Erkek İnfertilitesi Sperm morfolojisi pinhead (iğne baş) olup da hamile kalan var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet ben hatırladım cünkü tüp bebebek yaptırcaktın adet oldugunda ama sen hamile kalmıştın

canım üzülme nasıl olsa dogal yoldan hamile kalabiliyosun bak ben 2buçuk yıldırhiç hamile kalamadım

ilk yaptırdıgımız teste yüzde 11 yazıyo aşılama yaptıgımız teste yüzde4 yazıyo arlarında 6 ay var düşmüş belki şimdi dahada düşmüştür 1 senedir hiç yaptırmadık

evet tüp bebeğe karar verdim süpriz oldu ama işte sonunda hüsrana uğradım sende üzülme canım bu mübarek gecede bol bol dua edelim inş. bebişlerimize kavuşacaz

evet tüp bebeğe karar verdim süpriz oldu ama işte sonunda hüsrana uğradım sende üzülme canım bu mübarek gecede bol bol dua edelim inş. bebişlerimize kavuşacaz

AMİN İNŞALLAH dualarımızı eksik etmiyelim

eşimin sayısı toplamda 40milyon acaba benim hamile kalmamı bu engelliyo olabilirmi hareketlilik yüzde60 toplam sence nasıl canım

ilk yaptırdıgımız teste yüzde 11 yazıyo aşılama yaptıgımız teste yüzde4 yazıyo arlarında 6 ay var düşmüş belki şimdi dahada düşmüştür 1 senedir hiç yaptırmadık

canım stresten de eşin verdiyse oda etkiliyor eşim il önce verdiğinde çok düşük çıktı sonrasında bu kadar oldu bizde kaç aydır sperm tahlili yaptırmadık git yaptır diyorum eşime yaptırıpta morelimi bozmam diyor ne yapacağımı şaşırdım kaldım valla denemeiğim yöntemler bize küstü en son bir macun tarifi aldım onu kullanıyoruz ikimizde istersen sana de vereyim arkadaşımın eşi ve kendisinde 2 yıl çocukları olmuyordu bu macunu denediler 2 ay sonra hamile kaldı inş. bende şifa bulurum

AMİN İNŞALLAH dualarımızı eksik etmiyelim

eşimin sayısı toplamda 40milyon acaba benim hamile kalmamı bu engelliyo olabilirmi hareketlilik yüzde60 toplam sence nasıl canım

canım bence eşinin sperm sayısı iyi sadece 1 tanesi yarışı kazanıyor düşünebiliyormusun o yüzden stres yapmıyacaz inş. olucak inanıyorum ben buna

bende eşime diyorum git ver yok gitmiyo deli ediyo beni bende ramazana kadar bekliycem artık ondan sonra ALLAH ıZıN VERıRSE BAŞLIYCAM

yarım kavanoz bal 2 avuç az dövülmüş fındık 1 avuç az dövülmüş ceviz bide çok ufatmayın ağıza gelsin kıtır kıtır olsun 2 yemek kaşığı polen sabahları karıştırın hepsini aç karınına 1er kaşık eşinizle yiyin enerji deposu valla hem yumurtmaya hemde hızlı sperlerin oluşmasına yardımcı oluyo bunuda benim bir arkadaşım tavsiye etti

canım sabahları aç karını 1 er kaşık akşamları yatmadan 1 er kaşık yiyin eşinle

4-5 morfolojide iyi değerler.ben %0 ile hamile kaldım tüp bebekle.yazlık ne tarafta sizin,lara tarafında gelecek tüp bebek ?mutlaka görüşün.yaptır ya da yaptırma önemli değil.ben çok merkezle görüşerek oraya karar verdim ve çok rahattım tedavi boyunca.bunu doktordan aldığım güvenle sağladım.normalde çok panik ve heyecanlı biriyim

ay ramzanda hamile kalmam 2 yıl önce ramazanda hamile kalmıştım bebek açlıktan beslenememişti

yok lara tarafında değil arapsuyunda ama arabayla gidip gelirim sorun değil de bakalım nsaipte ne var bende çok heyecanlıyım yine de paylaşımın için çok saol

canım yazdım kegıda cok teşekkür ederim yaparım bunu canım cok sagol hoşuma gitti bu karışım lezzetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…