• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm içinde jöle gibi parçacıklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Sokakta zevkine kim bunları gösteriyormuş da sorun yok gibi karşılanıyormuş bir anlatsanıza?
Bakmak istemeyen bakmasın denilerek burada her istediğinizi paylaşmazsınız yaa nasil bir kafa bu?

İnternette böyle katı parçacıkların olmasının sebebi meni kanallarında çok bekleyen spermin topaklanmasıymış. Eşinizin boşalma sıklığı azsa olabilir öteki türlü en kesin bilgiyi bir doktor verebilir, geçmiş olsun. 🥸

Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Bacım kimse zevkine alın bu benim kukum nasıl beğendiniz mi diye atmadı 🤣🤣🤣 tıpkı sizin şeyiniz gibi. Onlara da aynı tepki verildi
biz ne bilek yav tohturlar niye var

Sokakta zevkine kim bunları gösteriyormuş da sorun yok gibi karşılanıyormuş bir anlatsanıza?
Bakmak istemeyen bakmasın denilerek burada her istediğinizi paylaşmazsınız yaa nasil bir kafa bu?
kocalarımızın, sevgililerimizin spermlerini atalım diye bekliyor bence

Hanımefendi biz doktor muyuz? Bize ne kocanızın Dölünden, ne anlamamızı bekliyordunuz pardon da?
Bir de haklıymış gibi konuşuyorsunuz ya
Edep biraz
Eşinize aşırı üzüldüm şu an
Karısı menisini gelmiş binlerce insanın görebileceği bir yere koymuş
Rezalet

Yine de açıp bakiyoruz ufff 😂 eşimden çekiç çıksa yazmam buraya. Doktora koşmaktan aklıma mi gelecek
Ay ben resim olacağını hiç tahmin etmedim başlıktan, çünkü bir insan bunu yapmamalı yani.

Sokakta hiç görmedim keyfne sperm gösterenleri,haa şu var deli gördüm açmış pantolununun önünü geziyordu sokakta..
Bunada bişi yapılmaz adam deli sonuçta.

Back
X