Erkek İnfertilitesi Sperm morfolojisi pinhead (iğne baş) olup da hamile kalan var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hepinize merhaba...
Mona rosa nasılsın bugün,kese falan oluyomuş ya ne zaman gitcen onu görmeye?öf yaa...hamile kalmakla da bitmiyo de mi...

mlkpınar sen neye karar verdin tedavide?yazın var mı tedavi düşüncen ?merkeze karar verdin mi?

Yok canım ya,ben bir yıl içinde üç defa denediğim için ara vermek istiyordum,şimdi de özel bi okulda çalışacağım için tedavim mecburen bir yıl kadar ertelendi...inşallah böylesi daha iyi olur...o zamana belki kök hücre tedavisi bile başlar...zaten senin yavruş olursa soluğu ben de antalya'da alcam galiba:)))

kızlar merhaba...morfoloji %2 ve başanomalisi %98.... bende pko yum... perşebe doktora gdeceğim...aşılama yaparlarmı yoksa direk tüp bebek mi denetir...

kızlar merhaba...morfoloji %2 ve başanomalisi %98.... bende pko yum... perşebe doktora gdeceğim...aşılama yaparlarmı yoksa direk tüp bebek mi denetir...

sanırım aşılama için hareketlilik faktörü de önemli,yani hareketlilik de iyi değilse aşılama yapmazlar galiba...

ne yaptın edut merak ettim.aşılama yapıdı mı?

evliliğimin 3. yılı 28 temmuzda doluyor.ç doktor tedaviye başlamak için 3 ağurtosta randevu verdi. 2 aşılama yapıcaz tüpten önce dedi. yanlız myom çıktı bende aşılamadan sonra alırız onu tüpü engellemsin diye dedi e bu myom aşılamayı engellemeyecmi yada zaten umut yok diyemi öyle dedi bilemedim. bu hafta smir testini göstermeye gidip sorcamda...bakalım

canım benim olur her şey hallolur,şimdidrn grçmiş olsun.benim de 15 temmuzda 3 yılım doluyor.senin yaşın kaç?hangi şehirdesin ?

merkezin hangisi edut?

canım ben kocaelindeyim üniversitede başladık..rapor çıkartaıyım istiyorum çünkü...evliliğimin 3. yılı 28 temmuzda doluyor.... denemey ise 6 ay oldu deneyeli öncedden eşim korunuyordu ki gerek yokmuş aslında:))) t

kızlar morfoloji testini yorumlayanınız varmı.....................
ben çok merak ediyorum....bilen varsa yazayım ya...

mona rosacım teşekkür ederim şimdiden.............bizim sonuçlarımız kötü doktorun dedigine göre ama bu derdi çeken kimselerlede paylaşıp konuşmak için merak ediyorum...........
normal morfoloji(&#37=0
amorf baş(%)=74
hafif amorf baş=0
şiddetli amorf baş=74
akrozomal(%)=27
nüklear(%)=24
round head(%)=1
pin-head(%)=8
tapered sperm(%)=4
abaxial implantasyon(%)=2
head-base vakuol(%)=0
parsiyel seperasyon(%)=2
miscellaneous(%)=6
BÜYÜK BAŞ(%)=6
KÜÇÜK BAŞ(%)=0
UZUNBAŞ(%)=20
MULTIPLE BAŞ(%)=0
NORMAL BAŞLI BOYUN
VEYA KUYRUK (%)=0
SERBEST BAŞ(%)=2
SıTOPLAZMıK DROPLET (%)=10
MID-PIECE/BOYUN ANOMALıSı(%)=14
KUYRUK ANOMALıSı(%)=16
sadece koyu renkle yazılmış yerleri yazmaya çalıştım ama yinede uzun oldu kusura bakma.

nazmiyeciğim doktorun dediği gibi durum iyi görünmüyor,ama bu bebiş olamaz anlamına asla gelemez.yılmadan denemek gerek,tüp bebekle ne olmaz denenler oluyor,hatta doğal yolla ble oluyor.keçiboynuzunu deenedin sanırım.sigara varsa bırakın.tüp denemesi ya da başka denemeler neler yapıldı.macs yöntemi var mayada onu araştır istersen,o da erkek infertilitesinde iyi bir yöntem.sevgilerimle ...

merhaba mona rosa,nasılsınız bakalım,bizimki varlığını hissettiriyor mu annesi?umarım herşey yolundadır...sevgiler...

nzmyhn merhaba,
burada aslında hepimizin durumu aşağı yukarı aynı canım ama şöyle de bi gerçek var ki her an herşey olabiliyor...ne kadar üzülüp ağlasak da ya da tam tersi boşverip unutsak da herşey olacağına varıyor...
benim için mona rosa ,sağolsun,çok büyük umut oldu...rabbim inşallah önce onu sonra da bizleri sağlıkla kavuştursun yavrumuza...amin...
sevgiler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…