Erkek İnfertilitesi Sperm morfolojisi pinhead (iğne baş) olup da hamile kalan var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.508
En iyi cevaplar
2
69.634
1.623
102
Üyemizin isteği üzerine böyle bir konu açılmıştır. Konu hakkında detayları buradan paylaşabilirsiniz....

Sağlıklı günler dilerim

eşimin sperm morfolojisi pinhead(iğnebaş).tamamına yakını böyle.birkaç kişiden (kkya üye kişilerden)bu morfoloji yapısına sahip olup çocuk sahibi olan olduğunu duydum.
2 mikro denemem var,1. olumsuzdu.şu an 2. nin sonucunu bekliyorum.hamilelik var,yalnız düşük riski yüksek.çünkü kanamam var.bu hamileliği antalya gelecek tüp bebek merkezinde elde ettik ve çok mutluyuz.

bizim geçtiğimiz yollardan geçip de mutlu sona ulaşan var mı?

canım benim allah yardımcın olsun.umarım bu sefer bekleyişin son bulur.benim eşimin morfolojisi en sonki testte %2 çıkmıştı diğer değerlerimizde sorun yoktu ve ben şu an 10 haftalık hamileyim hemde doğal yoldan canım.doktorlar bize morfoloji sorun değil diyip duruyorlardı bizde çok kızıyorduk ama demekki gerçekten öyleymiş.iğne baş falan onlardan pek anlamıyorum canım.biz 1,5 sene sonra bu mutluluğu yaşadık.alahım umarım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder.eşim en son mone ve evicap400 kullanıyordu belki faydası olmuştur canım doktora sorun isterseniz sizde kullanın.herşey gönlünce olsun.allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın (amiiinn)

mona rosacım,beni biliyorsun zaten...biz de sperm yapısının tamamının pinhead olmasından dolayı çocuk sahibi olmayoruz...bize de doktorlar pek fazla ümit veremediyse de 3 deneme yaptık,ikisi negatifti,üçüncü ise kimyasal gebelikti...şimdi ise beklemedeyiz. ama artk ümitli bir bekleyiş içinde...

bizde %90ı pinhead%10 amorf baş dedi ve döllemeyi pinheadle başardık dedi doktorum.embriyolar 3. gün embriyosuydu ve 8 hücreliydi.normal sperm ve normal yumurtayla döllenen embriyo kalitesindeyd dedi doktor ve kendimzle gurur duyuyoruz dedi.bunu bize memorial bile söyleyemedi 1.denemede.2. mikroyu ANTALYA GELECEK TÜP BEBEK MERKEZıNDE yaptık.çok memnunuz,tayinimiz çankırıya cıksa da başka denemeler için tekrar gelme yollarını aramaktayız bu merkeze.

Son düzenleme:
Canım inşallah başka denemelere gerek kalmaz,sağlıkla kavuşursun yavruna...

Bu arada,sen niye yatmıyorsun,ne işin var buralardalmaz:

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim eşimde morfoloji bozukluluğu var 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik geçiridim benim gibi olupta sonradan bebeğini kucağına alan varmı doktorlar eşinden dolayı bebeğin gelişmeyip ölüyor dedi çok kafam karışık hep böylemi olacak ne olur yardım edin tüpbebek bende mi yaptırsam

morfolojide sorun ne canım?
ANTALYA GELECEK TÜP BEBEK MERK. GİT.doktorla görüş,işlerini çok iyi yapıyorlar.sen nerede yaşıyorsun hilal?yaş kaç?ben orada denedim,memnunum

şu mübarek günde Allahmı gönderdi seni yaşım 25 2 yıllık evliyim Antalyada değilim ama annemlerin yazlığı var Antalyada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum hamileliklerim hepsi doğal yolla oldu morfoloji bozukluluğu yani eşimin sperlerimin yarısı sağlıksız ne yapmam lazım tüp bebek merkezine başka yere gittim doğal yolla olur 1 kez daha deneyin eğer olmazsa tüpbebk yapalım dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…