- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
Ben de birkaç doktora sordum canım da ikisi birlikte ağır gelir gerek yok dediler. Sipariş verdik geliyor argifex :)İlaç çok yeni ve bize bu ilaçı üroloji dr önerdı ben emodex düşünüyordum etkısı olup olmadığını kullanıp deneyelim dedık ılk ay etkısını verdı sanırsam yanında astalıfe ve klomen aldık ama bu ay astalıfe ıptal ettık bugun sperm testı bercektı eşim olmadı bıda cuma vercez ctesı cıkar sıze sonucları atarım inşAllah guzel cıkar emodex ide bi arastırın içerıgı cok ıyı
Doğru bizim doktor astalife kullanın argıfexı bir gun kullanın demişti astalife bıtınce iki gun kullanın dedıBen de birkaç doktora sordum canım da ikisi birlikte ağır gelir gerek yok dediler. Sipariş verdik geliyor argifex :)
Kaca ucret olarak geliyor bıZden 285 tl aldılar ıkı ay ayrı ayrıBen de birkaç doktora sordum canım da ikisi birlikte ağır gelir gerek yok dediler. Sipariş verdik geliyor argifex :)
Merhaba:) konu ile ilgili tecrübem yok fakat yakın çevremden duyduğum bi sorun..Tabi doktora gitmek öncelikle gerekli fakat doğal çözümlerde var..Bi tanıdığım kullandı ... ... gıda takviyelerini ve oldukça memnun kaldı..Bilginize..Eğer düşünürseniz adresini bi ziyaret edin derim. Gıda takviyelerinden başka ürünlerde var..Erkeklerdeki bu tarz sorunlar için L-Karnitin, Ginseng ve Maca gıda takviyeleri iyi geliyormuş..Kızlar eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Ben de 254’ e aldım, bulunduğum yerdeki eczaneye gönderdi firma İstanbul’da oradan aldım. Firmadaki arkadaşlar çok yardımcı oldular, nerdeyseniz oradaki eczaneye yönlendiririz dediler.Kaca ucret olarak geliyor bıZden 285 tl aldılar ıkı ay ayrı ayrı
Rica etsem numarasını alabilırmıyımBen de 254’ e aldım, bulunduğum yerdeki eczaneye gönderdi firma İstanbul’da oradan aldım. Firmadaki arkadaşlar çok yardımcı oldular, nerdeyseniz oradaki eczaneye yönlendiririz dediler.
Merhaba klomeni hormon sıkıntısı için mi verdı eşnze yoksa hareket sperm sayısı içinmi verdı ve ne şeklde kullanmasını istedıEvet doktor kontrolünde iki tane hap kullanıyoruz şimdi kendimin de Ersağ da üyeliği var bir çok takviye gıdasını kullanıyoruz eşime kendim keçiboynuzu çakşır otlu bir kür hazırladım her gün onu yediriyorum doktorumuz da klomen ve bir başka ilaç verdi üç ay sonra tekrar sperm testi alacakmış acaba o zamana kadar yükselir mi insan da merak ediyor 6 aylık evliyim bu arada
bendis medikal yazınca sitelerinde numara çıkıyor, ordan arayın sizi yönlendiriyorlar bölgenizdeki eczaneyeHeyecanla almayı bekliyorum :) Ama eczanelerde yok. İnternetten siparis verecez sanırım
3 kutu ilaç yazdı canım yani toplam 30 adet günde bir tane klomen içiyor eşim birde başka bir ilaç daha yazdı ondan Da bir tane 1 ay sonra tekrar kan tahlili vereceğiz iki ay sonrada tekrar sperm testi hormonlarında sıkıntı çıkmadı eşimin sayısı ve hareketliliği için verdiMerhaba klomeni hormon sıkıntısı için mi verdı eşnze yoksa hareket sperm sayısı içinmi verdı ve ne şeklde kullanmasını istedı
Klomenın yanında verdıği ilac veya vıtamın ismi ne aacaba3 kutu ilaç yazdı canım yani toplam 30 adet günde bir tane klomen içiyor eşim birde başka bir ilaç daha yazdı ondan Da bir tane 1 ay sonra tekrar kan tahlili vereceğiz iki ay sonrada tekrar sperm testi hormonlarında sıkıntı çıkmadı eşimin sayısı ve hareketliliği için verdi
Bizim dr klomeni 25 gun kullan 5 gün ara verıp tekrar kullan dedıKlomenın yanında verdıği ilac veya vıtamın ismi ne aacaba
Senin eşinin problemi nedir canımKlomenın yanında verdıği ilac veya vıtamın ismi ne aacaba
Diğer ilacın ismi trental kan dolaşımını hızlandırmak amacıylaBizim dr klomeni 25 gun kullan 5 gün ara verıp tekrar kullan dedı
Hareket morfoloji sayıda 18 21 milyon arasında bizim 1.grade varıkosel var bırdeSenin eşinin problemi nedir canım
Buda gunde birkere dımıDiğer ilacın ismi trental kan dolaşımını hızlandırmak amacıyla
Evet bir tane içiyorBuda gunde birkere dımı
Canım, benim eşimde de hareketsizlik var ve maalesef ölü sperm canlıdan daha fazla. Kaybettiğimiz gebelikte promotil çok işe yaramıştı.Kızlar eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Canım bize de doktor proxymen verdiCanım, benim eşimde de hareketsizlik var ve maalesef ölü sperm canlıdan daha fazla. Kaybettiğimiz gebelikte promotil çok işe yaramıştı.
2.kutuda hamile kalmıştım. Bu sefer 4 kutu bitti ilerleme olmadı, biz de argifex i deneyeceğiz. Ama doktorlar aynı anda birden fazla ilaç kullanmayı önermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?