Gebeliğe Hazırlık Sperm hareketsizliği için argifex m kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende iki seferdir ovülasyon denemesinde başarısız olunca eşim doktora gitti eşimde 16 milyon sperm varmış %30 hareketli %70 hareketsizlik çıktı klomen trental hap verdi birde proxymen ben hemen bir tarif buldum iki kavanoz yaptım isterseniz verebilirim eşime de her gün sabah akşam çakşır suyu içiriyorum doktor bu değerlerle düşük ihtimal de olsa hamile kalabileceğimi söyledi üç ay sonra yine gideceğiz varikosellik hiçbir şeyin yok dedi

Canım merhaba :) eşinin sonucu çıktı mı? Umarım iyidir :)

Canım merhaba :) eşinin sonucu çıktı mı? Umarım iyidir :)
Eşimin degerı cıktı sayı cok artmış morfolojıde ıkıye cıkmıs ama hız dusmuş yanı argıfex yerıne astalife daha mantıklı bızım içğn astalıfe alcam bn

Eklentiler

• IMG_4991.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 245
Canım argıfexten se emodex arastır
Merhaba sanırım trabzonlusunuz bende trabzonluyum ve benim eşimin de sperm sayısında değil ama hareketliliğinde sıkıntı var %4 ileri hareketi bizde proxeed kullanıyoruz 1 aydır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu mübarek gecede

Merhaba sanırım trabzonlusunuz bende trabzonluyum ve benim eşimin de sperm sayısında değil ama hareketliliğinde
Evet trabzonluyum eger hızında sorun varsa havus suyu ve emodex veya promen k onerırım bi arastırın argıfex hiç bı işe yaramadı şimdı elimde var bıtsın bunlardan bırını alcam ama dr bıze dha önce astalıfe verdı o da ıyı ilac sızın esınızın degerlerını atın bakayım istersenız

Benim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 9 ay önce ameliyattan 6 ay sonra normal yolla olur dedi dr ama hala birşey yok maalesef ve benim 4 senem bitti 5. Seneye girdim

Benim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 9 ay önce ameliyattan 6 ay sonra normal yolla olur dedi dr ama hala birşey yok maalesef ve benim 4 senem bitti 5. Seneye girdim
Hangı doktora ameliyat oldu bende sıkntımızı yenı öğrendık ıkı ay oldu ılk ay degerı ıyı gıbı yukseltı bu ay hareket cok kötu dr sıze ilac vermedı mı bıze trabzonda cok ıyı urolojı dr lazım

Bize doktor proxeed plus diye bi ilaç verdi canım Ali ertan okatan yaptı ameliyatıı fatih devlet hastanesinde ama çok iyi bir doktor diyorlar özel hastaneye de gidebilirmiş

Bize doktor proxeed plus diye bi ilaç verdi canım Ali ertan okatan yaptı ameliyatıı fatih devlet hastanesinde ama çok iyi bir doktor diyorlar özel hastaneye de gidebilirmiş
Yeni üye olduğumdan foto atamıyorum galiba yaxıyım ben ameliyattan 3 ay sonraki sonuçlarını
Sperm sayısı 90 mlyn
Hareketli sperm %60
Hızlı hareketli % yazıyo sadece
Yavaş hareketi %20
Yerinde hareket %40
Hareketsiz %40
Reaksiyon 7.4

Hemen atayım canım, sizin sıkıntı neler
Canım benim eşimde toplam sperm sayısı 16 milyon morfoloji çıkmadı testlerde az olduğu için hareket %30 doktorumuz klomen Trental ve proxymen takviyesi verdi bende kendim doğal macunlar hazırladım 1 ay sonra tekrar kan 3 ay sonra sperm tahlili verecekmişiz

Gayet ıyı gozukuyor sonuclar hangi doktora gıdıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…