Sperm hareketsizligi

Merhaba kızlar. Bebek sahibi olmak istiyoruz ama eşimde hareketsizlik var ve ameliyat olması gerekiyormus. Benim değerler normal çıktı Aynı sorunu yaşayan ve ameliyatsız cocuk sahibi olan var mı.

Eşime sperm hareketi sayisi icin Sanfertil diye takviye onerdi gunde 1 tane kullaniyor anadolu yakasındayız temin edebildik umarim ise yaracaktir

Kizlar bugun fark ettim regli donemim geceli 5 gun oldu bugun kahve rengi akinti ve pembe man geldi acaba bu neyin nesidir anlamadim bilgisi olan varmi

Ama adet olmuşsun??? Yani adetin az mı oldu eskisi gibi miydi bilemedim yanlış bişey de demek istemiyorum bende tecrübesiZim bu konuda
Cok degisik bir durumdayim canim hic anlamadim esimde sperm hareketsizligi vardi onun icin 2 haftadir doktorun verdigi bitkisel caylari iciyordu ama bu kadar erken gebelik olurmu bilemedim ayni sekilde bende bilincsizim :(

Cok degisik bir durumdayim canim hic anlamadim esimde sperm hareketsizligi vardi onun icin 2 haftadir doktorun verdigi bitkisel caylari iciyordu ama bu kadar erken gebelik olurmu bilemedim ayni sekilde bende bilincsizim :KK43:
Bizimde aynı sorunumuz olduğu için ben tüp bebeğe hazırladım kendimi hiç takip bile etmiyorum inan sadece ilaçlar bitsin semen analizini yapalım ve tedaviye başlayalım diye bekliyorum. Ama insallah senin gebelikle alakalıdır umut olursunuz bizlere

Bizimde aynı sorunumuz olduğu için ben tüp bebeğe hazırladım kendimi hiç takip bile etmiyorum inan sadece ilaçlar bitsin semen analizini yapalım ve tedaviye başlayalım diye bekliyorum. Ama insallah senin gebelikle alakalıdır umut olursunuz bizlere
Insallah canim olursa direk haber verecegim insallah

Bugun yine Dr ye gittik eşim icin caya devam dedi insallah onumuzdeki ay test yapacaklar umarim iyi bir sonuc cikar sperm leri hareketlenmis olur ins

Esimin bir ay once sperm test sonucunda spermler cansizdi dun yine test yaptik ve yine hepsi cansizdendi sayisindada gerileme oldu bu bir ayda promotilkeci biynuzu kuru kullandi ama malesef hic etki etmemis umutlanmistim birazcikta olsa etki etmistir dedim ama husrannnnn

Esimin bir ay once sperm test sonucunda spermler cansizdi dun yine test yaptik ve yine hepsi cansizdendi sayisindada gerileme oldu bu bir ayda promotilkeci biynuzu kuru kullandi ama malesef hic etki etmemis umutlanmistim birazcikta olsa etki etmistir dedim ama husrannnnn

Bizimde öyleydi 3 ay önce yine biraz iyiydi 11 milyon dediler artsın diye keçiboynuzu kürü ve neler neler yemedi... en son 1,5 ay önce kontrol için gittiğimizde berbat çıktı milyon bile değil 830 bin!!! gibi bi değer bize kesin ve net normal yolla gebelik olamaz tüp bebek dediler

Bizede ayni sekilde direk tup bebek dediler dedim belki kullanacagimiz seyler etki eder ama gerileme gorunce cok uzuldum 42 milyondan 12 milyona geriledi bir aydir adama neler yediriyorum bunun icin ama galiba caremiz tup bebek ins onunla cocuk sahibi oluruz Allahim hepimizin yardimcisi olsun.

Bizede ayni sekilde direk tup bebek dediler dedim belki kullanacagimiz seyler etki eder ama gerileme gorunce cok uzuldum 42 milyondan 12 milyona geriledi bir aydir adama neler yediriyorum bunun icin ama galiba caremiz tup bebek ins onunla cocuk sahibi oluruz Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
Şuan kullandığı bi vitamin var onu kullansın bitsin tekrar semen analizi yapılacak ve umudum yok. Rapor çıkartmak için uğraşacağız bu kez de merkez arayışına gireceğiz maalesef

Eger son care tup bebek olursa bende internet uzerinden bir doktor buldum kac kisiye umut olmuslar istanbulda bir merkez

Back
X