Merhaba rabbim hakkınızda hayırlısını versin aynı seyleri yaşamışızKeçi boynuzu kürü polen keçi boynuzu pekmezi macun türü şeyler pek birşeye yaramadı eşimde çok düzenli kullanmadı üstüne bide kilo aldı doktor ilaç verecekti bizim yaşımızdan dolayı gerek görmedi direk tüp bebek önerdi Tüp bebek denedik kimyasal gebelik oldu dün öğrendik şimdilik bekliyoruz hayırlısı
Çok geçmiş olsun sizede rabbim hayırlısını nasip etsin Ekim gibi inşallah bişey olmazsa tekrar denemeyi düşünüyoruz sizde düşünüyormusunuzMerhaba rabbim hakkınızda hayırlısını versin aynı seyleri yaşamışız
maliyeti ne kadar oldu ? Keçiboynuzu kürü denediniz miEki Görüntüle 2296973
Biz bunları 3 ay kullandık tüp bebek öncesi sayı ve morfoloji yükseldi. İleri hız iki katına çıktı. Faydasını gördük. Saraçoğlu kürleri.
İki kür aynı anda olmuyor ters teper yoksa. Biz havuç suyu iki ay yaptık ama faydasını hiç görmedik hız konusunda... Bizde yaramadı işe ama yarayanlar oluyormuş.bu süreçte havuç suyu hızı arttırırı diyorlar ama, bütün kızlar havuç suyu ve keçiboynuzu kürü aynı anda içilmez, 1 ay o 1 ayda o diyorlar... sebebini bilen varmı ?
Evet ya işe yarayanda yaramayanda var..İki kür aynı anda olmuyor ters teper yoksa. Biz havuç suyu iki ay yaptık ama faydasını hiç görmedik hız konusunda... Bizde yaramadı işe ama yarayanlar oluyormuş.
İlaçlar evet ters tepenleri duydum ben de o da çok ilginç :/ Doktor hız sundan artmıyor demedi ki sadece artık tüp ebek yaptırın hızınız artmaz demeye getirdi çünkü çok takviye kullandık alternatif tıptan yararlandık ama elde var 0.. Bir şey soracağım. Morfoloji çok iyi olan bir erkekte dna hasarı olabilir mi yine de?Evet ya işe yarayanda yaramayanda var..
Kürleri geçtim hadi dielim kürler ters tepti ya ilaçlar?.
Sadece ilaç kullanp değerleri düşende var.. O çok ilginç..
Sizde neden işe yaramadı doktor ne diyor bu duruma
Hindistan cevizi iyi diyorlar bizde kullanmaya başladık inşallahYok mu başka yardımcı olacak
Evet olabilir cnm.. Spermle alakalı sonuçta.. Dna hasar testi yaptınzmıİlaçlar evet ters tepenleri duydum ben de o da çok ilginç :/ Doktor hız sundan artmıyor demedi ki sadece artık tüp ebek yaptırın hızınız artmaz demeye getirdi çünkü çok takviye kullandık alternatif tıptan yararlandık ama elde var 0.. Bir şey soracağım. Morfoloji çok iyi olan bir erkekte dna hasarı olabilir mi yine de?
Biz sperm için değil normal yemek için aldık hiç beğenmedik ne suyunu cevizini attık maalesef.... :/ Eşinin işi zorHindistan cevizi iyi diyorlar bizde kullanmaya başladık inşallahbir tana alıyorsunuz eşiniz suyunu içiyor 7 ye bölüp hergün yiyor bir ay bu şekilde devam edilecekmiş nasip
Yok nerede yaptırılıyor? Tüp bebek merkezlerinde mi sadece? Yoksa sperm testi yapılan her yerde yaptırılabilir mi?Evet olabilir cnm.. Spermle alakalı sonuçta.. Dna hasar testi yaptınzmı
Bilmiorm tatlm ama heryerde yaptırılması gerek sanrm.. Biz trdaviye yeni başladk... Ekim sonunda 3 ay btcek kontrolümz var.. Eğer düzelme olmazsa dna hasar testi istiecez bizde..Yok nerede yaptırılıyor? Tüp bebek merkezlerinde mi sadece? Yoksa sperm testi yapılan her yerde yaptırılabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?