- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ismini yanlis hatirlamiyorsam proseed diye bi jel vardi hareketi yavas olanlar icin iliski oncesi vajinaya sıkılıyor 15 dk sonra ilsiki spermlerin yumurtaua daha hizli varmasini sagliyormis duyan kullanan var mi acaba
İleri hareketli %5 ti hareketsiz %67 ikinci ayda testi tekrarlayaöadan hamile kaldım canım aşılamaya gerek kalmadamHepsi boş canım. Biz neler yedirdim icirdik hareketliliğe etki etmedi. Aşılama yaptık hamile kaldım
Diğer değerleriniz nasıldı morfoloji ve sayı?Arkadaşlar benim de eşimde varoksiyel diye bişey vardı hareketlilik yoktu. Her gün keçiboynuzu içti proxeed de kullandı. Hareketlilik sorunu olanların çözümü aşılama. Aşılama oldum ve ilk aşılamam da hamile kaldım Şu an 10 haftalık hamileyim.
Merhaba aylar önce yazılmış bi cevap ama sürekli bende sorun var diyip kadın Doğumun kapısını aşındırdım hormon smear testlerim yumurtalık rezervlerim şükür normal ama eşimin çok çok kötü çıktı ileri hareketli %0 yerinde hareketli %10 ileri yavaş hareketli %10 hareketsiz %80 sigarayı bıraktı keçi boynuzu pekmezi ve kürüne başladık şansımız çar mıdır ki çok üzülüyoruzAmin inşallah. Bende yumurtlamama sorunu var bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlıcaktım ki bide eşimde ki bu hareketsizlik sorununu öğnedik. Bakalım nasıl bö yöntem uygulucak. Herkes çakşır kökü suyu, macunu vs demiş denediniz mi siz? Umarım ilk aşılamada tutar
Benim eşiminde ileri hareket %5 hareketsiz %60 tı canım o kadar üzüldüm o kadar yıkıldım ki aynı zamanda lökositte vardı ve tedavinin ikinci ayında hamile kaldım :) umudunu yitirme. Eşime tekrar tahlil bile yaptıramadan öğrendik hamile olduğumu. O yüzden değerlerdeki düzelme nasıl bilemiyorum. Sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yedirdim bal yedirdim keçi boynuzu kürünü uyguladım. En son dönemde zeytinyağının içinde bölüp bi gece beklettiğim inciri yedirdim geceleri. Bi de ikimizde e vitamini kapsülü bide magnezyum kalsiyum çinko kapsülü kullanmaya başlamıştık. Doktoruma danışmadan okuduklarımla başlamıştım kapsüllere bi zararı ya da yararı oldu mu bilmiyorum ama yaptıklarımın hepsini bil diye yazıyorum ben canım.Merhaba aylar önce yazılmış bi cevap ama sürekli bende sorun var diyip kadın Doğumun kapısını aşındırdım hormon smear testlerim yumurtalık rezervlerim şükür normal ama eşimin çok çok kötü çıktı ileri hareketli %0 yerinde hareketli %10 ileri yavaş hareketli %10 hareketsiz %80 sigarayı bıraktı keçi boynuzu pekmezi ve kürüne başladık şansımız çar mıdır ki çok üzülüyoruz
Anladım canım bizde İnciri zeytinyağına doğradık sabahları ondan yiyip mesir macunu keçiboynuzu pekmezi fındık yediriyorum akşamları yatmadan keçiboynuzu kürü içiriyorum. Benin folik asitten de 2 güne 1 içiyor ama faydasını bilmiyorum olur mı Sigarayı da kendisi bıraktı çünkü doktor aşılama 1 yıl içinde olmazsa tüp bebek dedi baya üzüldü inşallah bizde faydasını görürüz canım ya aynen bizde yıkıldık o akşam bişey yemeden erkenden yattıkBenim eşiminde ileri hareket %5 hareketsiz %60 tı canım o kadar üzüldüm o kadar yıkıldım ki aynı zamanda lökositte vardı ve tedavinin ikinci ayında hamile kaldım :) umudunu yitirme. Eşime tekrar tahlil bile yaptıramadan öğrendik hamile olduğumu. O yüzden değerlerdeki düzelme nasıl bilemiyorum. Sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yedirdim bal yedirdim keçi boynuzu kürünü uyguladım. En son dönemde zeytinyağının içinde bölüp bi gece beklettiğim inciri yedirdim geceleri. Bi de ikimizde e vitamini kapsülü bide magnezyum kalsiyum çinko kapsülü kullanmaya başlamıştık. Doktoruma danışmadan okuduklarımla başlamıştım kapsüllere bi zararı ya da yararı oldu mu bilmiyorum ama yaptıklarımın hepsini bil diye yazıyorum ben canım.
Bizim değerde olan bi arkadaşada siz aşılama bile denemeyin vakit kaybı direk tüp bebek yapın demişler. Ve tüp bebek için gittikleri merkezde değerler çok farklı çıkmış mesela. Ve eşimin gittiği doktor olabilir mühim değil tedaviye başlıcaz dedi asla moral bozmadı. Moralini yüksek tut vazgeçme bende senin gibiydim bu kadar kısa sürede olacağı hele aklımdan bile geçmezdi. O kadar ki daha yeni bi sürü incir keçiboynuzu stoklamıştım eve. Allah şifasını versin inşallahAnladım canım bizde İnciri zeytinyağına doğradık sabahları ondan yiyip mesir macunu keçiboynuzu pekmezi fındık yediriyorum akşamları yatmadan keçiboynuzu kürü içiriyorum. Benin folik asitten de 2 güne 1 içiyor ama faydasını bilmiyorum olur mı Sigarayı da kendisi bıraktı çünkü doktor aşılama 1 yıl içinde olmazsa tüp bebek dedi baya üzüldü inşallah bizde faydasını görürüz canım ya aynen bizde yıkıldık o akşam bişey yemeden erkenden yattık![]()
Bizim değerde olan bi arkadaşada siz aşılama bile denemeyin vakit kaybı direk tüp bebek yapın demişler. Ve tüp bebek için gittikleri merkezde değerler çok farklı çıkmış mesela. Ve eşimin gittiği doktor olabilir mühim değil tedaviye başlıcaz dedi asla moral bozmadı. Moralini yüksek tut vazgeçme bende senin gibiydim bu kadar kısa sürede olacağı hele aklımdan bile geçmezdi. O kadar ki daha yeni bi sürü incir keçiboynuzu stoklamıştım eve. Allah şifasını versin inşallah
Merhaba aylar önce yazılmış bi cevap ama sürekli bende sorun var diyip kadın Doğumun kapısını aşındırdım hormon smear testlerim yumurtalık rezervlerim şükür normal ama eşimin çok çok kötü çıktı ileri hareketli %0 yerinde hareketli %10 ileri yavaş hareketli %10 hareketsiz %80 sigarayı bıraktı keçi boynuzu pekmezi ve kürüne başladık şansımız çar mıdır ki çok üzülüyoruz
Ay inşallah bizde seviniriz evet dikkat ediyoruz o işe benden sonra gidiyo ayarlıyorum masaya arıyorum masada hepsi ye iç diye ne yapayım çocuk gibi peşinden koşcam bi süre emeklerime değer inşallahAynı benimde bir sorun yok hepsinde sadece prolaktin yğksekti dostinex kullanıyorum düşcek inşallah. Eşiminde ileri hızlı 40 çıktı.. Suan sorun prolaktin inşallah oda düzelcrk... Promenk i. Sin keçinoynuzu çakşır suyu içsin fındık fıstkk bal yesin. Sigara içmesin stres yapmasıj 1 ay böyöe deneyin . Ve eşimde varikosek var birde 40 çıktı çok sevindik
Canim sakin üzülme bizimde ayni çıktı gittik ilk eşime gittik yuzde 5 ti hizli hareket varikosel vardi 2.4 mm hemen ameliyat dedi doktor ameliyat olmak istemedik .keci boynuzu pekmezi basladi esim hemen.sonra bende doktora gittik enfeksiyon var dedi ilac verdi ve de adetim gecikti 3 gün once hamile oldugumu öğrendim.bu sperm yavasligi yüzüne hala inanmakta zorluk çekiyorum keseyi bile gördük bugün.Hic kafana takma proseed plus diye bI ilac esin icin keci boynuzu kuru .her aksam ceviz findik badem bi kase.ve doktor demis kestane bali bunlar cok iyi geliyormuş bizde bunlari yapacaktik .hamile olduğumu ogrendim tabiki döllenme icin bi sperm bile yeter ama saydiklarimi yapmaniz iyi gelecektir sperm hizina doktorada danışın genedeMerhaba aylar önce yazılmış bi cevap ama sürekli bende sorun var diyip kadın Doğumun kapısını aşındırdım hormon smear testlerim yumurtalık rezervlerim şükür normal ama eşimin çok çok kötü çıktı ileri hareketli %0 yerinde hareketli %10 ileri yavaş hareketli %10 hareketsiz %80 sigarayı bıraktı keçi boynuzu pekmezi ve kürüne başladık şansımız çar mıdır ki çok üzülüyoruz
Evet doktora gideceğiz araştırma hastanesinde sıra var baya bizde bu arada pekmez keçiboynuzu kürüne başladık ilk tahlille o zaman yapacağı tahlil arasında değişme var mı görürüz dedik eşimde çok üzüldü pat diye senin çocuğun bu tabloya göre olmaz eşinde sorun yok dedi eşim belli etmedi ama yüzü düştü onunla beraber bende kullanıyorum pekmezi fındığı kötü hissetmesin diye inşallah bizimde değerlerimiz normale döner içim ferahladı birazcık da olsa sizin yazdıklarınıza sağolunCanim sakin üzülme bizimde ayni çıktı gittik ilk eşime gittik yuzde 5 ti hizli hareket varikosel vardi 2.4 mm hemen ameliyat dedi doktor ameliyat olmak istemedik .keci boynuzu pekmezi basladi esim hemen.sonra bende doktora gittik enfeksiyon var dedi ilac verdi ve de adetim gecikti 3 gün once hamile oldugumu öğrendim.bu sperm yavasligi yüzüne hala inanmakta zorluk çekiyorum keseyi bile gördük bugün.Hic kafana takma proseed plus diye bI ilac esin icin keci boynuzu kuru .her aksam ceviz findik badem bi kase.ve doktor demis kestane bali bunlar cok iyi geliyormuş bizde bunlari yapacaktik .hamile olduğumu ogrendim tabiki döllenme icin bi sperm bile yeter ama saydiklarimi yapmaniz iyi gelecektir sperm hizina doktorada danışın genede
Ay inşallah bizde seviniriz evet dikkat ediyoruz o işe benden sonra gidiyo ayarlıyorum masaya arıyorum masada hepsi ye iç diye ne yapayım çocuk gibi peşinden koşcam bi süre emeklerime değer inşallah
Canim bizim ilk yuzde 2 idi 20 gun falan keci boynuzu pekmezi icti yuzde 5 e cikti.tabiki belkide hareketlu sperm kismini saydi.bizde uzulduk ilk duyduğumuzda ama halledilebilecek bi sorun bence buna inaniyorum iyi beslensin dogal olarak.kola vb. Uzak durun yürüyüş.ayrica keci boynuzu zamani yaklasiyor kürünü yaparsin.kestane bali cok iyi geliyormus karadeniz tarafinda bulunuyor nerde oturuyorsun bilmiyorum ama.muz yedir hergün bi tane.hemen duzelmesini bekleme 1 kac aya düzelir ins canim .Evet doktora gideceğiz araştırma hastanesinde sıra var baya bizde bu arada pekmez keçiboynuzu kürüne başladık ilk tahlille o zaman yapacağı tahlil arasında değişme var mı görürüz dedik eşimde çok üzüldü pat diye senin çocuğun bu tabloya göre olmaz eşinde sorun yok dedi eşim belli etmedi ama yüzü düştü onunla beraber bende kullanıyorum pekmezi fındığı kötü hissetmesin diye inşallah bizimde değerlerimiz normale döner içim ferahladı birazcık da olsa sizin yazdıklarınıza sağolun
Bende ilk duydum cok üzüldüm.buradaki yazıları okudum biraz umutlandım üye olup bende yazmaya basladim.1 ay önce bende sperm yavas nasil düzelir her başlık altına yaziyordum canim.sonra umutlarim artti Suan hamileyim ve de sperm yavas ogrendik 2 ay sonra hamile kaldim yeni daha bizimde.dün keseyi gördük ama hala korkuyorum esimin spermleri yavasti acaba bebek sağlıklı olur mu .kalp atisini duysam icim biraz daha yavaslayacak galibaEvet doktora gideceğiz araştırma hastanesinde sıra var baya bizde bu arada pekmez keçiboynuzu kürüne başladık ilk tahlille o zaman yapacağı tahlil arasında değişme var mı görürüz dedik eşimde çok üzüldü pat diye senin çocuğun bu tabloya göre olmaz eşinde sorun yok dedi eşim belli etmedi ama yüzü düştü onunla beraber bende kullanıyorum pekmezi fındığı kötü hissetmesin diye inşallah bizimde değerlerimiz normale döner içim ferahladı birazcık da olsa sizin yazdıklarınıza sağolun