Arkadaşlar ben 4 nisanda 2. aşılamamı oldum malesef sperm sayımız düşük yıkandıktan sonra 14 mil kondu ama sevindirici olan ilk aşılamaya göre baya yüksek yıkandıktan sonra ilki ancak 5milyondu bu sefer yıkanınca 14 mil oldu inşallah tutmuştur bugün 10 gün hadi hayırlısı.sizin sperm sayıları ne kadar umudum var mı sizce
slm bizim sperm sayimiz 60 milyondu ilk asilamada ikinci asilamada 58 milyondu ama hareketlilik yavasdemisti doktorumuz yinede olmadi insallah seninki olur....
ya arkadaslar sperm sayilarinizi yazsaniz bilgi edinmis oluruz
Bizim sayı 250 milyon ama hareketlilik az yani varikosel ameliyatı hemde 2 kere,2 kerede aşılama olduk sonuç negatif.birde bende pco var.allah yardımcımız olsun arkadaşlar.bence herşey kader kısmet.milyonlarca spermden 1 tanesini istiyoz ama olmuyo işte.daha vakti zamanı var demekki.sabır ve dua sadece
Kızlar 12. Günüm bhcg 46.6 şimdi bu ne demek tecrübesi olan var mı? Ne olur cevap yazın
Kızlar 12. Günüm bhcg 46.6 şimdi bu ne demek tecrübesi olan var mı? Ne olur cevap yazın
amin canım hepimiz en kısa zamanda anne oluruz inşallah.benim bi arkadaşın esinde hiç sperm yoktu yani azospermdi.ankarada tüp bebek yaptırdı 5-6slm sizin sayi baya yuksekmis ama yinede iste ALLAH nasip etmeyince etmiyor sadece biri tutacak olan spermlerin tek bir spermle bile hamile kalanlar var ama olmayincada olmuyor evet sadece tevvekkul sabirrrr kismet kader meselesi Rabbim tez zamanda kavustur sun insallah su mubarek gunde
buyuk bir olasilikla hamilesin canim tebriklerrrrr:)))
tebrikler arkadaşım hamilesin darısı başımıza inşallah
amin canım hepimiz en kısa zamanda anne oluruz inşallah.benim bi arkadaşın esinde hiç sperm yoktu yani azospermdi.ankarada tüp bebek yaptırdı 5-6
sperm bulundu şimdi ikizleri var 5 aylık.ister aşılama yaptıralım isterse tüp bebek yaptıralım zamanı gelmeyince olmuyor işte
öluyorsun canim rabbim tek ol desin yeterki insallah darisi basimiza.... bu arada gelenler okuyanlar sperm sayilarinizi yazin arkadaslar bizlere umut olur bak betul arkadasimiz 14 milyonla hamis kaldi:)
gerçekten hamile miyim acaba pazartesi bir daha test yaptıracağım hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah:)
12 , gün degerin bence gayet iyi tabiki tekrarlamakda fayda var:) hayirli olsun insallah allah kucagina almayi nasip etsinnn
dogru söluyorsun yazmistim öluyorsun cikmis özur dilerim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?