Gebeliğe Hazırlık Sperm hareketsizliği için argifex m kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

Ben de birkaç doktora sordum canım da ikisi birlikte ağır gelir gerek yok dediler. Sipariş verdik geliyor argifex :)

Kızlar eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba:) konu ile ilgili tecrübem yok fakat yakın çevremden duyduğum bi sorun..Tabi doktora gitmek öncelikle gerekli fakat doğal çözümlerde var..Bi tanıdığım kullandı ... ... gıda takviyelerini ve oldukça memnun kaldı..Bilginize..Eğer düşünürseniz adresini bi ziyaret edin derim. Gıda takviyelerinden başka ürünlerde var..Erkeklerdeki bu tarz sorunlar için L-Karnitin, Ginseng ve Maca gıda takviyeleri iyi geliyormuş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet doktor kontrolünde iki tane hap kullanıyoruz şimdi kendimin de Ersağ da üyeliği var bir çok takviye gıdasını kullanıyoruz eşime kendim keçiboynuzu çakşır otlu bir kür hazırladım her gün onu yediriyorum doktorumuz da klomen ve bir başka ilaç verdi üç ay sonra tekrar sperm testi alacakmış acaba o zamana kadar yükselir mi insan da merak ediyor 6 aylık evliyim bu arada

Kaca ucret olarak geliyor bıZden 285 tl aldılar ıkı ay ayrı ayrı
Ben de 254’ e aldım, bulunduğum yerdeki eczaneye gönderdi firma İstanbul’da oradan aldım. Firmadaki arkadaşlar çok yardımcı oldular, nerdeyseniz oradaki eczaneye yönlendiririz dediler.

Ben de 254’ e aldım, bulunduğum yerdeki eczaneye gönderdi firma İstanbul’da oradan aldım. Firmadaki arkadaşlar çok yardımcı oldular, nerdeyseniz oradaki eczaneye yönlendiririz dediler.
Rica etsem numarasını alabilırmıyım

Merhaba klomeni hormon sıkıntısı için mi verdı eşnze yoksa hareket sperm sayısı içinmi verdı ve ne şeklde kullanmasını istedı

Merhaba klomeni hormon sıkıntısı için mi verdı eşnze yoksa hareket sperm sayısı içinmi verdı ve ne şeklde kullanmasını istedı
3 kutu ilaç yazdı canım yani toplam 30 adet günde bir tane klomen içiyor eşim birde başka bir ilaç daha yazdı ondan Da bir tane 1 ay sonra tekrar kan tahlili vereceğiz iki ay sonrada tekrar sperm testi hormonlarında sıkıntı çıkmadı eşimin sayısı ve hareketliliği için verdi

Klomenın yanında verdıği ilac veya vıtamın ismi ne aacaba

Canım, benim eşimde de hareketsizlik var ve maalesef ölü sperm canlıdan daha fazla. Kaybettiğimiz gebelikte promotil çok işe yaramıştı.
2.kutuda hamile kalmıştım. Bu sefer 4 kutu bitti ilerleme olmadı, biz de argifex i deneyeceğiz. Ama doktorlar aynı anda birden fazla ilaç kullanmayı önermiyor.

Canım bize de doktor proxymen verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…