evet ben hatırladım cünkü tüp bebebek yaptırcaktın adet oldugunda ama sen hamile kalmıştın
canım üzülme nasıl olsa dogal yoldan hamile kalabiliyosun bak ben 2buçuk yıldırhiç hamile kalamadım
canım benim eşiminde morfolojisi %5 acaba düşüklerim bundan dolayımı oluyor bilmiyorum
evet tüp bebeğe karar verdim süpriz oldu ama işte sonunda hüsrana uğradım sende üzülme canım bu mübarek gecede bol bol dua edelim inş. bebişlerimize kavuşacaz
ilk yaptırdıgımız teste yüzde 11 yazıyo aşılama yaptıgımız teste yüzde4 yazıyo arlarında 6 ay var düşmüş belki şimdi dahada düşmüştür 1 senedir hiç yaptırmadık
AMİN İNŞALLAH dualarımızı eksik etmiyelim
eşimin sayısı toplamda 40milyon acaba benim hamile kalmamı bu engelliyo olabilirmi hareketlilik yüzde60 toplam sence nasıl canım
4-5 morfolojide iyi değerler.ben %0 ile hamile kaldım tüp bebekle.yazlık ne tarafta sizin,lara tarafında gelecek tüp bebek ?mutlaka görüşün.yaptır ya da yaptırma önemli değil.ben çok merkezle görüşerek oraya karar verdim ve çok rahattım tedavi boyunca.bunu doktordan aldığım güvenle sağladım.normalde çok panik ve heyecanlı biriyim
canım yazdım kegıda cok teşekkür ederim yaparım bunu canım cok sagol hoşuma gitti bu karışım lezzetli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?