- 28 Mart 2020
- 21.361
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.864
- 598
- Konu Sahibi 2melekannesl
Abla patlican dedigi şey iste anlasanaYok artık patlıcanın ne işi var o ayakta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla patlican dedigi şey iste anlasanaYok artık patlıcanın ne işi var o ayakta![]()
İşte ayak diye attı şerefsiz. Üstelik ne ayağa benziyordu ne şeye, gerçek epey sayfa sonra ortaya çıkmıştı.Yok artık patlıcanın ne işi var o ayakta![]()
Aradım taradim, 2019dan kalma konuyu buldum:)İşte ayak diye attı şerefsiz. Üstelik ne ayağa benziyordu ne şeye, gerçek epey sayfa sonra ortaya çıkmıştı.
Çok popüler bir konuydu yaaa,hatırlayan yok mu![]()
Linki falan yok mu? Cok eski bir konu herhalde? Hatırlayamıyorum ben. Gorduysem bile hafizam kabul etmemis unutmuş.İşte ayak diye attı şerefsiz. Üstelik ne ayağa benziyordu ne şeye, gerçek epey sayfa sonra ortaya çıkmıştı.
Benin henuz uye olmadigim zamanlarda açılmış konu, ondam gormemisim.Aradım taradim, 2019dan kalma konuyu buldum:)
Resim kalkmis tabii ama yorumları merka edenler buraya tik tik
Sadece baksa yine iyi. Bi parmak almış icinden.İlişkiden sonra spermli peçeteye bakıp fotoğraf çekmek nereden geldi aklınıza ya. Bir de parmaklarına koymuş.![]()
Eyvah eyvahhh yengecin mesajda baldırcan vardı da ondan şeyettityidimAbla patlican dedigi şey iste anlasana![]()
Hatırlamadım onu kesin akşam saatinde yada gece açılmıştır konuİşte ayak diye attı şerefsiz. Üstelik ne ayağa benziyordu ne şeye, gerçek epey sayfa sonra ortaya çıkmıştı.
Helal olsun iyi buluşsun konuyuAradım taradim, 2019dan kalma konuyu buldum:)
Resim kalkmis tabii ama yorumları merka edenler buraya tik tik
Nerde yaşıyorsunuz siz öyle ?Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Nerenin sokağıysa söylesin yanlışlıkla geçmeyelim, kazaya kurban gideriz.Sokakta kim kime sperm gösteriyor hanımefendi? Hadi velev ki gösteriyorlar birbirlerine, bize ne bundan? Ben tanımadığım bir adamın spermini/menisini görmek istemiyorum mesela![]()
Orda bile mümkün değilEsengales![]()
Biz dr değiliz ya belkide sorunuzun cevabı bizde değildir MENÜ hahaha görmediğiniz kalmıştı biGörmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Tam çıkarken yakalamak mühim benceİyi bari penis üzerinde çekmemişsiniz
Menüyü alabilir miyimMenüyü beğenmedim tişikkirlir![]()
Bari kocasının menüsünüde alıp gitseydi yazık o burda kaldı parmak ucundaYorum beğenmeyince üyelik iptali de moda oldu![]()