Çok geçmiş olsun testin bizimkinden farklı morfoloji 0 ileri hareketli hiç yok sperm sayısı 6 yazıyor sadece 6 mı 6milyonmu mutlaka iyi bi ürologa gitmesi gerekiyor gibi görünüyor farklı bi yerde daha test yaptırdınızmı acaba sıkıntılı görünüyor rabbim acil şifalar versinArkadaşlar siteye yeni üye oldum.Sorun bizde değil.Kardeşim için arastiriyorum .Kız kardeşim bir yıllık evli bunlar hemen çocuk istedi kardeşim iki defa Dr gitti bir sorun çıkmadı.eşi gitti gecen hafta ve sperm sayisi düşük değerler düşük ve o kadar çok seviyorki ikiside çocukları yıkıldılar resmen tabi morel veriyoruz filan ama nafile cuma günü hormon testi var bilen yasayan yazsın lütfen ne yapmalıyız Eki Görüntüle 2087994
Canim hiz duzeltilebilir morfoloji de desteklerle duzeliyor hic canını sıkma iyi bir dr bulup tedavi olun .Bizim topigimiz var orda arkadaslar da yardimci olur yazacagim linke gelArkadaşlar siteye yeni üye oldum.Sorun bizde değil.Kardeşim için arastiriyorum .Kız kardeşim bir yıllık evli bunlar hemen çocuk istedi kardeşim iki defa Dr gitti bir sorun çıkmadı.eşi gitti gecen hafta ve sperm sayisi düşük değerler düşük ve o kadar çok seviyorki ikiside çocukları yıkıldılar resmen tabi morel veriyoruz filan ama nafile cuma günü hormon testi var bilen yasayan yazsın lütfen ne yapmalıyız Eki Görüntüle 2087994
Canim 6 milyon parantez icinde yaziyor yaÇok geçmiş olsun testin bizimkinden farklı morfoloji 0 ileri hareketli hiç yok sperm sayısı 6 yazıyor sadece 6 mı 6milyonmu mutlaka iyi bi ürologa gitmesi gerekiyor gibi görünüyor farklı bi yerde daha test yaptırdınızmı acaba sıkıntılı görünüyor rabbim acil şifalar versin
Altı milyonla olur mu diyorsun ayy hadi inşallah ne bileyim çok umitsizler pek bilgimizde yok okuyayim kardeşime de okutayim çok teşekkürlerCanim 6 milyon parantez icinde yaziyor ya
Başka bir yere gitmediler canım henüz yeni öğrendik zaten bir hafta oldu hormon testi var işte cuma günü Rabbim herkesin yüzünü guldursun inşallahÇok geçmiş olsun testin bizimkinden farklı morfoloji 0 ileri hareketli hiç yok sperm sayısı 6 yazıyor sadece 6 mı 6milyonmu mutlaka iyi bi ürologa gitmesi gerekiyor gibi görünüyor farklı bi yerde daha test yaptırdınızmı acaba sıkıntılı görünüyor rabbim acil şifalar versin
Bizim ilk SSK da yapılan testimizde 6 milyon du doktor daha sonra detaylı test istedi onda 14.900 çıktı 3 ay sonra testi tekrarladik 35.800 olmuştu ama benim esimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyatın 4. Ayindayiz henüz hiç hamile kalamadim 15 aydır evliyim hiç korunmadimAltı milyonla olur mu diyorsun ayy hadi inşallah ne bileyim çok umitsizler pek bilgimizde yok okuyayim kardeşime de okutayim çok teşekkürler
Keciboynuzu kuru incir kuru bol ceviz coban cokerten cayi ve aktarlarda cemilefendinin çakşır suyu satiliyor .Onlari duzenli kullanirsa fayda görür .Bir de dr a sorup emodex alsinlar .Hem spermleri duzeltiyor hem de hizi artiriyorAltı milyonla olur mu diyorsun ayy hadi inşallah ne bileyim çok umitsizler pek bilgimizde yok okuyayim kardeşime de okutayim çok teşekkürler
Canım canım çok teşekkürler gönderdim simdi kardeşime hemen tedarik edecekler insallahKeciboynuzu kuru incir kuru bol ceviz coban cokerten cayi ve aktarlarda cemilefendinin çakşır suyu satiliyor .Onlari duzenli kullanirsa fayda görür .Bir de dr a sorup emodex alsinlar .Hem spermleri duzeltiyor hem de hizi artiriyor
Hakkınizda hayırlısı canım bak arkadaşın verdiği kürleri sende dene inşallah olur Rabbim kimsenin kucağını bos koymasinBizim ilk SSK da yapılan testimizde 6 milyon du doktor daha sonra detaylı test istedi onda 14.900 çıktı 3 ay sonra testi tekrarladik 35.800 olmuştu ama benim esimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyatın 4. Ayindayiz henüz hiç hamile kalamadim 15 aydır evliyim hiç korunmadim
İnşallah kuzum haber ver mutlaka hamile kalirsan inşallah canım bol dua Rabbim ne zaman isterse o zaman olurAyni sorun bizdede var canim sperm sayisi 4 -5 milyon kadar 3yildir hamileleik olmadi ama mucadeleye devam bol bol havuc rendesi veya havuc suyu icsin hiza iyi geliyor
Linki banada atabilirmisiniz rica etsemCanim hiz duzeltilebilir morfoloji de desteklerle duzeliyor hic canını sıkma iyi bir dr bulup tedavi olun .Bizim topigimiz var orda arkadaslar da yardimci olur yazacagim linke gel
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Sorun bizde değil.Kardeşim için arastiriyorum .Kız kardeşim bir yıllık evli bunlar hemen çocuk istedi kardeşim iki defa Dr gitti bir sorun çıkmadı.eşi gitti gecen hafta ve sperm sayisi düşük değerler düşük ve o kadar çok seviyorki ikiside çocukları yıkıldılar resmen tabi morel veriyoruz filan ama nafile cuma günü hormon testi var bilen yasayan yazsın lütfen ne yapmalıyız Eki Görüntüle 2087994
Dna hasarina baktirdiniz mi hasar hiza engelHız başa beladır biz düzeltemiyoruz. Ne yapsak etsek olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?