Erkek İnfertilitesi Sperm düşüklüğü ve pco hastasi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Pembis 44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
1
1
1
36
Merhaba kızlar benim sizlere bi sorum olucaktı ben pco hastasiyim ve 4yildir çocuk istiyoruz fakat olmuyordu ben sonurunun hep kendimde olduğunu düsündum ama eşimin sperm düşükmüş ve doktor bu değerlerle ancak tüp bebek olur dedi eşini sperm düşük hamile kalan varmı onu öğrenmek istiyorum tsk ederim simdiden

Merhaba kızlar benim sizlere bi sorum olucaktı ben pco hastasiyim ve 4yildir çocuk istiyoruz fakat olmuyordu ben sonurunun hep kendimde olduğunu düsündum ama eşimin sperm düşükmüş ve doktor bu değerlerle ancak tüp bebek olur dedi eşini sperm düşük hamile kalan varmı onu öğrenmek istiyorum tsk ederim simdiden
Sayiyi bilemeden bir sey diyemem ama dünya Sağlık örgütünün referans degerleri, arastirmalarla analizlerle belirleniyor. Yani referans altindaki sayilarda belli ki bir başarısızlık var. Maddi olarak sizi yormayacaksa, ruhen yorulmamak adina tup bebek en uygun yol gibi.

Allah hepimize hayırlı evlatlarla kucağımizi doldursun.
İbrahim Saraçoğlunun keçiboynuzu kürü nu bı araştırın

Back
X