Sperm hareketsizligi

Esoesiso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
27
6
86
37
Merhaba kızlar. Bebek sahibi olmak istiyoruz ama eşimde hareketsizlik var ve ameliyat olması gerekiyormus. Benim değerler normal çıktı Aynı sorunu yaşayan ve ameliyatsız cocuk sahibi olan var mı.

Değerler ne çıktı canım bizde bugün sonucu aldık doktora yarın gidicez ama bariz ortada hareketsizlik sorunu var
Hızlı %5
Yavaş %25
Yerinde %5
Hareketsiz 65
Bizede mi ameliyat dicek acaba :(
Ben tabi hemen araştırmaya koyulunca hızlı hareketli %0 olanın bi aylık kürle hamile kaldığını okudum yarın sonuçlara göre ilaç tedavisi verirse o küre başlamayı düşünüyorum

Değerleri net hatırlamıyorum ama iyi gelecek şeyler var hepsini uyguladık ama tekrar test yapmadık. Keçiboynuzu nu sürekli kaynatıp indirdim doktor çok iyi geleceğini söylemişti ama ameliyatı düşünmüyoruz. Bir cok kişi den duydum ameliyat olupta sonuç alamayan çok kişi var

Bu hafta aşılama oluyorum hareketsizlik sorunu olanlar için tek çözüm buymuş. Doktor da sizin ilaciniz asilama dedi. Ama sizin değerleriniz bize göre çok daha iyi. Rabbim hepimizin yardımcı olsun

Bu hafta aşılama oluyorum hareketsizlik sorunu olanlar için tek çözüm buymuş. Doktor da sizin ilaciniz asilama dedi. Ama sizin değerleriniz bize göre çok daha iyi. Rabbim hepimizin yardımcı olsun
Amin inşallah. Bende yumurtlamama sorunu var bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlıcaktım ki bide eşimde ki bu hareketsizlik sorununu öğnedik. Bakalım nasıl bö yöntem uygulucak. Herkes çakşır kökü suyu, macunu vs demiş denediniz mi siz? Umarım ilk aşılamada tutar

Bende sorun yoktu eşim de var. Proxeed içti o çok iyiymiş ama biraz pahalı. Ama keçi boynuzu nu kesinlikle oneriyorum. Bir yerde okumuştum kendin için de incir i kaynatıp içersen iyi gelirmiş

Çakşır i bende duydum ama denemedik. Keçi boynuzu nu çok icirdim bir de harnup pekmezi icirdim her gün bir tabak kabak çekirdeği yedi bir ay boyunca bunları yaptık valla. Ben o kadar çok araştırdım ki en iyi çözüm bunlarmış

Ne kadar ilacın fiyatı. Prolaktinden dolayı incir kürüde uygulayamıyorum bende sorun bitmiyo ki :(

Çakşır i bende duydum ama denemedik. Keçi boynuzu nu çok icirdim bir de harnup pekmezi icirdim her gün bir tabak kabak çekirdeği yedi bir ay boyunca bunları yaptık valla. Ben o kadar çok araştırdım ki en iyi çözüm bunlarmış
Ee peki tekrar test yaptırdınız öı bunlardan sonra değişim var mıydı

Proxeed 170 liraya aldim valla. Ama doktor bunu ictigimizi duyunca cok iyi yapmissiniz bu isimizi kolaylastoracak dedi.

Telrar test yapmadık eşim utanıyor valla. Ama bu hafta yapılacak değişimi haber ederim

Doktor kendisi hangi ilaçları verdi peki? Biraz mesajlar arttısında birileri farketsin bizi

Telrar test yapmadık eşim utanıyor valla. Ama bu hafta yapılacak değişimi haber ederim
Haklılar onlarda sıkıntılı bi durum ama onların ki bi test bize neler neler yapıyolar. Eşimin yaptırdığı yerde özel bi oda vardı hatta afedersiniz karşıda tv de film bile oynuyomuş. gerçi bi çok hastanede bile varmış artık en azından wcden iyidir.

Eşimde aynı sorun var. İleri hareket 0 yerinde hareket yüzde 50., 10 ilyon. . Dr rpoxeed verdi ama art med diye birşey ilaç daha var hangisini kullansak... v keçi boynuzu kürün ede basladik. E vitamini de almak istiyor arı sütü bal polen karışımı. . Napcaz bilmiyoruz

Arkadaşlar rica etsem bunuda yorumlarmısınız...

Sperm konsantrasyonu42. 1 toplam hareketlilik33 ileri hareketlilik23 yerinde hareketli10 hareketsiz 67 morfoloji5 hareketli sperm konsantrasyonu 14 ileri hareketli sperm 9.5 fonksyonel sperm 1.1 ortalama hız 8 sperm hareket indeksi 36 toplam sperm konsantrasyonu 126.3 toplam hareketli sperm 42 toplam ileri hareketli sperm 42 top. İleri. Har. Sperm 28.5 fonksyonel sperm 3.3 morfolojisi nor al 5.9… Bu değerlere bakarak çocul sahibi olma imkanı nedir acaba?
2011 de sol varikosek oldu eşim.. Şimdide sağda 2 3 reflüvar diyorlar yorumlarınızı beklyrm

Kizlarrr bizimde hareket sorunumuz var.uyguladiginiz kurler nelerdir faydasini görenler cevap yazsın lütfen bizim sayı normal morfoliji cok iyi olmasada tam sinirda hareketlilik sadece yüzde 5.solda 2.4mm varikosel var doktor ameliyat dedi fakat olmak istemiyoruz simdilik normal yoldan hamile kalabilirmiyim

Back
X