• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm içinde jöle gibi parçacıklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben denk gelmedim ablam çok şükür ama, başkasının senin gazabından nasiplendiğini gördüm birkaç kez :KK48: ama onlarda da asla terbiyeni bozmadan, elindeki terliği fırlatan anne edasıyla kızmıştın, hatırlıyorum 🙈❤️❤️
Kibarlığımı asla bozmam inceden inceye veririm nasihatı almadı o terlik varya direk füze gibi iner kafaya.
Hele bel altı asla hiç sevmem öyle şeyleride,direk giydirende oldu özelden ne küfürler hatta edim varya :skandal::olamaz:

Kibarlığımı asla bozmam inceden inceye veririm nasihatı almadı o terlik varya direk füze gibi iner kafaya.
Hele bel altı asla hiç sevmem öyle şeyleride,direk giydirende oldu özelden ne küfürler hatta edim varya :skandal::olamaz:
Ahahahahahhaha ay füzeye güldüm ablam Allah affetsin 😂😂😂😂 kusura bakma sen de 😂😂🙈❤️❤️

Hatırlamaz mıyım. Bir kez cinsellik topiğinde terbiyesizin biri ağıza alınmayacak şeyler söylemişti sana. Ben utanmıştım onun adına.

Bir de yönetim sana ayrımcılık yapıyor, seni banlamazlar demişti de, sen kendi elinle ahiretliğim buradayım diyip Mune hanımı etiketlemiştin.

Sonra da kendisi uzay boşluğuna tek yönlü bir bilet alıp seyahate çıkmıştı. Tirbiyisiz kadın. :süslü:

Yönetim siler herhalde o mesajı..:olamaz:
Umarim...

Ay yazik bu adamlara ya. Haberleri olmadan neler yapılıyor. Ne olursa olsun adamin mahremi bu.

Daha once de kocasinin adi soyadi tc nosuna açık bir sperm testi laboratuvar sonucu fotoğrafı yüklenmişti.

Bu kocanızın mahremi, adı soyadi görünüyor diye uyarmıştım. Bir şey olmaz demisti. 🙄

Bu sitede kuku gördüm,

popo gördüm,

meme gördüm,

güzel miyim diye soran trans birey ve ergen kız gördüm,

kakalı bez gördüm,

kanlı ped/peçete gördüm,

bir meni görmemiştim onu da simdi gördüm.

Teşekkürler. :olamaz:
Ay aynen ya ama bence dalga gecti bu kadar seffaf parçacıklar olur mu ki beyin hücrelerim yandı :KK57::ruh:

Ahahahahahhaha ay füzeye güldüm ablam Allah affetsin 😂😂😂😂 kusura bakma sen de 😂😂🙈❤️❤️

Hatırlamaz mıyım. Bir kez cinsellik topiğinde terbiyesizin biri ağıza alınmayacak şeyler söylemişti sana. Ben utanmıştım onun adına.

Bir de yönetim sana ayrımcılık yapıyor, seni banlamazlar demişti de, sen kendi elinle ahiretliğim buradayım diyip Mune hanımı etiketlemiştin.

Sonra da kendisi uzay boşluğuna tek yönlü bir bilet alıp seyahate çıkmıştı. Tirbiyisiz kadın. :süslü:
Füze gibi fırlayıyon hemen yiyen beyin felci geçiriyor .:KK53:
Hatırladım davşan demişti bana onu diyorsun demi sonra rahibe teresa oldum sjksjksjksjksjk .:süslü:
Sen benim yediğim cezaları görsen ahretlik hç affetmiyor bu kadın nene oldu yazık günah demyor tıkıyor hemen mapısa ihbar ediyorum kendimi hemen :ruh::mapus:
Özelden yediğim laflarda cabası. :KK53:

Umarim...

Ay yazik bu adamlara ya. Haberleri olmadan neler yapılıyor. Ne olursa olsun adamin mahremi bu.

Daha once de kocasinin adi soyadi tc nosuna açık bir sperm testi laboratuvar sonucu fotoğrafı yüklenmişti.

Bu kocanızın mahremi, adı soyadi görünüyor diye uyarmıştım. Bir şey olmaz demisti. 🙄
Kesinlikle eşi duysa bilse ne kadar tepki verir kızar.
Bazı insanlar cidden çok rahatlar umursamıyorlar bile birşey olmaz havasındalar.

Bu sitede kuku gördüm,

popo gördüm,

meme gördüm,

güzel miyim diye soran trans birey ve ergen kız gördüm,

kakalı bez gördüm,

kanlı ped/peçete gördüm,

bir meni görmemiştim onu da simdi gördüm.

Teşekkürler. :olamaz:
Terlige geçirilmiş 🍆 da görmüştük hatırlarsan, ayaklarımdan utanıyorum, sizce nasıl diye soruyordu

Back
X