Sperm hızı ve morfoloji düşüklüğü

Tavsiyeniz için teşekkür ederim onu da araştırayım bir bakalım

Bazı aktarlar gerçekten çok iyi kürler hazırlayıp veriyor ama denk gelmek lazım işte ne güzel maşallah darısı isteyenlerin başına

İleri hız olmazsa maalesef gebe kalınmıyor bizimde morfoloji 2 ama tüp bebekle dahi olmadı sizde zaman kaybetmeden hemen tüp bebeğe geçin sperm dna hasarlı sperm fsh testleri ayrıntılı yaptırın

İleri hız olmazsa maalesef gebe kalınmıyor bizimde morfoloji 2 ama tüp bebekle dahi olmadı sizde zaman kaybetmeden hemen tüp bebeğe geçin sperm dna hasarlı sperm fsh testleri ayrıntılı yaptırın
Eşinizde neler düşük sizin? Ve siz de bir problem var mıydı?

Bizim de başımıza aynı şey geldi :) iyi bir labta testi tekrarlamamızı tavsiye ederim, her yerin sonucu da doğru olmayabiliyormuş. Ona göre takviye başlar eşiniz
Merhaba birşey sormak istiyorum bugün 17+4 deyiz bugün ara ara incede olsa adet sancısı gibi birşey var normal mi

Hangı takvıyelerı kullandınız

Merhabalar bizde de morfoloji önce 0 sonra 1 çıktı keçiboynuzu özü başladık ama kaynatıp içmek daha mı etkili imprly ve proxeed plus alayım diyprum
Bence kaynatıp içmek daha mantıklı sıvı olduğu için kana karışıyor sanırım ama özü de olabilir tercih sizin.

Ben 28 yaşındayım. Bakalım doktor ne diyecek ama aşılamayı kafaya koydum gibi şuan Kürtaj düşük gibi işlemlerden sonra tüplerde tıkanıklık olabiliyormuş diye biliyorum Hsg filmi cekildiniz mi
Kürtajdan önce cekilmiştim ama kürtaj sonrası bakılmadı ama vakumlu kürtajdan tıkanıklık riski çok az, benim sanırım eş faktörlü neden.

Daha yeni 3 hafta
Kızlar benim moralim bozuk Eşim varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra takviyelerle gebe kaldım. Sonrasında ise bebeğimin kalbi durdu sağlıksızdı. Cumartesi günü sperm testi verdik ameliyatta 9.ayı geçtik değerler düşmüş.Çok üzüldük aşılamaya karar verdik. Neden böyle oldu anlam veremedik.doktor tekrardan takviyelere başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…