Merhaba, bizim doktorumuzda argifex-m verdi, 1 aydır kullanıyo eşim. Performans olarak içinde afrodizyak olduğu için bayağı etkisini gördük ama 2 ay daha kullanmamızı söyledi inşallah gebelik olurKızlar merhaba. Eşimin sperm sayısı iyi ama hareketlilik ve canlılık kötü. Daha önce promotil m forte kullandı ikinci kutuda hamile kaldım ama engelli olduğu için kaybetmiştim. Şimdi tekrar doktora gideceğiz ama ben kendi araştırmalarımla bu ilacı duydum. Eşi kullanan ve fayda gören oldu mu acaba?
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) Biz de bu ay tekrar doktora gidecez. Eğer promotil derse bu ilacı soracağım ben. İnş faydasını görürüz :)Merhaba, bizim doktorumuzda argifex-m verdi, 1 aydır kullanıyo eşim. Performans olarak içinde afrodizyak olduğu için bayağı etkisini gördük ama 2 ay daha kullanmamızı söyledi inşallah gebelik olur
Evet inşallah faydası olur :))Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) Biz de bu ay tekrar doktora gidecez. Eğer promotil derse bu ilacı soracağım ben. İnş faydasını görürüz :)
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) Biz de bu ay tekrar doktora gidecez. Eğer promotil derse bu ilacı soracağım ben. İnş faydasını görürüz :)
Yaaa ne güzel bunları duymak :) etkisi fark edilmeyecek gibi değil dedin ya yani performans açısından mı? :) Çünkü biz mesela iki güne bir bile yapınca performans düşüklüğü oluyorSelam bize hamile kalan bi arkadasım önermişti,doktora sorduk kullanın dedi,eşim ikinci kutuya başladı.Etkisi farkedilmicek gibi değil ,bide hamile kalsam
Yaaa ne güzel bunları duymak :) etkisi fark edilmeyecek gibi değil dedin ya yani performans açısından mı? :) Çünkü biz mesela iki güne bir bile yapınca performans düşüklüğü oluyor
Arkadaşlar içeriğini bende merak ettim inceledim. Baya iyi görünüyorMerhaba, bizim doktorumuzda argifex-m verdi, 1 aydır kullanıyo eşim. Performans olarak içinde afrodizyak olduğu için bayağı etkisini gördük ama 2 ay daha kullanmamızı söyledi inşallah gebelik olur
Heyecanla almayı bekliyorum :) Ama eczanelerde yok. İnternetten siparis verecez sanırımArkadaşlar içeriğini bende merak ettim inceledim. Baya iyi görünüyor
Bizde promotil kullanıyoruz bizde netten sipariş veriyoruz canım. Bu vitamin içinde çakşır otu falan var bu çok güzelHeyecanla almayı bekliyorum :) Ama eczanelerde yok. İnternetten siparis verecez sanırım
Promotil bize fayda etmiyor artık maalesefBizde promotil kullanıyoruz bizde netten sipariş veriyoruz canım. Bu vitamin içinde çakşır otu falan var bu çok güzel
Arkadaşım firmanın telefonu nette var. Onları arasan onlar seni hangi eczaneden alabilirsin diye yönlendirirKızlar hiçbir yerde bulamıyorum
Aradım canım. Biz de gönderebiliriz kargoyla dedi. Ama firma güvenilir mi bilemedim yaArkadaşım firmanın telefonu nette var. Onları arasan onlar seni hangi eczaneden alabilirsin diye yönlendirir
Canım siz hangi sehirdeydiniz? Nereden aldınız ilacı? Adana da henüz satışı başlamamışSelam bize hamile kalan bi arkadasım önermişti,doktora sorduk kullanın dedi,eşim ikinci kutuya başladı.Etkisi farkedilmicek gibi değil ,bide hamile kalsam
Kızlar biz bursadan medıkalden alıyoruz bi tablet kaldı bitmeye yakın siparışle gönderıyolamış bize bursadakı arkadasımız medıkale gidip ordan gonderıyor ama isterseniz tel numaralarını öğrenirimCanım siz hangi sehirdeydiniz? Nereden aldınız ilacı? Adana da henüz satışı başlamamış
İlaç çok yeni ve bize bu ilaçı üroloji dr önerdı ben emodex düşünüyordum etkısı olup olmadığını kullanıp deneyelim dedık ılk ay etkısını verdı sanırsam yanında astalıfe ve klomen aldık ama bu ay astalıfe ıptal ettık bugun sperm testı bercektı eşim olmadı bıda cuma vercez ctesı cıkar sıze sonucları atarım inşAllah guzel cıkar emodex ide bi arastırın içerıgı cok ıyıAradım canım. Biz de gönderebiliriz kargoyla dedi. Ama firma güvenilir mi bilemedim yaAdana da hiç yokmus kendileri dedi.
Merhaba hangi şehirdediniz biz bursa trabzon arası size üroloji dr mu önerdi acaba aynı doktor muMerhaba, bizim doktorumuzda argifex-m verdi, 1 aydır kullanıyo eşim. Performans olarak içinde afrodizyak olduğu için bayağı etkisini gördük ama 2 ay daha kullanmamızı söyledi inşallah gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?