İçim bir yandan rahat diğer yandan değil çünkü vicdan yapıyorum allahım yardımcım olsunStresten adetin gecikmiştir. Sıfır ihtimal mümkün olmayan birsey icin gerilmeyin bunu düşünün rahatlayın.
Soruyu yanlıs okudunuz sanırım yanlıs okumanız bıle benı tedırgın edıyorBacım gardașım her kimsen dünden beri malamat oldun bütün cinsellik içeren konulara yazdın saçmalama gurban olduğum ne hamile kalması normal sürtünmeyi geçtik arada çamaşırlar ve günlük ped var bide
Bu kadar insan yok diyor canım hala diretiyorsun imkansız zaten daha da düşünme benceAblacım sekiz tane yiğenim var nasıl olur bebek biliyorum ama korkuyorum kafayı yicem bir hafta sehi dısında kaldım orası soğuktu üşüttüm beslenmem değişti ve regl olmadım korkuyorum işte idrar testi negatif ama
Hamilelik şüphesi icin rahat olun ihtimal yok .İçim bir yandan rahat diğer yandan değil çünkü vicdan yapıyorum allahım yardımcım olsun
Elimde değil yoksa ben bu işkenceyi ister miyim tövbemi de ettim bir an önce adet olmak istiyorumBu kadar insan yok diyor canım hala diretiyorsun imkansız zaten daha da düşünme bence
Tövbemi ettim Allah kabul etsin inşallah olurumHamilelik şüphesi icin rahat olun ihtimal yok .
Ama bunu yapmış olmanın vicdanı rahatsızlığı varsa o ayrı. Bunun içinde tövbe kapısı var . Herşeyin çözümü var.
Stres yaptıkça adetin gecikir ,geciktiği için daha da merak edersin .. Sakin ol bişey olmayacak korkma rahat tut içini bi kaç güne olursunElimde değil yoksa ben bu işkenceyi ister miyim tövbemi de ettim bir an önce adet olmak istiyorum
İnşallah abla çok sağol duanı esirgemeStres yaptıkça adetin gecikir ,geciktiği için daha da merak edersin .. Sakin ol bişey olmayacak korkma rahat tut içini bi kaç güne olursun
Rica ederim rabbim gönlüne göre versin ,sen bilirsin ama altından kalkamayacağın şeylerin yükünü alma ,kendine yazık düşünüp eziyet ediyorsunİnşallah abla çok sağol duanı esirgeme
Aynen öyle ablacım allahım kötü yola gitmeyi nasip etmesin çok sağolRica ederim rabbim gönlüne göre versin ,sen bilirsin ama altından kalkamayacağın şeylerin yükünü alma ,kendine yazık düşünüp eziyet ediyorsun
Yemek için değil de dekor amaçlı demek ki :)Yiyemeyecegin muzu soymayacaksin.
favori sozum
Bir an yanlış konudayım sandım. Dalga mı geçiyorsun ben senle daha güzel dalga geçerim emin olSoruyu yanlıs okudunuz sanırım yanlıs okumanız bıle benı tedırgın edıyor
Teşekkür ederimBir an yanlış konudayım sandım. Dalga mı geçiyorsun ben senle daha güzel dalga geçerim emin ol
Allah kabul etsin inşallah ama sizi tövbeye düşürecek pişmalığı kendinize ne diye yaşatıyorsunuz?Tövbemi ettim Allah kabul etsin inşallah olurum
İdrar testi yaptım bu olay yirmi gün önce oldu dün yaptım negatif cıktı... umarım bir an önce olurumAllah kabul etsin inşallah ama sizi tövbeye düşürecek pişmalığı kendinize ne diye yaşatıyorsunuz?
Gebelik ihtimali korunmasız ilişkilerde muhtemeldir.Sizi tövbe değil korunma yöntemleri bu ihtimalden koruyacaktır.
Yaşadığınız birliktelikte bu ihtimal yok gibi anlattığınızdan stres yapmayın, test yapın.Regl olursunuz muhtemelen.
Düşünmeyin.Gebelik yok demek ki.Testte çıkardı olsa..İdrar testi yaptım bu olay yirmi gün önce oldu dün yaptım negatif cıktı... umarım bir an önce olurum
İnşallah yarın uyandığımda içim rahatlar inşallah. Destek cıkan herkese cok tesekkur ederım umarım her dileğiniz sizin icin hayırlısıysa gerçekleşirDüşünmeyin.Gebelik yok demek ki.Testte çıkardı olsa..
İnşallah yarın rahatlarım çok teşekkür ederim yorumunuz içinHamile olmanız imkansız . Kafaya takıp stres yapıp adet düzenizi daha da bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?