Sperm hareketsizliği kızlar lütfen yardımm ⚡

mavera12

Dualar Allah'a Emanet 🌻
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
334
71
13
Kızlar eşim de 2. derece varikosel var ama ameliyat şart değilmiş biz bitkisele yönelmek istiyoruz. Evde kullanıpta ileri harekette yükselme gören var mı? Neler kullandınız yardımcı olun nolur

Kızlar eşim de 2. derece varikosel var ama ameliyat şart değilmiş biz bitkisele yönelmek istiyoruz. Evde kullanıpta ileri harekette yükselme gören var mı? Neler kullandınız yardımcı olun nolur
Benim eşimdede vardı doktor direkt ameliyat vs demişti birkaç ay bekleyelim dedik ama zaten eşim test verdiğinde ben hamileymişim direkt ilaca ameliyata yönelmeyin çoğu kişide varmış zaten sağlıklı beslensin yeterli

Sağlıklı beslensin sigara içiyorsa bırakmaya çalışsın yada azaltsın mutlaka. Birde keçiboynuzu eşim çok yemişti. Onun dışında doktor önerdiyse farklı vitaminler var bunun için çözümsüz bir durum değil kesinlikle

Benim esimdede vardı derecesini veya boyutunu bilmiyorum ama bölgesel uyusturmayla yarım saatlik bi operasyonla geçirdi bir yada iki ay sonra hamile kaldigimi öğrendim , bence ameliyat korkulacak bişey değil ilaçlar çok uzun vadede sonuç gosteriyo o kadar sabrıniz varsa deneyebilirsiniz

merhabalar benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay sonra gebe kaldım. Takviye de kullandı. Sperra diye.
Ama ne yazık ki bebeğimizinnkalbi durdu.
Kürtaj oldum. 8 mart tarihinde.Mayıs ayında çocuk çalışmalarına tekrardan başladık daha sonuç alamadık bakalım nasip kısmet.
Ama eşimde ameliyat çok işe yaradı.

Merhaba canım sperm hızın da mı sorun vardı? Kaçtı kaç oldu acaba?

Bizim hız da sorun var canm sizin de hız da sorun var mıydı kaçtı kaç oldu değerlerniz

Benim elimde hız sorunu vardı biraz. İki ay keçiboynuzu özü ve sperra kullandı hamileyim şükür ve aynı şeyleri arkadasıma tavsiye ettim dün hamilelik haberini aldık ve bir de gynoseed jel kullandık.

Merhaba canım sperm hızın da mı sorun vardı? Kaçtı kaç oldu acab

Merhaba canım sperm hızın da mı sorun vardı? Kaçtı kaç oldu acaba?
Hepsinde canım morfoloji %1
Sperm sayısı ml 4.000 milyon
Toplam sperm sayısı 8.000.000
İleri sperm %7 felandı çok kötü idi değerleimiz.
Ameliyat sonrası morfoloji %2
Sperm sayısı ml 8.000 milyon
Toplam sperm sayısı ise 44.000 milyon
İleri hız %17 oldu.

Teşekkürler canm bu değerlere göre hamile kalman bile çok iyi çünkü gebelik için morfoloji%4 ve üzeri ileri hızlı sperm%32 olması lazım gerçekten maaşallah. Bence kısa zamanda gene hamile kalırsın Allah'ın izniyle keçiboynuzu özü ve arı sütü kullansın eşin canm biz öyle yapıyoruz çok iyi sonuç alanlar var bunlarla

Evet ama hangi markanınkini kullanmayalım sizce ? Keçiboynuzu hünnap kullanıyorum arı stü için kullandığınız markalar var mı ??
Zaten varikosel sonrası keçiboyunuzu kaynatmıştım o sayede hamile kaldım.
Yine başlamak istiyorum ama eşim içmek istemedi. en azından pekmez ve arı sütünü şimdi deneyeceğim.

Evet ama hangi markanınkini kullanmayalım sizce ? Keçiboynuzu hünnap kullanıyorum arı stü için kullandığınız markalar var mı ??
Zaten varikosel sonrası keçiboyunuzu kaynatmıştım o sayede hamile kaldım.
Yine başlamak istiyorum ama eşim içmek istemedi. en azından pekmez ve arı sütünü şimdi deneyey
kürtajdan sonra 5 ay oldu hamile kalamadım.
Bilemiyorum Rabbim tüm isteyenlere versin inş

Arı sütü eğriçayır markası var çok iyi ama biraz pahalı onu yerine macun olarak aldık onu da instagramdan hazırlattık siparişe göre taze hazırlayıp gönderiyorlar bizim değer çok kötüydü ileri hareketlilik %5ten %12 olmuştu bir buçuk ayda çok memnun kaldık ama varikosel çıktığı için moralimiz bozuldu çok aksattık Allah'tan yinede değerler çok düşmeşti 2 ay sonra test vermiştik. Şimdi tekrar başladık aynı zaman da ameliyatta olucak eşim inşallah faydalı olur

Canım seni çok iyi anlıyorum eşimin değerlerini gördüğümüzde biz eşimle beraber ağlamıştık eşim kendisine çok şaşırdı hiç beklemiyordu,eşim 30 ben 31 yaşındayım.
Ameliyat başta olmak istemedi ben çok araştırdım çok doktorlara sordum sizinki ameliyat olmazsa doğal yolla cocuk çok çok zor dediler. Ameliyat sonrasında da takviyeler kullandı. Ben her akşam keçiboynuzu kaynatıp verdim 3 ay düzenli yaptık ve sonuç aldık ama maalesef bu sefer de bebeğin kalbi durdu. Çok çok üzüldüm, ama elden ne gelir ki ?
3 yıl 1 aydır evliyim.Herkes çocuk soruyor, eşim sıkıntısının kendisinde olduğunu düşündüğü için çok stres yapıyor ve kimseye belli etmemeye çalışıyorum. Onun moralini düzetmek için uğraşıyorum günlerdir beni de anlıyor üzüldüğümü.
Rabbim burada çok içten dua ettim, tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.
Eşin ameliyat olduktan 3 ay sonra gebelik haberi alırsın inş sende. Bence alacaksın ameliyat ve takviyeler bak gör işe yarayacak.
Bana da dua eder misin ? Duadan başka bir çözümüm yok,bu ay aşılamayı düşünüyoruz. Cumartesi eşim tekrardan sperm testi verecek.Dualarınıza talibim

Canım benim aynı hisleri paylaşıyoruz bizde 3 senelik evliyiz bize de herkes soruyor ben de çok üzülüyorum eşim de aynı şekilde. Sorunun kendisinde olduğunu bildiği için soranlara da sinirleniyor ama kimseye belli etmiyor ben üzülüyorum diye oda üzülüyor yani çok zor bir durum. İnsanlar korunurken bile hamile kalıyor ama bizim gibi isteyenler böyle uğraşıyor işte, buda Allah'ın bize bir imtihanı diyorum. İnşallah sen tekrar hamile kalicaksın canım Rabbim nasip etsin sana bana isteyen herkese tez vakitte inşallah. Rabbim kucağımıza doldursun bu mucizeleri bize göndersin inşallah, Amin

Amin canım ben iyi bir doktor önerisi buldum, sende gerekirse İstanbul’daysan gidersiniz
Pendik özel yeni yüzyıl hastanesi sgk anlaşması da varmış sperm testi vs yapıyormuş. Doktor Serap Simavlı ona yârına randevu aldık eşimle, aşılama için konuşacağız nasip bakalım. Tez zamanda hayırlısıyla Rabbim kucağımızı doldursun her ikimizinde ♥

Bizdede aynı problem var canım bugün öğrendik. Hem sperm testinde sıkıntı var hemde 2.derece varikosel var. Doktor eşime proxeed plus verdi sonra eğriçayır marka arı sütü ve keçiboynuzu özü sipariş verdim. Eşim akşamları ceviz kabak çekirdeği bitter çikolata yiyor. Sigarayı azaltacak,fast food,paketli gıda bunlardan uzak duracak. Bu şekilde gidersen değerleri düzeltirsin ameliyata gerek kalmaz dedi bakalık bu önümüzdeki 1 ay çok önemli. Sizde bu takviyelere bakabilirsiniz ben araştırdım baya iyi

Sigara içmiyordu ama kötü besleniyordu. Baya düzgün beslendi. Spero alfa idi galiba. Onu kullandı. Kan değerlerini düzeltti. Her gün düzenli vitaminlerini aldı. İyi uyudu. Bir kızımız var çok şükür.

Benim eşimde de varikosel vardı nisan da ameliyat oldu.
Ben çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde muayenelerden kontrollerden geçtim onu da kontrole gitmeye biraz zorlukla ikna ettim varikosel ve ameliyat dedi doktor. Birkaç ay düşündü sonra ameliyata karar verdik.
Çocuk sahibi olmayı direkt etkileyen bir şey diye biliyorum. 1 ay iyileşme süreci ve toparlanma dönemi derken denemeye başladık.
Çok zor bir operasyon değil yine de bir gece kalıyor hastanede.
Değerlerinde iyileşme var çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…