- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
Canım merhaba :) eşinin sonucu çıktı mı? Umarım iyidir :)İlaç çok yeni ve bize bu ilaçı üroloji dr önerdı ben emodex düşünüyordum etkısı olup olmadığını kullanıp deneyelim dedık ılk ay etkısını verdı sanırsam yanında astalıfe ve klomen aldık ama bu ay astalıfe ıptal ettık bugun sperm testı bercektı eşim olmadı bıda cuma vercez ctesı cıkar sıze sonucları atarım inşAllah guzel cıkar emodex ide bi arastırın içerıgı cok ıyı
Canım hep bi aksama oldu bursaya gıttı orda tüp bebek merkezınde persembe vercek :) beklıyorux inşAllahCanım merhaba :) eşinin sonucu çıktı mı? Umarım iyidir :)
Güzel haberlerini bekliyorum canım :)Canım hep bi aksama oldu bursaya gıttı orda tüp bebek merkezınde persembe vercek :) beklıyorux inşAllah
İnşallah siz basladınız mı argıfex içmeyeGüzel haberlerini bekliyorum canım :)
Başladık canım. Üç gün oldu daha.İnşallah siz basladınız mı argıfex içmeye
Eşimin degerı cıktı sayı cok artmış morfolojıde ıkıye cıkmıs ama hız dusmuşCanım merhaba :) eşinin sonucu çıktı mı? Umarım iyidir :)
Canım eşinin eski sonuçlarını da atar mısınEşimin degerı cıktı sayı cok artmış morfolojıde ıkıye cıkmıs ama hız dusmuşyanı argıfex yerıne astalife daha mantıklı bızım içğn astalıfe alcam bn
Bizde aynı süreçten geçiyoruz da onun için sayı kaçtan kaça yükseldiCanım eşinin eski sonuçlarını da atar mısın
Hemen atayım canım, sizin sıkıntı nelerBizde aynı süreçten geçiyoruz da onun için sayı kaçtan kaça yükseldi
Canım argıfexten se emodex arastırBaşladık canım. Üç gün oldu daha.
Merhaba sanırım trabzonlusunuz bende trabzonluyum ve benim eşimin de sperm sayısında değil ama hareketliliğinde sıkıntı var %4 ileri hareketi bizde proxeed kullanıyoruz 1 aydır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu mübarek gecedeCanım argıfexten se emodex arastır
Evet trabzonluyum eger hızında sorun varsa havus suyu ve emodex veya promen k onerırım bi arastırın argıfex hiç bı işe yaramadı şimdı elimde var bıtsın bunlardan bırını alcam ama dr bıze dha önce astalıfe verdı o da ıyı ilac sızın esınızın degerlerını atın bakayım istersenızMerhaba sanırım trabzonlusunuz bende trabzonluyum ve benim eşimin de sperm sayısında değil ama hareketliliğinde
Benim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 9 ay önce ameliyattan 6 ay sonra normal yolla olur dedi dr ama hala birşey yok maalesef ve benim 4 senem bitti 5. Seneye girdimEvet trabzonluyum eger hızında sorun varsa havus suyu ve emodex veya promen k onerırım bi arastırın argıfex hiç bı işe yaramadı şimdı elimde var bıtsın bunlardan bırını alcam ama dr bıze dha önce astalıfe verdı o da ıyı ilac sızın esınızın degerlerını atın bakayım istersenız
Hangı doktora ameliyat oldu bende sıkntımızı yenı öğrendık ıkı ay oldu ılk ay degerı ıyı gıbı yukseltı bu ay hareket cok kötu dr sıze ilac vermedı mı bıze trabzonda cok ıyı urolojı dr lazımBenim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 9 ay önce ameliyattan 6 ay sonra normal yolla olur dedi dr ama hala birşey yok maalesef ve benim 4 senem bitti 5. Seneye girdim
Bize doktor proxeed plus diye bi ilaç verdi canım Ali ertan okatan yaptı ameliyatıı fatih devlet hastanesinde ama çok iyi bir doktor diyorlar özel hastaneye de gidebilirmişHangı doktora ameliyat oldu bende sıkntımızı yenı öğrendık ıkı ay oldu ılk ay degerı ıyı gıbı yukseltı bu ay hareket cok kötu dr sıze ilac vermedı mı bıze trabzonda cok ıyı urolojı dr lazım
Bize doktor proxeed plus diye bi ilaç verdi canım Ali ertan okatan yaptı ameliyatıı fatih devlet hastanesinde ama çok iyi bir doktor diyorlar özel hastaneye de gidebilirmiş
Yeni üye olduğumdan foto atamıyorum galiba yaxıyım ben ameliyattan 3 ay sonraki sonuçlarınıHangı doktora ameliyat oldu bende sıkntımızı yenı öğrendık ıkı ay oldu ılk ay degerı ıyı gıbı yukseltı bu ay hareket cok kötu dr sıze ilac vermedı mı bıze trabzonda cok ıyı urolojı dr lazım
Canım benim eşimde toplam sperm sayısı 16 milyon morfoloji çıkmadı testlerde az olduğu için hareket %30 doktorumuz klomen Trental ve proxymen takviyesi verdi bende kendim doğal macunlar hazırladım 1 ay sonra tekrar kan 3 ay sonra sperm tahlili verecekmişizHemen atayım canım, sizin sıkıntı neler
Gayet ıyı gozukuyor sonuclar hangi doktora gıdıyorsunuzYeni üye olduğumdan foto atamıyorum galiba yaxıyım ben ameliyattan 3 ay sonraki sonuçlarını
Sperm sayısı 90 mlyn
Hareketli sperm %60
Hızlı hareketli % yazıyo sadece
Yavaş hareketi %20
Yerinde hareket %40
Hareketsiz %40
Reaksiyon 7.4
Hızlı o mı eger sıfırsa bızım gıbıGayet ıyı gozukuyor sonuclar hangi doktora gıdıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?