- 16 Mayıs 2020
- 70
- 22
- 8
- Konu Sahibi Byrktar122
-
Burada okudugum bir konuga gore yaziyorum. Keçiboynuzu pekmezi aksi etki uyguluyormuş düşürüyormuş diye biliyorum.Arkadaşlar merhaba okadar çok şey okudum araştırdım ki çok araştırmaktan olan bildiklarimide unuttum valla. Eşim geçen yıl ameliyat oldu varikoselden sonra Ağustos ayında test verdik 5 milyon sperm ileri hareket yuzde 0 çıktı neyse eşime ben bir dünya bise uyguladım keçi boynuzu pekmezi kürü ballı fındık karışımı haftada iki gün nohut macun çakşır suyu havuç kürü derken geçen ay tekrardan test verdik ve ileri hareket çok iyi arttı yüzde 15 çıktı sperm 2 milyona düştü ben sok oldum doktor direk tüp bebek dedi ben iğneden bayılıyorum zaten göbeğimden kendim asla yapamam eşim asker dış karakoldayz hergun hastaneye gitme olasiligimda yok tüp bebekte yaptiramiyorum iğneleri yüzünden bana bir akıl veren olurmuuuu birde test vermeden 20 gün öncesinden covid atlattı oda etki eder mi
Burada okudugum bir konuga gore yaziyorum. Keçiboynuzu pekmezi aksi etki uyguluyormuş düşürüyormuş diye biliyorum.o
Hormonlarda skinti yok dedi doktorBenim eşimde varikoselden ameliyat oldu. Eğer hormonlarında sıkıntı varsa eşinin keçiboynuzu kürü, pekmezi ters etki yapıyor. Yoksa kullanabilirsin.
Bende alsam ozaman proxeed den spermmi arttiriyo ileri hareket için havuç kürü mükemmelBizim de aynı sıkıntı oldu 6 ay sonra 12den 6ya düşmüştü. Keçi boynuzu kürü ve proxeed ile 39lara kadar çıktı bi testte ama ilacı kürleri bırakır bırakmaz yine düşüyordu. Rapor alıp tüp bebek yaptırdık bizde
Bizim de aynı sıkıntı oldu 6 ay sonra 12den 6ya düşmüştü. Keçi boynuzu kürü ve proxeed ile 39lara kadar çıktı bi testte ama ilacı kürleri bırakır bırakmaz yine düşüyordu. Rapor alıp tüp bebek yaptırdık bizde
Bende alsam ozaman proxeed den spermmi arttiriyo ileri hareket için havuç kürü mükemmel
Bende alsam ozaman proxeed den spermmi arttiriyo ileri hareket için havuç kürü mükemmel
Birde mesela kadında skinti yoksa erkekte varsa tüp bebek dahami tutma olasılığı büyük sizinki tuttumuBizim de aynı sıkıntı oldu 6 ay sonra 12den 6ya düşmüştü. Keçi boynuzu kürü ve proxeed ile 39lara kadar çıktı bi testte ama ilacı kürleri bırakır bırakmaz yine düşüyordu. Rapor alıp tüp bebek yaptırdık bizde
Bizim hareketlilik iyiydi sayı düşüktü sadece. Keçi boynuzu sayıyı, proxeed daha çok hareketlilik için. Erkek kaynaklı olunca rapor da hemen çıkıyor. Genetikte sıkıntı yoksa tutması daha yüksek tabi. Benim üç deneme de pozitifti şükürBirde mesela kadında skinti yoksa erkekte varsa tüp bebek dahami tutma olasılığı büyük sizinki tuttumu
Bizim hareketlilik iyiydi sayı düşüktü sadece. Keçi boynuzu sayıyı, proxeed daha çok hareketlilik için. Erkek kaynaklı olunca rapor da hemen çıkıyor. Genetikte sıkıntı yoksa tutması daha yüksek tabi. Benim üç deneme de pozitifti şükür
Bu tarz değerler düşük olunca eşine test yaparlar genetik. Neden düşük olduğu araştırılır bir sürü genetik sorun var düşüren spermleri. Tüp bebek öncesi de araştırma yapmıştı bizim doktorlar bşy çıkmamıştıBizde genetik bise demediler varikosel dediler şimdi biseler daha kullaniyo bikac ay sonra tekrar test verdiricegiz olmadı yazın tüp bebek olur oda nasıl olur bilmiyorum çok şükür Rabbim gönlüne göre versin inşallah isteyenlere de versin ya çok zor bir surec
Bizimde ileri hareketlilik çok kötü 0 hatta havuç kürünü nasıl yapıyosunuzBirde mesela kadında skinti yoksa erkekte varsa tüp bebek dahami tutma olasılığı büyük sizinki tuttumu
Kuzu bunda varikosel var acaba ondanmi DNA yapmadiBu tarz değerler düşük olunca eşine test yaparlar genetik. Neden düşük olduğu araştırılır bir sürü genetik sorun var düşüren spermleri. Tüp bebek öncesi de araştırma yapmıştı bizim doktorlar bşy çıkmamıştı
Hiç üzülme varya 0 dan 15 çıktı 5 6 havucu yikiyom soyuyom katı meyve sıkacağı da skyorum günde bir bardak aç karna iciryorum çakşır suyu da kullandım bunla birlikte ama havuç kürü ciddi anlamda ileri hareketi arttırıyorBizimde ileri hareketlilik çok kötü 0 hatta havuç kürünü nasıl yapıyosunuz
Bizde de varikosel vardı dedim ya ameliyat oldu sayı düştü. Bu yüzden genetik test istedi fakülte hastaneleri yapıyor genetiğiKuzu bunda varikosel var acaba ondanmi DNA yapmadi
Bizde de varikosel vardı dedim ya ameliyat oldu sayı düştü. Bu yüzden genetik test istedi fakülte hastaneleri yapıyor genetiği
Genetik kandan bakılıyor canım sadece fakültelerde bide özellerde yüklü ücreteHeee kız benim beynim eror veryo galba orayı kaçırdım blmyormki bize yapıldımi peki o spermlemi yapıyorlar biz idrar kan birde sperm verdik
Hm anladm çok saolasin ben bide bunun üstüne düşüm bı araştırın hiç bir doktor bize öle bişe demediGenetik kandan bakılıyor canım sadece fakültelerde bide özellerde yüklü ücrete
Genetik kandan bakılıyor canım sadece fakültelerde bide özellerde yüklü ücrete
Çok teşekkür ederim katı meyve sıkacağım yok ya bi şekilde yapıcam artık siz çocuk sahibi olabildiniz miHiç üzülme varya 0 dan 15 çıktı 5 6 havucu yikiyom soyuyom katı meyve sıkacağı da skyorum günde bir bardak aç karna iciryorum çakşır suyu da kullandım bunla birlikte ama havuç kürü ciddi anlamda ileri hareketi arttırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?