Erkek İnfertilitesi Sperm hareket hızı ve sperm sayısı düşük olup, hamile kalan ya da hamile kalmaya çalışanlar..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba benım esımınde degerlerı dusuktu hareketsız %85 hareketlı %0 dı urolojıde elle muayenede varıkosel cıkmadı proxed plus verdı dr ıkı ay kullan dedı ıkı ay kullandı test yaptık degerler normale ulasmıstı cok sasırdım hıc beklemıyordum ılacın yanı sıra kecıboynuzu ozu ıcırdım esıme soguk pres kuru ıncır fındık cevız bunları yedırdım esımın degerlerı duzeldıkten sonra ben hsg cekıldım ve esım bır ay daha ılac kullandı bu surede daha ıyı olur dıye zeytınyagında bekletılmıs kuru ıncır verdım gunde bır tane ac karınına bu ay klomen kullandım ılk defa sımdı batı beklıyorum 6 aralıgı ınsallah bebegım gelmıstr bana ve ısteyem tum herkese Rabbım cok aratmadan nasıp etsın ınsallah
İnsallah cnm çok sevindim adına peki simdi esinin değerleri Nasıl ? İnsallah bebeğin tutunmuştur ve bizlere umut olursun.. Senle birlikte bizde bekliyoruz kuzunu ☺️

İnsallah cnm çok sevindim adına peki simdi esinin değerleri Nasıl ? İnsallah bebeğin tutunmuştur ve bizlere umut olursun.. Senle birlikte bizde bekliyoruz kuzunu ☺️

İnşallah canım haber verırım durumu bu kadar kısıyı kırmazda gelır ınsallah :) canım suan tam hatırlamıyorum ama %50 hareketlı duruma gelmıstı sayıda artmıstı 58 mılyan 115 mılyona cıkmıstı

Ne kadar sevindim adınıza inanın tüyleeim diken diken oldu o ilaçtan eşime bahsedeceğim. İnsan böyle şeyler okuyunca umudunu kaybetmiyor yani Yaradanım ol derse oluyor elhamdulillah.. Benim eşimin 11.200.000 sayısı ileri hareket 9 yerinde 25 hareketsiz 58 civarı.. Morfoloji normal.. Benimde sağ yumurtalıkta pco var yeni ögrendim adetim 7 gün gecikti sanırım bu ay yumurtlama olmadığı için.. Normalde düzenlidir ama binde bir oluyor böyle gecikme. Adet olduğumda klomen e başlıcam çatlatma iğnesi yapılacak sonra bu arada eşime bal keçi boynuzu pekmezi ceviz meyve yediriyorum.. İnsallah bakalım tutar bizimde..
Canım inan ben de oyleydi hep böyle hikayeler okir umutla dolardım ve hep rabbim bana da nasip et birilerine umut olmayı derdim çok şükür bin şükür oldu inan dua her şeyden önemli rabbim ol desin olir sizin sayısı falan bizden daha iyiymiş düşün 1 milyon du bizim ve tup bebekte bile çok yüksek değildi şans ama Allah çok büyük zaten nasip kısmet her şey önemli olan sadece 1 tane sperm l. Boran önce o ilaca başlayın biz 6 kutu bitirdik ayda 2 kutu gidiyor ama keçiboynuzu ve sağlıklı beslenme de önemli bence inşaallah güzel haberleri verirsin sen de canim

Canım inan ben de oyleydi hep böyle hikayeler okir umutla dolardım ve hep rabbim bana da nasip et birilerine umut olmayı derdim çok şükür bin şükür oldu inan dua her şeyden önemli rabbim ol desin olir sizin sayısı falan bizden daha iyiymiş düşün 1 milyon du bizim ve tup bebekte bile çok yüksek değildi şans ama Allah çok büyük zaten nasip kısmet her şey önemli olan sadece 1 tane sperm l. Boran önce o ilaca başlayın biz 6 kutu bitirdik ayda 2 kutu gidiyor ama keçiboynuzu ve sağlıklı beslenme de önemli bence inşaallah güzel haberleri verirsin sen de canim
İnşallah cnm bizim sperm konsantrasyonuydu 11.200.000 olan onun dışında sperms sayısı 50.000.000 diyor ileri sperm sayısı da 1.900.000 ayrıntısına girersek.. Hem doktorum söyledi sonucu böyle olup doğal yoldan kalan var ama eşin sayısı ve hareket azlığı sebebini araştırsın varikosel olabilir dedi o endişelendirdi bizi..

Kızlar bu sabah adet oldum şimdi ben ne yapayım doktorum adet olunca gel klomene başlayalım demişti yumurta geliştirmek için ama eşimin değerlerde biraz aşağı çıktı acaba klomen kullansam çatlatma iğnesi falan olabilir mi kararsız kaldım bir de özele gittiğim için malum muayene ücreti ilacı iğnesi acaba eşimin tedavisinden sonra mı gitsem bilemedim ya da gitsem de en azından yumurtamın ilaç sayesinde ne duruma geldiğini mi takip etsem

Kızlar bu sabah adet oldum şimdi ben ne yapayım doktorum adet olunca gel klomene başlayalım demişti yumurta geliştirmek için ama eşimin değerlerde biraz aşağı çıktı acaba klomen kullansam çatlatma iğnesi falan olabilir mi kararsız kaldım bir de özele gittiğim için malum muayene ücreti ilacı iğnesi acaba eşimin tedavisinden sonra mı gitsem bilemedim ya da gitsem de en azından yumurtamın ilaç sayesinde ne duruma geldiğini mi takip etsem

Esının degerlerı suan ne durumda ve kısmet canım hersey Rabbım nasıp ettıyse suan dusuk olsa bıle degerler olur bu ay denyebılırsın belkıde olcaktır dr un umudu olmasa sana hıc demezdı zaten klomen kullanalım dıye bu ay bır dene en azından aklında kalmamıs olur

sperm sayısı toplam 50.000.000 ama sperm konsantrasyonu 11.200.000 ileri hareket 9, yerinde hareketli 25, hareketsiz 50 küsür cnm belki de benim yumurtlamam sağlıklı olsa olabilirdi de tabi Allah ne zaman isterse o zaman olur da artık doktorlara bile güven kalmıyor ki cnm sadece muayene 150 tl para veriyorum :(

ama doktorum bu değerlerde normal yoldan hamile kalan hastalarının oldugunu söyledi bazen düşünyorum Allah istemedigi için olmuyor yoksa o nasip etse 1 tane bile yeterli olur ama çok kararsızım.. derdi veren Allah derman da arayın diyor kafam acayip karışık :(

ama doktorum bu değerlerde normal yoldan hamile kalan hastalarının oldugunu söyledi bazen düşünyorum Allah istemedigi için olmuyor yoksa o nasip etse 1 tane bile yeterli olur ama çok kararsızım.. derdi veren Allah derman da arayın diyor kafam acayip karışık :KK43:

Evet canm yeterkı zamanının gelmıs olması önemlı muayene ucretı gercekten cokmus canım bende bılemedım kı dr na guvenıyorsan gıt canım

Evet canm yeterkı zamanının gelmıs olması önemlı muayene ucretı gercekten cokmus canım bende bılemedım kı dr na guvenıyorsan gıt canım
cnm merhaba var mı gelişme :) bugün bende doktora gittim ve eşimin değerleri normale gelmeden klomen boş yere kullanırız önce eşinin tedavisi netleşsin istersen aşılama falan olabilir dedi elim kolum bomboş döndüm :(((

cnm merhaba var mı gelişme :) bugün bende doktora gittim ve eşimin değerleri normale gelmeden klomen boş yere kullanırız önce eşinin tedavisi netleşsin istersen aşılama falan olabilir dedi elim kolum bomboş döndüm :KK43:((

Canım aslında en mantıklısı olmus dr un öyle yapması benım dr umda öyle yapmıstı iki ay beklemıstım ılaclarının bıtmesını valla canım bugun adet olacakmısım gıbı sancım var ama daha erken merakla beklıyorum cuma gunu test yapmaya karar verdım kasıklarım kasılıyor yanıyor resmen

akıntın var mı cnm ay benim şu an belirsiz ama sizin için dua edeceğim :*

Allah razı olsun canım sanah işe gelirken çamasırımn ıslandıgını hissetmıstım hemen lavaboya gırdım baya ıslanmıs ve beyaz kremsı bır akıntı vardı hanı jel seklınde uzayan degıl ınsallah mutlu haber verebılrıım canım

MRB CNM GECMIS OLSUN .INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALIRIZ.BEN BU TARIFI PAYLASMAK ISTERIM.

*KECI BOYNUZU PEKMEZINE CEVIZ, FINDIK ,CAMFISTIGI KIRIKLAR SEKLINDE KOYABILIRSIN.
1 ER TATLI KASIGI TOZ ZENCEFIL ,ZERDECAL, TARCIN, COREK OTU VE POLEN KARISTIR TUKETSIN ESIN.
*HER AKSAM BIR HAVUC YADA SUYU ICSIN.BIRDE KAHVE IYI GELIRMIS ILISKI ONCESI.
*PROXSED PLUS KULLANABILIR.BUNLARI COK GOREV GIBI DEGIL YASAM BICIMI GIBI UYGULAYIN.
BIR DOKTOR TAVSIYELERIYDI UYGULUYORUM HALA.SONUCU BEKLIYORUM HAFTAYA GELIR.

BIRDE HOCA TAVSIYESI VAR ONUDA PAYLASAYIM ISTEYENLER UYGULASIN.
ERKEKLER ICIN ;;;;
GUNDE 5 INCIR.
SABAH 3 ,OGLEN 3 ,AKSAM 3 ER HURMA (CEKIRDEGI CIKARILIP CEVIZ YERLESTIRIP) YIYILICEK.
KADINLAR ICIN ;;;;
HER GUN BIR KASE ZEYTIN (CIFT SAYI OLMALI 10 ,14,16,20,30 GIBI)

DINI BOYUTUDA VAR TABIKI ONUDA YAZAYIM HEMEN.

HER GUN 101 KEZ TOVBE ISTIGFAR(estagfirullah el azim ve etubu ileyk)
HER GUN 101 IHLAS SURESI(kulhuvallahu ehad)
HER GUN EN AZ 101 SALAVAT(allahumme salli ala seyyidina muhammed)
HER FARZ NAMAZI SONRASI 14 KEZ YA VEDUD YA ALLAH

Bir hoca tavsiyesiydi paylasmak istedim cocugu olmayanlar uygulasinlar insallah guzel sonuclar aliriz.

DINI BOYUTUDA VAR TABIKI ONUDA YAZAYIM HEMEN.

HER GUN 101 KEZ TOVBE ISTIGFAR(estagfirullah el azim ve etubu ileyk)
HER GUN 101 IHLAS SURESI(kulhuvallahu ehad)
HER GUN EN AZ 101 SALAVAT(allahumme salli ala seyyidina muhammed)
HER FARZ NAMAZI SONRASI 14 KEZ YA VEDUD YA ALLAH

Bir hoca tavsiyesiydi paylasmak istedim cocugu olmayanlar uygulasinlar insallah guzel sonuclar aliriz.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun cnm dünden beri keçi boynuzu kürüne başladık.. Aynı Zaman'da bal keçi boynuzu pekmezi, ceviz, meyve vs türü şeyler yediriyorum.. İnşallah faydasını görürüz bişey değil herifler en son düz duvara tırmanacak ☺️

Sizin değerler nasıldı bu arada cnm ? Bende her gün sabah akşam en az bir kaşık olacak şekilde yediriyorum. Dün aksam dan beri de saban aksam bir bardak keçi boynuzu kaynatılmış Prof dr saraçoğlunun tarifiyle yapıyorum cnm.. Doppler ultrason çekilecek bakalım varikosel var mı yok mu ne olur bilemem

Dna hasarını yenmeyi ve tup bebekte pozitif gorme seruvenimizu okumak isteyenler buyrun _= Evliliğimizin 3.yılında sperm DNA hasarı olduğunu öğrendik ve Ankarada en iyi hoca Prof.Dr.kaan Aydos a gittik. Verdiği ilaçlardan mıdır bilinmez sayısı düştü ve DNA ya bakılacak kadar sperm çıkmaz oldu.ilaçları kestik ve *ArginMax men günde üç *L-cargnitine günde 1 kaşık *(Solgarın ) Q enzim Q10 100 mg lık günde bir *evicap 200lük günde 1 * Emodex günde 1 bu altısını kullanın ve bir bardak ısırgan çayı. Bide bal polen karışımı 1 tatlı kaşığı ve hurma hergün.. Çok şükür eşim 6 haftalık hamile. DNAhasarı %60 dan yyukarıdaki yazdıklarımla %24 e düştü Allahın izniyle inşaallah..

Back
X