• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm içinde jöle gibi parçacıklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İşte ayak diye attı şerefsiz. Üstelik ne ayağa benziyordu ne şeye, gerçek epey sayfa sonra ortaya çıkmıştı.
Çok popüler bir konuydu yaaa,hatırlayan yok mu:skandal:
Aradım taradim, 2019dan kalma konuyu buldum:)
Resim kalkmis tabii ama yorumları merka edenler buraya tik tik

İşte ayak diye attı şerefsiz. Üstelik ne ayağa benziyordu ne şeye, gerçek epey sayfa sonra ortaya çıkmıştı.
Linki falan yok mu? Cok eski bir konu herhalde? Hatırlayamıyorum ben. Gorduysem bile hafizam kabul etmemis unutmuş. 😁

İlişkiden sonra spermli peçeteye bakıp fotoğraf çekmek nereden geldi aklınıza ya. Bir de parmaklarına koymuş. 🤢

Abla patlican dedigi şey iste anlasana:confused::KK8:
Eyvah eyvahhh yengecin mesajda baldırcan vardı da ondan şeyettityidim :olamaz:
Hatırlamadım onu kesin akşam saatinde yada gece açılmıştır konu :skandal:
Aradım taradim, 2019dan kalma konuyu buldum:)
Resim kalkmis tabii ama yorumları merka edenler buraya tik tik
Helal olsun iyi buluşsun konuyu

Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Nerde yaşıyorsunuz siz öyle ? 😲

Aboo parmağı bandırmış sperme bir de. Hayır o atmık peçetede o şekil durmaz "aşkım dur parmağıma denk getir" mi dediniz ne yaptınız. O nasıl seks. Ziyan etmeseydiniz parmaktan olması gereken yere aktarsaydınız bari. Hazır parmağın ucunda ahajsj. Ben gidip bi gusül abdesti alayım elalemin kocasının spermini gördüm, abdest falan hep gitti ajajsjs.

Sokakta kim kime sperm gösteriyor hanımefendi? Hadi velev ki gösteriyorlar birbirlerine, bize ne bundan? Ben tanımadığım bir adamın spermini/menisini görmek istemiyorum mesela:KK12:
Nerenin sokağıysa söylesin yanlışlıkla geçmeyelim, kazaya kurban gideriz.

Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Biz dr değiliz ya belkide sorunuzun cevabı bizde değildir MENÜ hahaha görmediğiniz kalmıştı bi

Back
X