliden falan bahsetmedi tahlillerdede yazmıo hiç bişey

44 milyondan 6 milyona düştüyse sizin bizimki 12 milyondan kaça düşcek kim bilir

44 milyondan 6 milyona düştüyse sizin bizimki 12 milyondan kaça düşcek kim bilir

Bizimki de 5 milyondan 3,2 ye düştü kızlar

Ben sizin 1 sonraki tahlildeki artısı bekliyorum cnm 3 hafta falan kaldı demi
Ayy evet yaa Ağustosun son haftası yaptırıcaz. Çok heyecanlıyım umarım hayal kırıklığı olmaz. Kızlar kaan hoca tamoksifeni bıraktırınca vitaminle birlikte bir küre başladık. Umarım ters etki yapmaz tek korkum o

Kürde neler var çobancökerten falan mı yoksa? Ya bide aklıma takıldı sperm 72 günde olusuyor ya saglıklı olurmu 1 ay içindeki tahlil? Allah korusun az cıkarsa bunu göz önünde bulundur

Ya trental sperm artırmıyormuş zaten damarlarda tıkanıklık varsa onu açıyormuş ve kan akışını hızlandırıyormuş. Kürde de çoban çökerten ısırgan tohumu karadut şurubu keçiboynuzu pekmezi ginseng arısütü polen çakşır kökü Zencefil ve zerdeçal var.
Kürde neler var çobancökerten falan mı yoksa? Ya bide aklıma takıldı sperm 72 günde olusuyor ya saglıklı olurmu 1 ay içindeki tahlil? Allah korusun az cıkarsa bunu göz önünde bulundur

Canim bu kürü kendin mi hazırladın ya da şöyle sorayim neye gore hazirlandi bu kür bizim de morfoloji sorunumuz var ise yarayacaksa ben de hazirlatirim

Canim bu kürü kendin mi hazırladın ya da şöyle sorayim neye gore hazirlandi bu kür bizim de morfoloji sorunumuz var ise yarayacaksa ben de hazirlatirim
Bu kürü başka sayfada da görmüştüm bunu uygulayan ardından hamile kalanlar var. Hatta bu sayfada da var. O yüzden denemek istedim ben de.istersen paylaşabilrim

Bu kürü başka sayfada da görmüştüm bunu uygulayan ardından hamile kalanlar var. Hatta bu sayfada da var. O yüzden denemek istedim ben de.istersen paylaşabilrim
Cok iyi olur canim .hareket problemine ve morfolojiye iyi geliyorsa denemeye deger

Bize kaan hoca benim dediklerim harici hiç bişey yapmayacaksınız dedi ters etki yapabilir dedi bilginiz olsun kızlar
Evet biz de tedavideyken öyle söylemişti o yüzden tedavideyken hiç bir şey kullanmadık.ama tedaviyi sonlandırdı. Şu anda vitamin kullanıyoruz Ters etki yaparsa ilaçlardan dolayı olmayacağını biliyoruz en azından. Ama bilemiyorum ne olacak görücez ben de merak içerisindeyim açıkçası ama başka çaremiz kalmadı gerisini allaha bırakıyoruz artık

Tedaviyi neden sonlandırdınız sıkıntılarınız halloldu mu ki

canim nasilsin, bir ara sana yazdım
cvp vermedin.alintimi görmedin sanirsam niye tedaviniz iptal olduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…