Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah. Bende yumurtlamama sorunu var bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlıcaktım ki bide eşimde ki bu hareketsizlik sorununu öğnedik. Bakalım nasıl bö yöntem uygulucak. Herkes çakşır kökü suyu, macunu vs demiş denediniz mi siz? Umarım ilk aşılamada tutarBu hafta aşılama oluyorum hareketsizlik sorunu olanlar için tek çözüm buymuş. Doktor da sizin ilaciniz asilama dedi. Ama sizin değerleriniz bize göre çok daha iyi. Rabbim hepimizin yardımcı olsun
Ee peki tekrar test yaptırdınız öı bunlardan sonra değişim var mıydıÇakşır i bende duydum ama denemedik. Keçi boynuzu nu çok icirdim bir de harnup pekmezi icirdim her gün bir tabak kabak çekirdeği yedi bir ay boyunca bunları yaptık valla. Ben o kadar çok araştırdım ki en iyi çözüm bunlarmış
Haklılar onlarda sıkıntılı bi durum ama onların ki bi test bize neler neler yapıyolar. Eşimin yaptırdığı yerde özel bi oda vardı hatta afedersiniz karşıda tv de film bile oynuyomuş. gerçi bi çok hastanede bile varmış artık en azından wcden iyidir.Telrar test yapmadık eşim utanıyor valla. Ama bu hafta yapılacak değişimi haber ederim
Aynen valla sormaAyy şaka gibi ya. Bir de tv mı koymuşlar güldüm valla