Sperm hareketsizliği kızlar lütfen yardımm ⚡

Bu cocuk işi gerçektenok garip Rabbim işte nasip gerçektne kimi çok düşük değerlerle hamile kalmış kimi kalamıyor, normalde bana da dediler kürtajın bir ayağı içeride ama 6 ay geçti yok olmadı. Sonra ne görelim değerlerimiz yine düşmüş allah sağlıkla nasip etsin sana da canım bana biraz umut oldun.

Gerçekten öyle Rabbimin imtihanı Allah cümlemize kolaylıklar versin güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşaAllah

Benim elimde hız sorunu vardı biraz. İki ay keçiboynuzu özü ve sperra kullandı hamileyim şükür ve aynı şeyleri arkadasıma tavsiye ettim dün hamilelik haberini aldık ve bir de gynoseed jel kullandık.
Merhaba benim eşimde hız sorunu yok ama varikosel var dendi ne yapabiliriz acaba sperm testi tertemiz doktor ameliyat olma dedi doğal yolla kalabiliyor eşin dedi ama 2 senedir deniyoruz 3 gün önce gitti doktora oda aynı şeyi söyledi sperm testin maşallahı var dendi

Varikosel de hızı etkileyen bir şey diye biliyorum ama.. Bize bunlar vesile oldu arkadaşıma da aynı şekilde yıllardır deniyorlardı. Siz de bu dediklerime bi şans verin bence nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…